sunecenje
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
active
#126 Re: sunecenje
ma hocu, samo moram cekat ljeto da napunim 18....
il' ako znate gdje bi se to mozda moglo uraditi da ne traze da imam 18 godina???
il' ako znate gdje bi se to mozda moglo uraditi da ne traze da imam 18 godina???
- KotromanichII
#127 Re: sunecenje
osuneti se sto prije, ne samo da je higijenski dobro nego i ljepse izgleda kad se osuneti
onako sa onom kapicom po glavi isto ko neki kriminalac
a vala i prljav uvijek nikad nije cist, pa ako vole to zenske prljave cune
naravno da nevole
- Tesssa
- Prozor
#129 Re: sunecenje
ja sam cuo da kad su jednog, bas je bio 17, doktor nesto slucajno prekrizio a ono sve krvi do koljena...
-
Did
#130 Re: sunecenje
Moj jaran se sunetio sa 17 i nesto se zakomlikovalo pa moro prenocit u bolnici. A bila nekakva sestra dezurna, dobra ko avion, sva vrcava nekakva kaze on. I kako ti se ona nesto oko njega uzmuhala i guzeljala po sobi, tako ti se njemu mladom i jadnom pocne dizat. Kaze da ga nije gore bolilo ni kad je nogu lomio poslije toga. A kako ga je bilo stid da od nje trazi nesta protiv bolova a stojko se ne spusta on ti odluci da prikrati svoje muke i i ode ga izvrtit u WC. Moro je stavit rolnu WC papira u usta da prigusi vristanje, a WC je poslije bio krvav ko da si u njemu kravu zaklo. Eto jarane pa ako se odlucis cuvaj se zena. Najbolje zatvori se u sobu i ne idi medju zene.
-
active
#131 Re: sunecenje
hahahaha, sto ste fini...
umjesto da mi kazete da to nije nista (ako treba mozete i slagat hehe), a vi tako...ccc...
umjesto da mi kazete da to nije nista (ako treba mozete i slagat hehe), a vi tako...ccc...
- Prozor
#132 Re: sunecenje
Da nije bila @Tessa?Did wrote:Moj jaran se sunetio sa 17 i nesto se zakomlikovalo pa moro prenocit u bolnici. A bila nekakva sestra dezurna, dobra ko avion, sva vrcava nekakva kaze on. I kako ti se ona nesto oko njega uzmuhala i guzeljala po sobi, tako ti se njemu mladom i jadnom pocne dizat. Kaze da ga nije gore bolilo ni kad je nogu lomio poslije toga. A kako ga je bilo stid da od nje trazi nesta protiv bolova a stojko se ne spusta on ti odluci da prikrati svoje muke i i ode ga izvrtit u WC. Moro je stavit rolnu WC papira u usta da prigusi vristanje, a WC je poslije bio krvav ko da si u njemu kravu zaklo. Eto jarane pa ako se odlucis cuvaj se zena. Najbolje zatvori se u sobu i ne idi medju zene.
- Prozor
#133 Re: sunecenje
ma znas da se cika prozor malo zeza, ali posto moja memorija ne pamti takav zahvat ne mogu ti reci da li boli...active wrote:hahahaha, sto ste fini...![]()
![]()
![]()
- bpsang
#134 Re: sunecenje
ma dok kazes keks Dr.Mr.Fr. cap zamota ti ga ko kiflu i za deset dana ko nov ni kapice ni carapice 
-
active
#135 Re: sunecenje
hehe, ma znam da se zezate...
nego de mi ba recite, sta mislite, bil to meni neko htio uradit bez da imam punih 18 godina???
nego de mi ba recite, sta mislite, bil to meni neko htio uradit bez da imam punih 18 godina???
- bpsang
#136 Re: sunecenje
Ajd kad to budes sredio da nas pozoves da sve to zalijemo pa red je 
-
active
#137 Re: sunecenje
jbg kako je krenulo izgleda nista prije ljeta, jos nemam 18 godina, a nema sanse da starce pitam da idu samnom i potpisu za operaciju.... tako da
- Tesssa
#138 Re: sunecenje
gluho i daleko biloProzor wrote:Da nije bila @Tessa?![]()
![]()
![]()
-
callmethebreeeze
#139 Re: sunecenje
kako mi je samo mogla promaci ova genijalna tema. nemoj se jos sunetiti, cekaj da se ozenis, pa kad prodje par godina i kad ti se zena pocne zaliti da je vise ne iznenadjujes, i da joj dajes lovu umjesto poklona, kada te pocne optuzivati da ti je svejedno da li je ulje extra nevino ili su ga natocili u granapu iz bureta, kada pocnes namigivati njenoj najboljoj drugarici, a i drugarica tebi, e ti se tada osuneti da bi iznenadio dragu i unio malo svjezine u zajednicki zivot.active wrote:Pozz, imam 17 godina i nisam se osunetio jos...
u zadnje vrijeme cesto razmisljam da to mozda uradim, tj. jarani me nagovaraju...hehee
sad na ljeto ce mi 18. god, pa sam mislio mozda to onda uraditi...
sta vi mislite o tome?
i momci koji su to vec uradili- da li je puno strasno i jel puno boli???
tnx. help!!!
- bpsang
#140 Re: sunecenje
moj komsija se u ratu sunetio a bio je penzioner, ako je mogao on sto ti ne biactive wrote:@valbon_1
sve je ok!
jbg i kod nas je to rijetko... vecinom to svima urade dok jos nemaju ni 2 godine... al stacu, nije do mene... starci ocito nisu htjeli da bude tako...
sto se straha tice, malo me strah ipak... al kad skontam kad mogu svi mogo bi i ja... jest da je razlika u godinama, al ajde...
