SUKOBI U STOCU

Post Reply
halo

#1 SUKOBI U STOCU

Post by halo »

Sta se tacno dogodilo u tom malom Hercegovackom gradicu koji je na putu iz Trebinja za Mostar.
Hrvatski mediji ukljucujuci i sredisnji dnevnik opisuju Muslimani napali igrace Zrinjskog slupali im autobus a bilo je i dosta povrijedjenih
U pozadini nigdje nema izvjestaja ili logicnog pitanja a zasto?????
Sta je razlog da su Bosnjacki povratnici u taj gradic odjednom bez razloga napali igrace Zrinjskog
Prava istina je da su prije autobusa sa igracima navijaci Zrinjskog stali da popiju koje pice u STOCU i tu je doslo do sukoba gdje su napali domace stanovnistvo razbijali i lumpovali po gradu i kad su domaci stanovnici uspjeli konacno otjerati podivljale i drogirane ultrase nailazi autobus sa igracima gde domaci stanovnici prave takticku gresku i kamenuju autobus koji je posle prikazan na tv i naravno sva osuda javnosti
Neznam ali vidite koliko je propaganda jaka i sta sve moze da ucini .
Neznam ali se nadam da ce se zavrsiti na ovome dosada
Sta vi mislite dali je ova prica koju sam vam ispricao istina ili imate svoju verziju da cujemo
gavrilo

Post by gavrilo »

ne znam sta se desilo, ali mislim da se nebi trebala dizati prasina oko toga.

gledajmo to kao hulganski ispad jer bice ih visej ... jbg
jacika

Post by jacika »

ako je istna,onda su i jedni i drugi majmuni :roll:
gavrilo

Post by gavrilo »

bosan wrote:Sve je to normalno za nas.Divljastvo,divljastvo i divljastvo. Dokle?
... dokle god budemo imali ovu mizernu ekonomsku i politicku (jedno drugo pretezno implicira) situaciju :(
Nenadv24

Post by Nenadv24 »

Opet sukobi između federalne braće.
ero_sa_onog_svijeta

Post by ero_sa_onog_svijeta »

ma valjda su navijači zrinjskog nakon utakmice u Trebinju stali u Stocu da nešto popiju.Tu je došlo do sukoba između Ultrasa i stočana (muslimana). Ne zna se eko je započeo jer obje strane suprotno tvrde.
Nakon toga napravila se sačekuša igračima.
JBT

Post by JBT »

Vrijeme je da ljudi dodju tobe i da pocnu reagovati kroz pravne sisteme drzave. Dakle, ne dati se isprovocirati i angazovanjem advokata pokusati zadovoljiti pravdu. U slucaju da se pocinioci ne mogu ili ne zele otkriti onda djelovati, takodje pravnim sistemom, po dijelovima sistema koji ne znaju ili nece da obavljaju svoj posao.
gavrilo

Post by gavrilo »

ero_sa_onog_svijeta wrote:ma valjda su navijači zrinjskog nakon utakmice u Trebinju stali u Stocu da nešto popiju.Tu je došlo do sukoba između Ultrasa i stočana (muslimana). Ne zna se eko je započeo jer obje strane suprotno tvrde.
Nakon toga napravila se sačekuša igračima.
... sve u zatvor :x
JBT

Post by JBT »

"Opet sukobi između federalne braće."

-Tipican si predstavnik muljatora. Dzaba ti, to vise ne pije vode. Svasta se naucilo u poslednjih petnaestak godina.

Mada medju budalama mozes jos uvijek biti slusan.
Nenadv24

Post by Nenadv24 »

Boli istina da i u FBiH nisu stvari na mjestu i da se 2 naroda ne ližu baš.

Kontao sam da niko neće obratiti pažnju na prethodni post ali sam totalno zaboravio na tebe.
pitt

Post by pitt »

Jedino joza cita svakakve nebuloze :D
JBT

Post by JBT »

Ja nisam narod. Ja sam pojedinac. Ali ne ocekujem da ti to bude jasno.
Inace, istina me nikad nije boljela. Vjerovatno jer sam ciste savjesti. I nemam razloga da se koprcam kao riba na suhom.
Sto sa tobom nije slucaj.
Samo sto je obala okrenuta na drugu stranu, tako da sto se vise koprcas sve si vise na suhom.
Ali to je tvoj problem. Mada moram priznati da nije neinteresantno.
JBT

Post by JBT »

"Jedino joza cita svakakve nebuloze "

