Zasto hrvati nisu uzeli termin Milioner?
E jesmo tudjeguzicolisci, nista necemo svoje!!
Evo sad se drzim za glavu od te tvoje logike....i jesu konstitutivni, i imaju pravo pisati na jeziku kojem hoće, jer valja nam svina živjet ovdje.Al-aqsa wrote:Po toj logici, hajmo preimenovati Bosna u velika Srbija. Kakve veze ima, srbi su konstitutivni, zar ne!![]()
![]()
Milijunas = hrvatskiAl-aqsa wrote:Po toj logici, hajmo preimenovati Bosna u velika Srbija. Kakve veze ima, srbi su konstitutivni, zar ne!![]()
![]()
Ali treba svatiti, ...ima nesto sto je nase, ali mi se toga veoma plasimo!
Zasto u Hrvatskoj taj kviz nisu nazvali -Milioner?????????????????????????, pa nisu budale kad imaju svoju rijec!!
Ma joooooooooook, slobodno ti...Al-aqsa wrote:Mozda ce neki reci da sam ja nacionalista
de života ti, smiri se ... primjera radi, hrvata u bošnjačkoj gimnaziji ima, ali otprilike onoliko koliko i bošnjaka u KŠCu ... možeš ih izbrojat na prsteAl-aqsa wrote:Ako oni imaju slobode i obraza da u BOSNI I HERCEGOVINI govore krvatski. Zasto bi se mi stidjeli (a stidimo se) da u svojoj BOSNI govorimo BOSANSKI?!?!?!?!?!?
Ma rekoh, ...valjda nisi coool
To je isto kao i ono, bosnjaci salju djecu u katolicki centar, ali nijedan hrvat svoje dijete nebi poslao u neku skolu da mu dijete uci bosanski jezik. Ma ko mi pluralni-otvorenog uma-budale
Da ti prozvani "majstor" odgovori.tueg wrote:pa onda kao ovaj gore majstor kazemo da je postoji samo srpski i hrvatski. Bravo majstore, nema bosanskog, a sto bi ga i bilo jel de?
Ako TI , ... kao vlasnik TV kuce, budes nasao interes da TVOJ kviz u Sloveniji "ide" na Bosanskom, .... logicno je. Kod TEBE je kesa, ... TI odlucujes.tueg wrote:Pa je li onda logicno da ako ja napravim kviz u Sloveniji da bude na bosanskom!? Logicno je to samo nama kretenima, koji mislimo da nemamo svoj jezik jer nam to drugi stotinama godina govore, pa onda kao ovaj gore majstor kazemo da je postoji samo srpski i hrvatski. Bravo majstore, nema bosanskog, a sto bi ga i bilo jel de? Normalno da ce onda voditeljice na dnevniku govoriti ''sestotravanjska nagrada'' i ''narodno kazaliste u sarajevu'', ali dobro, ona ima to pravo, je li.