SUPERMILIJUNAS
Moderator: _BataZiv_0809
- van Basten
ma ovaj "supermilijunaš" je ubleha samo takva... možda bi Tesla osvojio milion da je živ a i on ako ga Vinko ne bi istjerao iz studija nakon 10.000. Ljudi uredno varaju narod gledajući da što manje osovoje igrači, kako oni "obični" tako i ovi "slavni". Sramota je da se organizuje fol emisija za pomoć nekome kome stvarno treba i onda se igrač ograniči na te 2.000 KM, taman da mogu dati platu čistačicama za ovaj mjesec. Bolje ni ne organizovati tako nešto nego se ovako ofirati. Ustvari, najbolje ukinuti taj smješni kviz. Nakon odgledane 1,5 emisije ja ga više ne gledam
- cyprus
Eh, bio sam ja na šerpama i boba mi falila da ih otvaram 6 i da prođem u drugu emisiju, ali jbg, sreća nije bila ne mojoj stranisanjo18 wrote:najbolji kviz kod nas ikada je: ... "Jami" sa serpamahehe
a jednom sam gledao na milim americkom miliunasu lik odgovara za 1000000 dolara. postavi mu on neko tesko pitanje, a taj momak zatrazi zadnji dzoker "zovi" i zovnu oca, pozdravi ga malo se sa njim isprica i rece mu da je milioneri kad je proslo 30 sec ko iz pika rece tacan odgovor u velikm sltilu.. bas fascinantno..
A što se tiče Milijunaša, generalno mislim da je neusporedivo lošiji od onog "originalnog", ali s obzirom da je to uglavnom jedini kviz u našoj nam državi (ono 341 ne pikam da je kviz), kontam bolje išta nego ništa, pa sam čak došo na ideju da se i prijavim na njega
-
testament
cyprus wrote:Eh, bio sam ja na šerpama i boba mi falila da ih otvaram 6 i da prođem u drugu emisiju, ali jbg, sreća nije bila ne mojoj stranisanjo18 wrote:najbolji kviz kod nas ikada je: ... "Jami" sa serpamahehe
a jednom sam gledao na milim americkom miliunasu lik odgovara za 1000000 dolara. postavi mu on neko tesko pitanje, a taj momak zatrazi zadnji dzoker "zovi" i zovnu oca, pozdravi ga malo se sa njim isprica i rece mu da je milioneri kad je proslo 30 sec ko iz pika rece tacan odgovor u velikm sltilu.. bas fascinantno..
.
A što se tiče Milijunaša, generalno mislim da je neusporedivo lošiji od onog "originalnog", ali s obzirom da je to uglavnom jedini kviz u našoj nam državi (ono 341 ne pikam da je kviz), kontam bolje išta nego ništa, pa sam čak došo na ideju da se i prijavim na njega.
Života ti jarane na čemu si ti,daj i nama malo
Joško lokas sa 341 je IZMISLIO kviz, za onu PREVARU "super milijunaš"
Ono sranje ti zoveš jedinim kvizom u BiH,onda je bolje da NEMAMO kviza,fino upališ HRT gledaš pismenog voditelja,normalna pitanja,a ne ko na "super milijunašu" kad ti zavale pitanje na koje nebi odgovorio da imaš sve enciklopedije ovog svijeta,jer si se približio magičnoj cifri od 2000KM!