Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
chuchumbamayumbe wrote:Joj, sunnet efendijo, daj ba vishe se osuneti ili da ja dodjem da ti skinem rolku, samo ne peglaj vise narod sa svojom chunom ba!
Presmijeshno!
ma neka bolan... nije se lako odluciti u tim godinama
active wrote:Pozz, imam 17 godina i nisam se osunetio jos...
u zadnje vrijeme cesto razmisljam da to mozda uradim, tj. jarani me nagovaraju...hehee
sad na ljeto ce mi 18. god, pa sam mislio mozda to onda uraditi...
sta vi mislite o tome?
i momci koji su to vec uradili- da li je puno strasno i jel puno boli???
active wrote:Pozz, imam 17 godina i nisam se osunetio jos...
u zadnje vrijeme cesto razmisljam da to mozda uradim, tj. jarani me nagovaraju...hehee
sad na ljeto ce mi 18. god, pa sam mislio mozda to onda uraditi...
sta vi mislite o tome?
i momci koji su to vec uradili- da li je puno strasno i jel puno boli???
Uh kad ga umočiš akobogda kad zaraste. Da vidiš meraka. Slikaj ga pa nam postavi da vidimo kako izgleda, da ocijenimo stepen ljepote i kvalitet sunjećenja.
GODZZILA wrote:Uh kad ga umočiš akobogda kad zaraste. Da vidiš meraka. Slikaj ga pa nam postavi da vidimo kako izgleda, da ocijenimo stepen ljepote i kvalitet sunjećenja.
jel ima tu neka razlika ili? ne kontam u cemu je kvaka tu!?
p.s. mamica papucarka idem 29. sad...
hajd ako Bog da inshalah
kvaka ti je da prema islamskim obicajima se skida cijela kozica sa tog gornjeg dijela chune. Kod fimoze (bolest) se skida samo onoliko koliko je potrebno (kod nekoga cijelu kozicu kao da je osunecen, a kod nekoga samo dio) . U susinu to ti je isto, samo ako nije dibidus kozica skinuta nije po islamskim pravilima (eto tako laicki da ti objasnim)
Muskarci ce to bolje znati