Fudbaleri Vojvodine zvanično otpočeli pripreme
Opširnije

Voša se do sada pojačala dvojcem iz Javora, Vulićevićem i Ađuruom i startovaće u trećem kolu EUFA Evropa lige.
Moderators: Charuga, Tomahawk11

Art-Vandaley wrote:bilo bi dobro kad bi Zeljo napustio ovu smijesnu ligu gdje ga vjecno kradu mali timovi poput, listice, zrinjskog, sarajeva i usao u superligu srbije gdje je opet kako tako bolja situacija a imao bi duele sa dostojnim protivnicima Partizan, Zvezda, Vojvodina...
sta rece i osta zivArt-Vandaley wrote:bilo bi dobro kad bi Zeljo napustio ovu smijesnu ligu gdje ga vjecno kradu mali timovi poput, listice, zrinjskog, sarajeva i usao u superligu srbije gdje je opet kako tako bolja situacija a imao bi duele sa dostojnim protivnicima Partizan, Zvezda, Vojvodina...
Bilo bi dobro kad bi ti sa takvim razmisljanjem prestao navijati za Zelju i poceo navijati za jedan od tri gore nabrojama tima ..Art-Vandaley wrote:bilo bi dobro kad bi Zeljo napustio ovu smijesnu ligu gdje ga vjecno kradu mali timovi poput, listice, zrinjskog, sarajeva i usao u superligu srbije gdje je opet kako tako bolja situacija a imao bi duele sa dostojnim protivnicima Partizan, Zvezda, Vojvodina...
Stoji da je Zeljo sa svojom imenom i tradicijom prejak klub za Premjer ligu i da mu je mjesto u nekakvoj zajednickoj balkanskoj ili ligi bivse Jugoslavijo.Art-Vandaley wrote:bilo bi dobro kad bi Zeljo napustio ovu smijesnu ligu gdje ga vjecno kradu mali timovi poput, listice, zrinjskog, sarajeva i usao u superligu srbije gdje je opet kako tako bolja situacija a imao bi duele sa dostojnim protivnicima Partizan, Zvezda, Vojvodina...
Ima samo jedan "mali" problem. Ne igra ni ime ni tradicija tu istu ligu, jer da igra nebi posljednjih 5 godina kuburili na relaciji od max 5-tog do 12-og mjesta na tabeli i evropske utakmice bi gledali ponekad i uzivo a ne samo na TV-u ..Edin H. wrote:Stoji da je Zeljo sa svojom imenom i tradicijom prejak klub za Premjer ligu i da mu je mjesto u nekakvoj zajednickoj balkanskoj ili ligi bivse Jugoslavijo.Art-Vandaley wrote:bilo bi dobro kad bi Zeljo napustio ovu smijesnu ligu gdje ga vjecno kradu mali timovi poput, listice, zrinjskog, sarajeva i usao u superligu srbije gdje je opet kako tako bolja situacija a imao bi duele sa dostojnim protivnicima Partizan, Zvezda, Vojvodina...
Ali jednostrano otcjepljenjeI don't think so.
Ima i veći problem. Problem što vas je navukao poznati provokator, svojom i više nego neozbiljnom izjavomPlavih_11 wrote: Ima samo jedan "mali" problem.

