Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Duzan sam 100KM drzavi..Ima preko godinu dana,tek nedavno sam dobio opomenu da platim,a danas haman i sudski poziv (dostavljena mi zuta poruka iz poste
Zna li neko sta ce biti ako ne odem,ili ako odem a ne javim se.
I zna li neko mogu li kako izmanipulisati da ne platim
nemam ni marke trenutno
...duguje i drzava nama pozamasne iznose sa xy nula, ali opet dobro zivi, a ti bijedo zivotari ne racunam ove elitne odrede kojima je ista naklonjena njih ko jebe...
...nego, ako budes ignorisao, ne brigaj, nece ti uzeti klopu, drva, ugalj, vjencano prstenje, priznanja i medalje... jebaji ga... i
zvucnikk wrote:Duzan sam 100KM drzavi..Ima preko godinu dana,tek nedavno sam dobio opomenu da platim,a danas haman i sudski poziv (dostavljena mi zuta poruka iz poste
nemam ni marke trenutno
Znam Ja mahinaciju ali ne bi pisao o njoj.
Kada bi je napisao svi bi je poceli koristiti.
zvucnikk wrote:Duzan sam 100KM drzavi..Ima preko godinu dana,tek nedavno sam dobio opomenu da platim,a danas haman i sudski poziv (dostavljena mi zuta poruka iz poste
nemam ni marke trenutno
Znam Ja mahinaciju ali ne bi pisao o njoj.
Kada bi je napisao svi bi je poceli koristiti.
Odlezi.
Jer i zatvor je za ljude.
U cumezu Ako nisi lip neces biti ni neciji tip.
Ne znam baš da su zbog 100 km dolazili pozivi za sudove.
Kazna ti ode u registar, ako ne platiš u roku bude nekih dodatnih 20 posto zbog prekoračenja roka plaćanja.
Mislim po novom zakonu 3 godine je zastara ili 5 ovisno za šta je kazna.
Nisam platio studentski dom al fakat je tako zadnji mjesec im osto duzan i ispario.A posto sam bio zadnja godina,jelte nema me vise tamo
Ma ne placa mi se,al kontam da se nece sta povecati.Ili da odlezim 1-2 dana
Ne znam baš da su zbog 100 km dolazili pozivi za sudove.
Kazna ti ode u registar, ako ne platiš u roku bude nekih dodatnih 20 posto zbog prekoračenja roka plaćanja.
Mislim po novom zakonu 3 godine je zastara ili 5 ovisno za šta je kazna.
Nisam platio studentski dom al fakat je tako zadnji mjesec im osto duzan i ispario.A posto sam bio zadnja godina,jelte nema me vise tamo
Ma ne placa mi se,al kontam da se nece sta povecati.Ili da odlezim 1-2 dana
znam likove koji su po 6 mjeseci ostajali duzni, pa nikom nista.
Pa znao sam i ja.Ali stvarno nakon 2 opomene koje su dosle i usmenog zvanja (tadi se o tuzlans.univerzit.domu) kontam mogli bi ludjaci stvarno dat na sud Mislim,ja znam da sam osto duzan,ali zanima me sta sud moze reci ako ja kazem "nemam para,nemam posla,kako da vratim "
nemam ni marke trenutno
Prijaviš se da dobrovoljno odležiš kaznu. U zatvoru izučiš zanat kako da zajebeš državu kad ti sljedeći put zagusti.
zvucnikk wrote:Pa znao sam i ja.Ali stvarno nakon 2 opomene koje su dosle i usmenog zvanja (tadi se o tuzlans.univerzit.domu) kontam mogli bi ludjaci stvarno dat na sud Mislim,ja znam da sam osto duzan,ali zanima me sta sud moze reci ako ja kazem "nemam para,nemam posla,kako da vratim "
Ma dobro si prosao, nekima dugove odbijaju od penzija i plata.
Mom starom 70 km od penzije odbijaju za dug/rezije.
Da moze odlezao bi on to ali jbg danas ti blokiraju/odbiju
preko banke od crkavice.