Sunčani entitet
-
fjall_raven
#126 Re: Sunčani entitet
Danas je u Srpskoj neradni dan. Slavi se Dan Pobjede.
-
glockov kolac
#127 Re: Sunčani entitet
http://--- NO LINKS ---/clanak/66617309135 ... jednostima
Pa naravno... tako to radi Dodik. Btw, kad smo kod retardiranih lažova, gdje je Rajko Vasić? Jel još u nemilosti?
Pa naravno... tako to radi Dodik. Btw, kad smo kod retardiranih lažova, gdje je Rajko Vasić? Jel još u nemilosti?
- joint union
#128 Re: Sunčani entitet
fjall_raven wrote:Danas je u Srpskoj neradni dan. Slavi se Dan Pobjede.
Jedino da izvrse kolektivno samoubistvo, pa da slave sljedece godine taj dan kao dan pobjede nad fasizmom.
- ultima_palabra
#129 Re: Sunčani entitet
Tako je Koljević stradao od zločinačke rukejoint union wrote:fjall_raven wrote:Danas je u Srpskoj neradni dan. Slavi se Dan Pobjede.
Jedino da izvrse kolektivno samoubistvo, pa da slave sljedece godine taj dan kao dan pobjede nad fasizmom.
- joint union
#130 Re: Sunčani entitet
On je jedini pravi antifasistaultima_palabra wrote:Tako je Koljević stradao od zločinačke rukejoint union wrote:fjall_raven wrote:Danas je u Srpskoj neradni dan. Slavi se Dan Pobjede.
-
sumirprimus
#131 Re: Sunčani entitet
jos samo da nekom uvrnutom logikom,objasne narodu 7 ofanziva i spomenik mucko ubijenom đeneralu...fjall_raven wrote:Danas je u Srpskoj neradni dan. Slavi se Dan Pobjede.
kako to spoje,a da ima logike
-
akobogda
#132 Re: Sunčani entitet
Gdje su RAJKO VASIC, RAJKO RAJCIC, BRANO GOJKOVIC? ZASTO NISU UHAPSENI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MUKA MI JE OD OVOGA!
MUKA MI JE OD OVOGA!
-
zemo_online
#133 Re: Sunčani entitet
joint union wrote:fjall_raven wrote:Danas je u Srpskoj neradni dan. Slavi se Dan Pobjede.
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#134 Re: Sunčani entitet
Postoje najnovija svjedočenja ko je ''odradio'' Koljevića. Neko iz Milića, Vlasenice, ne znam tačno....Zatvorenik koji se iz zatvora javio gospođi Bakiri Hasečić je dojavio.joint union wrote:On je jedini pravi antifasistaultima_palabra wrote: Tako je Koljević stradao od zločinačke ruke![]()
-
akobogda
#135 Re: Sunčani entitet
sta je biljana plavsic dosla 5 godina rana iz zatvora i nije dobila zatvor za genocid!?? rekla je sama de ja lagala poslije u 2005 ..
-
zemo_online
#136 Re: Sunčani entitet
PipiDugaDevetka wrote:Postoje najnovija svjedočenja ko je ''odradio'' Koljevića. Neko iz Milića, Vlasenice, ne znam tačno....Zatvorenik koji se iz zatvora javio gospođi Bakiri Hasečić je dojavio.joint union wrote:On je jedini pravi antifasistaultima_palabra wrote: Tako je Koljević stradao od zločinačke ruke![]()
zasto bi njega neko odradio? zar se nije upuco?
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#137 Re: Sunčani entitet
Ne znam kakvu ''igranku'' pletu velikosrbi, ali evo, piše tako u njihovim novinama:test01 wrote:
zasto bi njega neko odradio? zar se nije upuco?
http://www.novosti.rs/dodatni_sadrzaj/c ... oljevi263aBilja Zločinka wrote:Tom prilikom lekar mi reče: “Da znate, gospođo Plavšić, dva metka ne može čovek sam sebi da upuca u glavu.” Pogledala sam Nikolu, bolje rečeno, samo zavoje i izašla.
-
fjall_raven
#138 Re: Sunčani entitet
Ovih dana svečano se obilježava 12. maj - Dan Vojske Republike Srpske i Dan Trećeg pješadijskog puka OS BiH.
-
sumirprimus
#139 Re: Sunčani entitet
svecano,oslobadjanje rs-a od muslimana i hrvatafjall_raven wrote:Ovih dana svečano se obilježava 12. maj - Dan Vojske Republike Srpske i Dan Trećeg pješadijskog puka OS BiH.
mogu mislit koja bi epopeja bila,da su kojim slucajem bile zamijenjene uloge...
to bi iblo jebo kosovo polje...ma koji, car lazar bi bijo pusi smouk
nimam lipu rič...
-
fjall_raven
#140 Re: Sunčani entitet
Muslimana i Hrvata je bilo i u VRS. Evo za 1. maj sam roštiljao sa takvima. Zajeba.nacija samo takva.sumirprimus wrote:svecano,oslobadjanje rs-a od muslimana i hrvatafjall_raven wrote:Ovih dana svečano se obilježava 12. maj - Dan Vojske Republike Srpske i Dan Trećeg pješadijskog puka OS BiH.aferim momci...
to bi iblo jebo kosovo polje...ma koji, car lazar bi bijo pusi smouk![]()
nimam lipu rič...
