sunecenje

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
active

#126 Re: sunecenje

Post by active »

ma hocu, samo moram cekat ljeto da napunim 18....

il' ako znate gdje bi se to mozda moglo uraditi da ne traze da imam 18 godina???
KotromanichII

#127 Re: sunecenje

Post by KotromanichII »

osuneti se sto prije, ne samo da je higijenski dobro nego i ljepse izgleda kad se osuneti :D onako sa onom kapicom po glavi isto ko neki kriminalac :-? a vala i prljav uvijek nikad nije cist, pa ako vole to zenske prljave cune :-) naravno da nevole
Tesssa

#128 Re: sunecenje

Post by Tesssa »

Prozor

#129 Re: sunecenje

Post by Prozor »

ja sam cuo da kad su jednog, bas je bio 17, doktor nesto slucajno prekrizio a ono sve krvi do koljena...
Did

#130 Re: sunecenje

Post by Did »

Moj jaran se sunetio sa 17 i nesto se zakomlikovalo pa moro prenocit u bolnici. A bila nekakva sestra dezurna, dobra ko avion, sva vrcava nekakva kaze on. I kako ti se ona nesto oko njega uzmuhala i guzeljala po sobi, tako ti se njemu mladom i jadnom pocne dizat. Kaze da ga nije gore bolilo ni kad je nogu lomio poslije toga. A kako ga je bilo stid da od nje trazi nesta protiv bolova a stojko se ne spusta on ti odluci da prikrati svoje muke i i ode ga izvrtit u WC. Moro je stavit rolnu WC papira u usta da prigusi vristanje, a WC je poslije bio krvav ko da si u njemu kravu zaklo. Eto jarane pa ako se odlucis cuvaj se zena. Najbolje zatvori se u sobu i ne idi medju zene.
active

#131 Re: sunecenje

Post by active »

hahahaha, sto ste fini... :lol: :lol: :lol:
umjesto da mi kazete da to nije nista (ako treba mozete i slagat hehe), a vi tako...ccc... :thumbup:
Prozor

#132 Re: sunecenje

Post by Prozor »

Did wrote:Moj jaran se sunetio sa 17 i nesto se zakomlikovalo pa moro prenocit u bolnici. A bila nekakva sestra dezurna, dobra ko avion, sva vrcava nekakva kaze on. I kako ti se ona nesto oko njega uzmuhala i guzeljala po sobi, tako ti se njemu mladom i jadnom pocne dizat. Kaze da ga nije gore bolilo ni kad je nogu lomio poslije toga. A kako ga je bilo stid da od nje trazi nesta protiv bolova a stojko se ne spusta on ti odluci da prikrati svoje muke i i ode ga izvrtit u WC. Moro je stavit rolnu WC papira u usta da prigusi vristanje, a WC je poslije bio krvav ko da si u njemu kravu zaklo. Eto jarane pa ako se odlucis cuvaj se zena. Najbolje zatvori se u sobu i ne idi medju zene.
Da nije bila @Tessa? :D :D :D :lol:
Prozor

#133 Re: sunecenje

Post by Prozor »

active wrote:hahahaha, sto ste fini... :lol: :lol: :lol:
umjesto da mi kazete da to nije nista (ako treba mozete i slagat hehe), a vi tako...ccc... :thumbup:
ma znas da se cika prozor malo zeza, ali posto moja memorija ne pamti takav zahvat ne mogu ti reci da li boli... :( ali ako si odlucio samo naprijed ;) :)
bpsang

#134 Re: sunecenje

Post by bpsang »

ma dok kazes keks Dr.Mr.Fr. cap zamota ti ga ko kiflu i za deset dana ko nov ni kapice ni carapice :D
active

#135 Re: sunecenje

Post by active »

hehe, ma znam da se zezate... 8-) 8-)

nego de mi ba recite, sta mislite, bil to meni neko htio uradit bez da imam punih 18 godina???
bpsang

#136 Re: sunecenje

Post by bpsang »

Ajd kad to budes sredio da nas pozoves da sve to zalijemo pa red je :D
active

#137 Re: sunecenje

Post by active »

:wink:

jbg kako je krenulo izgleda nista prije ljeta, jos nemam 18 godina, a nema sanse da starce pitam da idu samnom i potpisu za operaciju.... tako da :sad:
Tesssa

#138 Re: sunecenje

Post by Tesssa »

Prozor wrote:Da nije bila @Tessa? :D :D :D :lol:
gluho i daleko bilo :oops: :D
callmethebreeeze

#139 Re: sunecenje

Post by callmethebreeeze »

active wrote:Pozz, imam 17 godina i nisam se osunetio jos...
u zadnje vrijeme cesto razmisljam da to mozda uradim, tj. jarani me nagovaraju...hehee
sad na ljeto ce mi 18. god, pa sam mislio mozda to onda uraditi...
sta vi mislite o tome?
i momci koji su to vec uradili- da li je puno strasno i jel puno boli???

tnx. help!!!
:bih:
kako mi je samo mogla promaci ova genijalna tema. nemoj se jos sunetiti, cekaj da se ozenis, pa kad prodje par godina i kad ti se zena pocne zaliti da je vise ne iznenadjujes, i da joj dajes lovu umjesto poklona, kada te pocne optuzivati da ti je svejedno da li je ulje extra nevino ili su ga natocili u granapu iz bureta, kada pocnes namigivati njenoj najboljoj drugarici, a i drugarica tebi, e ti se tada osuneti da bi iznenadio dragu i unio malo svjezine u zajednicki zivot.
bpsang

