Sugradjanin

Post Reply
giga

#1 Sugradjanin

Post by giga »

jucer naletih (online) na ovu vrstu covjeka:

Image

Image

Image

Image

Image
Hendrix

Post by Hendrix »

Nema šta zavidna kolekcija,ali eto i dokaza da su četnici uznapredovali,dok koriste internet.
Idvojio bih par hitova : Što se nije hrvatska udala :lol: ili možda Kosovksi junaci :lol:
giga

Post by giga »

a spazi na jednoj od slika otvorena i kolekcija DECIJE PJESME

ima i Branku Kockicu, Bajke, Nasrudinove price...

ima cak i kolekciju DUHOVNE muzike

iz cetnicke kolekcije izdvajam: "Mi samo ucimo cirilicu"
Hendrix

Post by Hendrix »

Vjerovatno sluša kockicu a djeci pušta četničke,edukacija bre :roll:
Ja sam u izbjegličkom kampu bio u sobi do majmuna koji je imao zbirku od oko 200-300 guslarskih kaseta,većinom ustaških pjesmica,to je bio život.Ujutru odmah upali i deri čitav dan,još otvori vrata i prozore,da se bolje čuje,onda sam i ja kas nabavio pa smo se klali muzikom,mislim da do tada nikada nije bilo Nirvana Vs. Gusle :lol:
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

Hendrix wrote:Vjerovatno sluša kockicu a djeci pušta četničke,edukacija bre :roll:
Ja sam u izbjegličkom kampu bio u sobi do majmuna koji je imao zbirku od oko 200-300 guslarskih kaseta,većinom ustaških pjesmica,to je bio život.Ujutru odmah upali i deri čitav dan,još otvori vrata i prozore,da se bolje čuje,onda sam i ja kas nabavio pa smo se klali muzikom,mislim da do tada nikada nije bilo Nirvana Vs. Gusle :lol:
Kakva ba Nirvana :D ... Trebao si nabavit malo sevdalinki il´ kakav hiphop a ti budisticke :D ... eh vala... :D

Sto se tice "kolekcije", nema sta, jos kad se neko od njih pojavi na MTV-u gotovo je :D . Mada su nasli bolji slogan, neki dan vidjoh na BK, "samo sex Srbiju spasava"-4c! :D Zvuci k´o neka violentova fraza o natalitetu... :D
Batonus

Post by Batonus »

Pamtim violenta iz 2002./2003. Bosnjacki front je bio na vrhuncu,a u svakoj mogucoj raspravi sam ga ubijao argumentima. To su bili dani.

I onda jednog dana neko razvali BF-ov forum,a pametni administratori nisu culi za spasavanje podataka, pa forum nikada nije obnovljen...
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

Poslao sam im jednom mail s pitanjem zasto forum ne radi a oni "bavimo se sada pametnijim poslovima" :D Vidjeli i oni nema nafake od violenta :D sad ima svoj blog vidim... Svaki cas prica o Sa-x-u i zali se kako je los a to samo zato sto i dalje nije presao preko bana. Mada vidim da se neki violent ovda javlja, je´l to taj?
Saraswati

Post by Saraswati »

Ja bih sa ovog cetnickog repertoara izdvojila: Tera Milos stoku preko Save...

I Istrule mi dunja u fioci :-D

Da, i nezaboravna, Ja sam cetnik majko :D
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

A vidis promasili su nezaboravni hit "Dzamije lete" :D sa cetnovizije :D kako ono "pjevacu" bi ime? :D ...Momcilo... :D
Santos

Post by Santos »

Ja nista ovdje nebi odvajo a pogotovo trosio vrjeme da uopste poslusam o cemu se radi.
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

Staaaa? :shock: Neces slusat MTV-hitove? :shock: Jao pa zar ces radje slusat Hayat Production? :shock:

Pematn co´jek :D
novel

Post by novel »

http://www.serbianna.com/columns/savich/076.shtml

Part 2: Bosnian Muslim Contribution to the Holocaust in WWII
:oops:
Post Reply