-
sumirprimus
#141 Re: Sunčani entitet
da da,bas kako ti kazes,ipak je i njima srbstvo,bilo ispred vlastitih zivota...
pravi otadzbinski rat,
pravi otadzbinski rat,
- joint union
#142 Re: Sunčani entitet
sumirprimus wrote:da da,bas kako ti kazes,ipak je i njima srbstvo,bilo ispred vlastitih zivota...![]()
pravi otadzbinski rat,
Garant i oni slave krsnu slavu RS-a.
-
Tamna Strana Mjeseca
#143 Re: Sunčani entitet
Morali jadnici da (dorovoljno) ciste minska polja. Da srpski heroji ne bi slucajno nagazili.
- _tulumba_
#144 Re: Sunčani entitet
Cisto sumnjam da ih je bilo ali i ako jest', s pravom, bilo koji srbin moze takve "muslimane" nazvati balije jer nista drugo takvi "muslimani" i ne mogu biti. ps. nije svako ko se zove muslimanskim imenom automatski i musliman, valjda bi to pripadnici naroda medju kojima ima ateista trebali znati da postoji i kod "muslimana".fjall_raven wrote:Muslimana i Hrvata je bilo i u VRS. Evo za 1. maj sam roštiljao sa takvima. Zajeba.nacija samo takva.sumirprimus wrote:svecano,oslobadjanje rs-a od muslimana i hrvatafjall_raven wrote:Ovih dana svečano se obilježava 12. maj - Dan Vojske Republike Srpske i Dan Trećeg pješadijskog puka OS BiH.aferim momci...
to bi iblo jebo kosovo polje...ma koji, car lazar bi bijo pusi smouk![]()
nimam lipu rič...
-
Tamna Strana Mjeseca
#145 Re: Sunčani entitet
Neka nam trol kaze koliko je muslimana bilo u Vojsci R.Smrdske. Ali ne onih sto su pretrcavali preko minskih polja, nego u komandnoj strukturi._tulumba_ wrote:fjall_raven wrote:
Cisto sumnjam da ih je bilo ali i ako jest', s pravom, bilo koji srbin moze takve "muslimane" nazvati balije jer nista drugo takvi "muslimani" i ne mogu biti. ps. nije svako ko se zove muslimanskim imenom automatski i musliman, valjda bi to pripadnici naroda medju kojima ima ateista trebali znati da postoji i kod "muslimana".
-
akobogda
#146 Re: Sunčani entitet
Zasto je Dragan Obrenovic, ubijac 1000+ muslimana u srebrenici, osloboden nakon 10 godina zatvora? toliko bih ja dobio za uzimanje droga a ne ubistvo hiljada muslimana.
muka mi je zivjeti vise
http://www.balkaninsight.com/en/article ... c-approved
muka mi je zivjeti vise
http://www.balkaninsight.com/en/article ... c-approved
-
Tamna Strana Mjeseca
#147 Re: Sunčani entitet
Ne smije se zaboraviti da je u Karadžićevim i Mladićevim logorima u zvorničkoj, bratunačkoj i vlaseničkoj općini u prvim mjesecima 1992. godine pobijeno preko 10.000 civila. Ukoliko bi se zločini u Podrinju u haškim analima sveli samo na srebreničku tragediju, onda bi to velikosrpski dizajneri povijesti mogli da iskoriste kao priliku da Srebrenicu predstave kao grešku Mladićevog uma.
Uklanjanje tragova Zajedno sa predsjednikom srpske općine Zvornik Branom Grujićem, Dragana Obrenovića ubrajaju među ključne aktere zarobljavanja i zatvaranja u logor blizu osamsto Bošnjaka, u dobi od petnaest do sedamdeset pet godina, iz zvorničkih sela Klise, Šetića, Đulića. Rijetki preživjeli među njima svjedoče o stravičnim mučenjima u prostorijama Tehničkog školskog centra u Karakaju, gdje su umirali od zadobijenih povreda i nedostatka zraka. Svjedok ovog gnusnog zločina, koji je svoj iskaz dao haškim istražiteljima, naveo je i imena desetorice Bošnjaka čiji životi su okončani u najgroznijim mukama, nakon što su bili prisiljeni da pojedu po kilogram soli i da se onda napiju vode. Ta zgrada se nalazi samo nekoliko stotina metara od fabrika u kojima su u to vrijeme bile komande zvorničke brigade i Drinskog korpusa.
Uklanjanje tragova Zajedno sa predsjednikom srpske općine Zvornik Branom Grujićem, Dragana Obrenovića ubrajaju među ključne aktere zarobljavanja i zatvaranja u logor blizu osamsto Bošnjaka, u dobi od petnaest do sedamdeset pet godina, iz zvorničkih sela Klise, Šetića, Đulića. Rijetki preživjeli među njima svjedoče o stravičnim mučenjima u prostorijama Tehničkog školskog centra u Karakaju, gdje su umirali od zadobijenih povreda i nedostatka zraka. Svjedok ovog gnusnog zločina, koji je svoj iskaz dao haškim istražiteljima, naveo je i imena desetorice Bošnjaka čiji životi su okončani u najgroznijim mukama, nakon što su bili prisiljeni da pojedu po kilogram soli i da se onda napiju vode. Ta zgrada se nalazi samo nekoliko stotina metara od fabrika u kojima su u to vrijeme bile komande zvorničke brigade i Drinskog korpusa.
-
akobogda
#148 Re: Sunčani entitet
Zasto nije u zatvoru? Kilograma soli ubit ce te odmah.
I zasto je tomic osloboden
I zasto je tomic osloboden
- Hame_
- Location: Srebrenik, Županija tuzlanska, HiB, Europa, Svjeverna strana Zemlje, Mjesec, Sunce,... odosmo u PM!
#149 Re: Sunčani entitet
Šta reći...