-
active
#141 Re: sunecenje
vi bi papu ubjedili da se treba osunetit, a ne mene... hahahaha
- otherside
#142 Re: sunecenje
A sta je problem pa ne mozes pricekati do ljeta i obaviti to kao punoljetna osoba?
Hosh da se zenis, ha?
Hosh da se zenis, ha?
-
active
#143 Re: sunecenje
1. sto je ljeti nenormalno vruce, ne znam kako bi to ja izdrzao, a i lakse bi se rana vjerovatno mogla inficirati,...
2. sad trenutno sam raspolozen da to uradim, a ako budem cekao do ljeta, ko zna, mozda me vise i prodje il me isprepadaju pa odustanem... svasta se moze desiti do tada....
2. sad trenutno sam raspolozen da to uradim, a ako budem cekao do ljeta, ko zna, mozda me vise i prodje il me isprepadaju pa odustanem... svasta se moze desiti do tada....
- Cile83
#144 Re: sunecenje
Ja ti mogu samo strogo savjetovati da taj poduhvat izvrsis pod narkozom a niposto pod lokalnom anestezijom.
Iz licnog iskustva sam skonto da sam se ja bio pravo zajebao kad sam trazio lokalnu anesteziju.Kao prvo inekcije daju na mjesto gdje nije predvidjeno za inekciju
kod mene je bilo oko 12 uboda
A drugo nakon sto je inekcija lafo proradila bol je bila uzasna jer kao sto je hirurg rekao taj dio cune se nemoze 100% umrtviti,takom operacije gospon hirurg me je jos nekih 15 puta bocno nebil ublazio bol.Al vrijedilo je mogu reci
Samo pod narkozom haveru pa nek rezu
:D
Iz licnog iskustva sam skonto da sam se ja bio pravo zajebao kad sam trazio lokalnu anesteziju.Kao prvo inekcije daju na mjesto gdje nije predvidjeno za inekciju
A drugo nakon sto je inekcija lafo proradila bol je bila uzasna jer kao sto je hirurg rekao taj dio cune se nemoze 100% umrtviti,takom operacije gospon hirurg me je jos nekih 15 puta bocno nebil ublazio bol.Al vrijedilo je mogu reci
Samo pod narkozom haveru pa nek rezu
-
starcraft
#145 Re: sunecenje
sto se tice izbora gdje to uciniti, dileme nema - SKAKA, pa da budes utefteren u svesku gdje zlajino ime nije uknjizeno 
navodno osuneceni mogu duze uzivati u seksu. logike u ovoj misli ima, a da li je istinita ne znam. ako te bas zanima mogu upitati jarana koji je guslao i sa i bez, sta je bolje i jel duze
... u kasne godine doslo do komplikacije pa se morao frizirati 
navodno osuneceni mogu duze uzivati u seksu. logike u ovoj misli ima, a da li je istinita ne znam. ako te bas zanima mogu upitati jarana koji je guslao i sa i bez, sta je bolje i jel duze
-
active
#146 Re: sunecenje
@starcraft: ajd pls ako nekad mognes priupitaj ga...
@cile83: tnx za savijet, a ako nije problem smijem li znati kada si ti to radio???
@cile83: tnx za savijet, a ako nije problem smijem li znati kada si ti to radio???
- Furby
#147 Re: sunecenje
active wrote:Pozz, imam 17 godina i nisam se osunetio jos...
u zadnje vrijeme cesto razmisljam da to mozda uradim, tj. jarani me nagovaraju...hehee
sad na ljeto ce mi 18. god, pa sam mislio mozda to onda uraditi...
sta vi mislite o tome?
i momci koji su to vec uradili- da li je puno strasno i jel puno boli???
tnx. help!!!
Skidaj tu kozicu
- Cile83
#148 Re: sunecenje
active wrote:@starcraft: ajd pls ako nekad mognes priupitaj ga...
To sam uradio kad sam imao 18g......ista situacija kao i kod tebe,stari i stara nisu htjeli da me sunete dok sam bio mali.
I da jos nesto neces se pokajati,razlika sa i bez kaputa je drasticna u pozitivnom naravno
-
brecko
#149 Re: sunecenje
preduhitri me da odgovoromDena wrote:Ako nesto radis (bilo sta u zivotu) uradi ZBOG SEBE, a ne zbog jarana ili bilo koga drugog. Nevezano za sunet.active wrote: uglavnom i jarani zezaju ono, daj ba idi osuneti se, ovo ono... moras to uradit... i mi smo....al jbg opet me je strah... ne znam bas kako se to radi...i boli li puno...
A sto se suneta tice, dobra stara: "Tri put mjeri, jednom sijeci"
sve sto radis, radis radi sebe i svaku odluku koju doneses bila ispravna ili losa sam ispastas radi nje.
-
active
#150 Re: sunecenje
okCile83 wrote:active wrote: @cile83: tnx za savijet, a ako nije problem smijem li znati kada si ti to radio???
To sam uradio kad sam imao 18g......ista situacija kao i kod tebe,stari i stara nisu htjeli da me sunete dok sam bio mali.
I da jos nesto neces se pokajati,razlika sa i bez kaputa je drasticna u pozitivnom naravno![]()
![]()
jbg ja jos uvijek nemam 18, pa moram cekat...a opet nema sanse da sa starcima pricam za to, da mi se oni potpisu, jer jbg ono da su htjeli da mi to urade uradili bi....
jesul tebi tvoji znali da si to radio?