Znas li ti koja je CAST biti volonter na SFFu? Znas li ti koji je uzitak doci u svoju mahalu i reci JOJ JEST MI DANAS NICK NOLTE BIO SHEGA? Znas li ti da si NIKO I NISTA ako nemas dzidzu za kljuceve na kojoj pise SFF?stochar wrote:haj' dobro na lokacijama, haj' dobro u festivalskom centru gdje te svakih 12 metara neki zastitar pita 'gdje ces' ako nemas istu oko vrata, ali koji ce im qratz po ulici? kakvo je to pomodarstvo? i to vec godinama... predlazhem ljudima iz SFF da prodaju one okovratnike jer, ochito je to neki k'o fol prestizh, patoloshki elitizam ili sta li? da ne bude zabune, imam je i ja, ali privjesak nerijetko dam djeci, a ja koristim ono sto mi treba: akreditaciju, i to na mjestima gdje mi treba. i znam jos ljudi koji rade isto, ne moram u Cenral ili neku drugi 'place' s njom... fakat ne kontam... kakva su vasa iskustva i, mozhda nam neko od ponosnih nosilaca SFF okovratnika all over Bascarsija pojasni ovaj fenomen?
Pojma ti stochko nemas...Ne znas da je velika cast rintati cijeli dan ko volonter, dobiti sok i sendvic...i Akreditaciju naravno...

PS daj meni onaj okovratnik, imam i ja djece u mahali