naravno da je teska situacija i uvijek zapamti da je zeljo najjaci klub u premijer ligi bih a to sto je lose plasiran na tabeli su krivi suci, savez i nabrojani seljacki timovi!Stoik wrote:Znao sam da je loša situacija u vašoj ligi, ali još kad vidim ovakve komentare, onda mi tek dajete težinu na tu priču![]()
FK Vojvodina predstavila prva pojačanja: Vulićevića i Ađurua
Opširnije
jest presao jeburek_in_space wrote:@Stoik,je li tachno da je Cleo iz Zvezde preshao u Partizan?!
To sam negdje prochitao,ali ne mogu da nadjem tu info da se uvjerim?!
Hvala.mikelandjelo wrote:jest presao jeburek_in_space wrote:@Stoik,je li tachno da je Cleo iz Zvezde preshao u Partizan?!
To sam negdje prochitao,ali ne mogu da nadjem tu info da se uvjerim?!
cito sam i ja to na b92 prije neki dan...
Čuj dostojnim,hahahahah, dečko ili djevojčice????? Kako bolan dostojnim?? Ne može željo odbit pera Zvezdi ili Partizanu..Hajd da si rekao-la Dinamo,to bi imalo smisla.Ali ovako...sorry..nije Željo jos dosao do tog nivoa.Ne leti visoko....Art-Vandaley wrote:bilo bi dobro kad bi Zeljo napustio ovu smijesnu ligu gdje ga vjecno kradu mali timovi poput, listice, zrinjskog, sarajeva i usao u superligu srbije gdje je opet kako tako bolja situacija a imao bi duele sa dostojnim protivnicima Partizan, Zvezda, Vojvodina...
misolino wrote:Čuj dostojnim,hahahahah, dečko ili djevojčice????? Kako bolan dostojnim?? Ne može željo odbit pera Zvezdi ili Partizanu..Hajd da si rekao-la Dinamo,to bi imalo smisla.Ali ovako...sorry..nije Željo jos dosao do tog nivoa.Ne leti visoko....Art-Vandaley wrote:bilo bi dobro kad bi Zeljo napustio ovu smijesnu ligu gdje ga vjecno kradu mali timovi poput, listice, zrinjskog, sarajeva i usao u superligu srbije gdje je opet kako tako bolja situacija a imao bi duele sa dostojnim protivnicima Partizan, Zvezda, Vojvodina...
kakvoj ba zvezdi, zvezda je propali prezaduzeni tim koji nikad igraca nije stvorio nego su sve krali sa strane. ta skupina firgosa ne moze sa zeljom u istu recenicu! partizan bolje stoji ali sve je to tu negdje...misolino wrote:Čuj dostojnim,hahahahah, dečko ili djevojčice????? Kako bolan dostojnim?? Ne može željo odbit pera Zvezdi ili Partizanu..Hajd da si rekao-la Dinamo,to bi imalo smisla.Ali ovako...sorry..nije Željo jos dosao do tog nivoa.Ne leti visoko....Art-Vandaley wrote:bilo bi dobro kad bi Zeljo napustio ovu smijesnu ligu gdje ga vjecno kradu mali timovi poput, listice, zrinjskog, sarajeva i usao u superligu srbije gdje je opet kako tako bolja situacija a imao bi duele sa dostojnim protivnicima Partizan, Zvezda, Vojvodina...
Smjesno je govoriti o klubu koji nije konkurentan ni u svojoj ligi vise kao prije...Edin H. wrote:Stoji da je Zeljo sa svojom imenom i tradicijom prejak klub za Premjer ligu i da mu je mjesto u nekakvoj zajednickoj balkanskoj ili ligi bivse Jugoslavijo.Art-Vandaley wrote:bilo bi dobro kad bi Zeljo napustio ovu smijesnu ligu gdje ga vjecno kradu mali timovi poput, listice, zrinjskog, sarajeva i usao u superligu srbije gdje je opet kako tako bolja situacija a imao bi duele sa dostojnim protivnicima Partizan, Zvezda, Vojvodina...
Ali jednostrano otcjepljenjeI don't think so.
I najslabija zvijezda bi uvalila zelji 5-cu, kao sto mu je partizan uvalio sesticu sa drugom ekipom...Art-Vandaley wrote:kakvoj ba zvezdi, zvezda je propali prezaduzeni tim koji nikad igraca nije stvorio nego su sve krali sa strane. ta skupina firgosa ne moze sa zeljom u istu recenicu! partizan bolje stoji ali sve je to tu negdje...misolino wrote:Čuj dostojnim,hahahahah, dečko ili djevojčice????? Kako bolan dostojnim?? Ne može željo odbit pera Zvezdi ili Partizanu..Hajd da si rekao-la Dinamo,to bi imalo smisla.Ali ovako...sorry..nije Željo jos dosao do tog nivoa.Ne leti visoko....Art-Vandaley wrote:bilo bi dobro kad bi Zeljo napustio ovu smijesnu ligu gdje ga vjecno kradu mali timovi poput, listice, zrinjskog, sarajeva i usao u superligu srbije gdje je opet kako tako bolja situacija a imao bi duele sa dostojnim protivnicima Partizan, Zvezda, Vojvodina...
To sto je Zeljo los u ovoj sezoni nisu krivi sudci jer istom tom Zelji sa Amarom nisu mogli nista ni kuci kad je igrao ni na gostovanju jer su uvijek mogli dati go vise od onoga koliko bi sudije njihovim domacinima dali. Ovaj Zeljo nije u dvije sezone spojio 5 gostujucih pobjeda. Ne znam dali je ove godine imao ijednu. Prema tome nemozes kriviti za sve nekoga drugog, mora se krenuti prvo od sebe. Ovaj zeljo nije jak. Tek ce biti jaci jer su se u Zelju vratili oni koji ga i vole. Ponovo sa Osimom Zeljo bi mogao itekakva cuda da napravi i dobre rezultate.Art-Vandaley wrote:naravno da je teska situacija i uvijek zapamti da je zeljo najjaci klub u premijer ligi bih a to sto je lose plasiran na tabeli su krivi suci, savez i nabrojani seljacki timovi!Stoik wrote:Znao sam da je loša situacija u vašoj ligi, ali još kad vidim ovakve komentare, onda mi tek dajete težinu na tu priču![]()
FK Vojvodina predstavila prva pojačanja: Vulićevića i Ađurua
Opširnije
U dvije godine nije spojio NI JEDNU gostujucu pobjedu!! Ovaj Zeljo ne da nije jak nego je katastrofa a to najbolje znamo mi koji smo ga gledali i pratili bez prestanka. Samo je sreca sto je i ostatak lige u 5-10 deka pa imaju zagarantovano mjesto u sredini tabele. O kvalitetu igraca govori to da je Amar od 32 igraca izabrao njih 20 za pripreme u Medjugorju i to, kako je rekao, da ima dovoljno igraca da igraju jedni protiv drugih a kad se vrate u Sarajevo jos ce njih 5 (tako kaze) otpasti. Znaci da ce se rjesiti oko 17 igraca ...shalaedin wrote:To sto je Zeljo los u ovoj sezoni nisu krivi sudci jer istom tom Zelji sa Amarom nisu mogli nista ni kuci kad je igrao ni na gostovanju jer su uvijek mogli dati go vise od onoga koliko bi sudije njihovim domacinima dali. Ovaj Zeljo nije u dvije sezone spojio 5 gostujucih pobjeda. Ne znam dali je ove godine imao ijednu. Prema tome nemozes kriviti za sve nekoga drugog, mora se krenuti prvo od sebe. Ovaj zeljo nije jak. Tek ce biti jaci jer su se u Zelju vratili oni koji ga i vole. Ponovo sa Osimom Zeljo bi mogao itekakva cuda da napravi i dobre rezultate.