#140 Re: sunecenje

Post by bpsang »

active wrote:@valbon_1
sve je ok!
jbg i kod nas je to rijetko... vecinom to svima urade dok jos nemaju ni 2 godine... al stacu, nije do mene... starci ocito nisu htjeli da bude tako...

sto se straha tice, malo me strah ipak... al kad skontam kad mogu svi mogo bi i ja... jest da je razlika u godinama, al ajde...
moj komsija se u ratu sunetio a bio je penzioner, ako je mogao on sto ti ne bi :-)
active

#141 Re: sunecenje

Post by active »

:skoljka: :skoljka: :skoljka:
vi bi papu ubjedili da se treba osunetit, a ne mene... hahahaha
otherside

#142 Re: sunecenje

Post by otherside »

A sta je problem pa ne mozes pricekati do ljeta i obaviti to kao punoljetna osoba?
Hosh da se zenis, ha? :D
active

#143 Re: sunecenje

Post by active »

1. sto je ljeti nenormalno vruce, ne znam kako bi to ja izdrzao, a i lakse bi se rana vjerovatno mogla inficirati,...
2. sad trenutno sam raspolozen da to uradim, a ako budem cekao do ljeta, ko zna, mozda me vise i prodje il me isprepadaju pa odustanem... svasta se moze desiti do tada....
Cile83

#144 Re: sunecenje

Post by Cile83 »

Ja ti mogu samo strogo savjetovati da taj poduhvat izvrsis pod narkozom a niposto pod lokalnom anestezijom.
Iz licnog iskustva sam skonto da sam se ja bio pravo zajebao kad sam trazio lokalnu anesteziju.Kao prvo inekcije daju na mjesto gdje nije predvidjeno za inekciju :shock: :shock: kod mene je bilo oko 12 uboda
A drugo nakon sto je inekcija lafo proradila bol je bila uzasna jer kao sto je hirurg rekao taj dio cune se nemoze 100% umrtviti,takom operacije gospon hirurg me je jos nekih 15 puta bocno nebil ublazio bol.Al vrijedilo je mogu reci :D
Samo pod narkozom haveru pa nek rezu :D:D
starcraft

#145 Re: sunecenje

Post by starcraft »

sto se tice izbora gdje to uciniti, dileme nema - SKAKA, pa da budes utefteren u svesku gdje zlajino ime nije uknjizeno :D

navodno osuneceni mogu duze uzivati u seksu. logike u ovoj misli ima, a da li je istinita ne znam. ako te bas zanima mogu upitati jarana koji je guslao i sa i bez, sta je bolje i jel duze ;) ... u kasne godine doslo do komplikacije pa se morao frizirati :D
active

#146 Re: sunecenje

Post by active »

@starcraft: ajd pls ako nekad mognes priupitaj ga...

@cile83: tnx za savijet, a ako nije problem smijem li znati kada si ti to radio???
Furby

#147 Re: sunecenje

Post by Furby »

active wrote:Pozz, imam 17 godina i nisam se osunetio jos...
u zadnje vrijeme cesto razmisljam da to mozda uradim, tj. jarani me nagovaraju...hehee
sad na ljeto ce mi 18. god, pa sam mislio mozda to onda uraditi...
sta vi mislite o tome?
i momci koji su to vec uradili- da li je puno strasno i jel puno boli???

tnx. help!!!
:bih:

Skidaj tu kozicu :bih:
Cile83

#148 Re: sunecenje

Post by Cile83 »

active wrote:@starcraft: ajd pls ako nekad mognes priupitaj ga...

@cile83: tnx za savijet, a ako nije problem smijem li znati kada si ti to radio???

To sam uradio kad sam imao 18g......ista situacija kao i kod tebe,stari i stara nisu htjeli da me sunete dok sam bio mali.

I da jos nesto neces se pokajati,razlika sa i bez kaputa je drasticna u pozitivnom naravno :D :D :D
brecko

#149 Re: sunecenje

Post by brecko »

Dena wrote:
active wrote: uglavnom i jarani zezaju ono, daj ba idi osuneti se, ovo ono... moras to uradit... i mi smo....al jbg opet me je strah... ne znam bas kako se to radi...i boli li puno...
Ako nesto radis (bilo sta u zivotu) uradi ZBOG SEBE, a ne zbog jarana ili bilo koga drugog. Nevezano za sunet.

A sto se suneta tice, dobra stara: "Tri put mjeri, jednom sijeci" :D
preduhitri me da odgovorom :D
sve sto radis, radis radi sebe i svaku odluku koju doneses bila ispravna ili losa sam ispastas radi nje.
active

#150 Re: sunecenje

Post by active »

Cile83 wrote:
active wrote: @cile83: tnx za savijet, a ako nije problem smijem li znati kada si ti to radio???

To sam uradio kad sam imao 18g......ista situacija kao i kod tebe,stari i stara nisu htjeli da me sunete dok sam bio mali.

I da jos nesto neces se pokajati,razlika sa i bez kaputa je drasticna u pozitivnom naravno :D :D :D
ok :D :D
jbg ja jos uvijek nemam 18, pa moram cekat...a opet nema sanse da sa starcima pricam za to, da mi se oni potpisu, jer jbg ono da su htjeli da mi to urade uradili bi....

jesul tebi tvoji znali da si to radio?
Locked