Iznajmljujem SSF akreditaciju za 10 eura po satu.
Placanje unaprijed.
Supci sa SFF akreditacijama
-
upaljac83
#177 Re: Supci sa SFF akreditacijama
Da nije zajebancija, vjerujem da bi ti se prvi javili oni koji pljuju po akreditacijamaXXS wrote:Iznajmljujem SSF akreditaciju za 10 eura po satu.
Placanje unaprijed.
Last edited by upaljac83 on 24/07/2010 21:41, edited 1 time in total.
- suncica24
#178 Re: Supci sa SFF akreditacijama
Gledate li vi filmove, ili akreditacije? 
- karanana
#179 Re: Supci sa SFF akreditacijama
shupci su jer sa njima hodaju po kaficima i po partijima ocekujuci neke pogodnosti ili mozda nece li pokupiti neku trebicu. naravno da treba nositi akreditaciju dok si na radnom mjestu i u radnom vremenu. ja radim za firmu u kojoj svi imamo akreditacije. jeli sada fazon da ja hodam gradom sa tom akreditacijom?
ne gledam filmove. ne volim guzvu ni euforiju. ako ista izadje a da valja lijepo pogledam naknadno u kinu, rentam ili skinem sa interneta.
ne gledam filmove. ne volim guzvu ni euforiju. ako ista izadje a da valja lijepo pogledam naknadno u kinu, rentam ili skinem sa interneta.
Last edited by karanana on 24/07/2010 21:45, edited 1 time in total.
-
za_sada_bez_dobrog_nicka
#180 Re: Supci sa SFF akreditacijama
Protumjera!!!
Upravo se dijele akreditacije za Koridu u Čevljanovićima!!!
Samo OPREZ!
Ne uzimati akreditaciju sa natpisom UČESNIK

Upravo se dijele akreditacije za Koridu u Čevljanovićima!!!
Samo OPREZ!
Ne uzimati akreditaciju sa natpisom UČESNIK
-
upaljac83
#181 Re: Supci sa SFF akreditacijama
I zbog ovoga su "SUPCI"karanana wrote:shupci su jer sa njima hodaju po kaficima i po partijima ocekujuci neke pogodnosti ili mozda nece li pokupiti neku trebicu. naravno da treba nositi akreditaciju dok si na radnom mjestu i u radnom vremenu. ja radim za firmu u kojoj svi imamo akreditacije. jeli sada fazon da ja hodam gradom sa tom akreditacijom?
Pa sasvim je normalno da oni sa akreditacijama imaju neke pogodnosti, pa ljudi rade direktno za festival
Last edited by upaljac83 on 24/07/2010 21:45, edited 1 time in total.
-
Bušman
#182 Re: Supci sa SFF akreditacijama
Veci su mi supci one "sponzoruse" i "ribolovci" u okolini Narodnog pozorista, koji tu dolaze samo da bi prodali praznu pricu (ili nesto drugo), a od njihovog prisustva u toj oblasti i manjka kulturnog ponasanja covjeku bas bude muka kad prolazi u blizini takvih.
A za ove sa akreditacijama, vecina njih vjerovatno radi svoj posao, ali cinjenica je da ima debila koji vjerovatno idu i da se razrahate sa akreditacijom.
A za ove sa akreditacijama, vecina njih vjerovatno radi svoj posao, ali cinjenica je da ima debila koji vjerovatno idu i da se razrahate sa akreditacijom.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#183 Re: Supci sa SFF akreditacijama
ćao tema ba