-hahahaha, ni tebi nije mahane, ali ,kao sto rekoh, nije nezanimljivo.
Prenj

Post by Prenj »

Sve navijacke bagre su iste, i sukobi navijaca u cijelom svijetu su, nazalost, uobicajena pojava, samo sto to kod nas zahvaljujuci nacionalnom profilisanju pojedinih klubova, nivo sukoba se automatski podigne na medjunacionalni nivo.
Bez drakonskih kazni i klubova i navijaca rjesenja nece biti :x :x :x
Last edited by Prenj on 22/05/2005 21:51, edited 1 time in total.
Nenadv24

Post by Nenadv24 »

JBT wrote:Ja nisam narod. Ja sam pojedinac. Ali ne ocekujem da ti to bude jasno.
Inace, istina me nikad nije boljela. Vjerovatno jer sam ciste savjesti. I nemam razloga da se koprcam kao riba na suhom.
Sto sa tobom nije slucaj.
Samo sto je obala okrenuta na drugu stranu, tako da sto se vise koprcas sve si vise na suhom.
Ali to je tvoj problem. Mada moram priznati da nije neinteresantno.
Hoćeš da kažeš da ja nisam čiste savjesti. Pa ja uopšte nisam bio u BiH tokom rata tako da nikog ne nosim na savjesti. Ili je možda greška što sam otišao. Svašta.
JBT

Post by JBT »

"Opet sukobi između federalne braće."

-Covjek koji ovakvu recenicu napise (a slicnih ovoj si napisao destine, mozda i stotine, na ovom forumu) ne moze imati cistu savjest. Ipak je nesto trulo u drzavi Danskoj.
gavrilo

Post by gavrilo »

JBT wrote:"Opet sukobi između federalne braće."

-Covjek koji ovakvu recenicu napise (a slicnih ovoj si napisao destine, mozda i stotine, na ovom forumu) ne moze imati cistu savjest. Ipak je nesto trulo u drzavi Danskoj.
sarkazam? :?
Nenadv24

Post by Nenadv24 »

Čekaj malo pa ko se pobio u Stocu Bošnjaci i Hrvati a FBiH čine Bošnjaci i Hrvati. Šta je u tom pogrešno? To se desilo zar ne.
JBT

Post by JBT »

Sta te navodi da pomislis da se radi o sarkazmu?
Nenadv24

Post by Nenadv24 »

Gavrilo ovaj lik je obični prikriveni nacionalista. Ti su najgori.
JBT

Post by JBT »

"Čekaj malo pa ko se pobio u Stocu Bošnjaci i Hrvati a FBiH čine Bošnjaci i Hrvati. Šta je u tom pogrešno? To se desilo zar ne."

-Ma nemoj se truditi. Tebi su torovi ugravirani u glavu za sva vremena. Nemam nista protiv toga, samo dosadi slusati nakon par sedmica. Ta moda je prevazidjena odlaskom livadica i aketa sa ovoga foruma.
JBT

Post by JBT »

"Gavrilo ovaj lik je obični prikriveni nacionalista. Ti su najgori."

-Reci mu. Otvori mu oci.
E, moj ti.
Izgleda da su tebe iz SDP-a izbacili sutom u guzicu, pa na ulicu. Nakon 2-3 dana.
Nenadv24

Post by Nenadv24 »

Nisu mene uopšte izbacili iz SDP-a. Ja sam još uvijek njihov član i izaći ću kada meni bude to odgovaralo a tebe se to uopšte ne tiče. Učlani se ti u SDA! Tamo si svoj na svome.
Toozla

Post by Toozla »

...ja sam neutralan, interesuje me pravda, osudjujem sve zlocine, interesuje me bolje sutra.........ali najdraze mi je kad komsiji crkne krava.... :roll:
...u bolje sutra...
JBT

Post by JBT »

Tvoj savjet je posljednji koji bih poslusao. U svakom slucaju. Razlog sam naveo na jednoj drugoj temi.
Jarane, za razliku od tebe, ja sam rodjen kao SDP-ovac. Takva mi pamet.
Razlog zasto se to tebi cini da nije tako sam takodje objasnio na jednoj drugoj temi.
Dalje, nikad mi nisi odgovorio kakva je to logika da jedan SDP-ovac propagira opstanak i jacanje RS-a.
Stvarno mi je neugodno i pomisliti da u SDP-u bilo koje drzave svijeta ima jedan takav clan.
Bljak.
Post Reply