Sudijska kradja BH LIGA

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#1 Sudijska kradja BH LIGA

Post by un1ted »

Šokantno: Kada sudija počne da diktira rezultat utakmice
Bez sumnje da je u proteklom periodu u Premier ligi i Prvoj ligi Federacije što se tiče suđenja napravljen korak naprijed, ali isto se ne može reći za niže rangove takmičenja...

Poznato je da u kantonalnim ligama i dalje vlada pravilo da domaći pobjeđuju te da su suci njima naklonjeni i spremni svirati i ono što ne postoji. No, zaista šokantan snimak pojavio se na Youtubeu u kojem je sudija odlučio da diktira rezultat utakmice.

U okviru 18. kola 2. kantonalne lige grupe Jug sastali su se u Gornjoj Tuzli Mladost i Proleter, a domaću pobjedu upisala je Mladost. Ne bi tu ništa bilo čudno da glavni sudac ovoga meča nije svirao čak četiri penala za domaće, i to na kakav način.

Ono sto mene zanima, kako dva igraca mogu trcati ka lopti prilikom izvodjenja penala :shock: :shock: :shock: :shock:
Mali_Vuk

#2 Re: Sudijska kradja BH LIGA

Post by Mali_Vuk »

:lol: :lol: :lol:

Al fakat, dvojica trče prema lopti istovremeno :lol:

A što se ismijah :D
scooby_dooby_doo

#3 Re: Sudijska kradja BH LIGA

Post by scooby_dooby_doo »

ma imas toga po cijeloj BiH.. :bih:
lider

#4 Re: Sudijska kradja BH LIGA

Post by lider »

Neke od ovih penala ne bi ni Vukasović svirao Željezničaru.
AmiĐa_Idriz

#5 Re: Sudijska kradja BH LIGA

Post by AmiĐa_Idriz »

1:48 :shock:
Juvelandia

#6 Re: Sudijska kradja BH LIGA

Post by Juvelandia »

I ja kontam to na 1:48, nisam ocekivao ovakvu golcinu sine :-) Al komentari publike su ... :D Jos likovi penal ne mogu dat da pucaju do sutra ahahahahha
Djubre_

#7 Re: Sudijska kradja BH LIGA

Post by Djubre_ »

Ma ne znam kako ovo mogu uopste nazvati ligom.. ovo nema ni na skolskim turnirima da svira 4 penala.. video je 6 min.. pitam se sta je bilo ostalih 84.. zasto ovi omladinci treniraju i trce..ako uopste treniraju..ovog pola pusi i pije.. pa sta drugo i ocekivati..

Ja znam par momaka koji igraju za Mladost iz Zupce, gdje bude svake godine sehidski turnir.. ti momci svi rade u rudniku Breza, kaficima itd..odrze samo trening dan prije turnira.. i sutra igraju sa zeljom, sarajevom, celikom, rudarom.. znam ih licno.. puse piju.. ne znam to je dno dna.. i nastupaju ovako u nekoj kantonalnoj.. komedija ziva na terenu.. pa eto sad.. sudija se na takvim utakmicama kupi za gajbu pive.. tu se uci da krade i podvaljuje.. oni su sud. Oni nam sude. Pravda je nestala davno..

Sinisa Zrnic je krao i nogama i rukama.. dok ga nije inspekcija uhvatila.. i uklonila sa terena.. kada su ga sutnuli, otvorio je kafic u centru grada.. muzika i plesacice tresu.. treba napomenuti i da je policajac bio.. ne znam je li jos.. jos jedna vrsta mita i korupcije..

Sent from my GT-i9001 using Tapatalk 2
AmiĐa_Idriz

#8 Re: Sudijska kradja BH LIGA

Post by AmiĐa_Idriz »

andr0id wrote:Ma ne znam kako ovo mogu uopste nazvati ligom.. ovo nema ni na skolskim turnirima da svira 4 penala.. video je 6 min.. pitam se sta je bilo ostalih 84.. zasto ovi omladinci treniraju i trce..ako uopste treniraju..ovog pola pusi i pije.. pa sta drugo i ocekivati..

Ja znam par momaka koji igraju za Mladost iz Zupce, gdje bude svake godine sehidski turnir.. ti momci svi rade u rudniku Breza, kaficima itd..odrze samo trening dan prije turnira.. i sutra igraju sa zeljom, sarajevom, celikom, rudarom.. znam ih licno.. puse piju.. ne znam to je dno dna.. i nastupaju ovako u nekoj kantonalnoj.. komedija ziva na terenu.. pa eto sad.. sudija se na takvim utakmicama kupi za gajbu pive.. tu se uci da krade i podvaljuje.. oni su sud. Oni nam sude. Pravda je nestala davno..

Sinisa Zrnic je krao i nogama i rukama.. dok ga nije inspekcija uhvatila.. i uklonila sa terena.. kada su ga sutnuli, otvorio je kafic u centru grada.. muzika i plesacice tresu.. treba napomenuti i da je policajac bio.. ne znam je li jos.. jos jedna vrsta mita i korupcije..

A možda pomiješao čovjek mali fudbal i ovo... :run:
Djubre_

#9 Re: Sudijska kradja BH LIGA

Post by Djubre_ »

Pomjesao rakiju i vino prije tekme.. a ne teren hehe..

AmiĐa_Idriz

#10 Re: Sudijska kradja BH LIGA

Post by AmiĐa_Idriz »

andr0id wrote:Pomjesao rakiju i vino prije tekme.. a ne teren hehe..

a pivom na poluvremenu zalio :-x
Djubre_

#11 Re: Sudijska kradja BH LIGA

Post by Djubre_ »

Pa ovo samo pijan ovako moze sudit.. naumio je svirati jedan ako ne dadnu iz igre.. posto su ga primili, naumi je onda dva svirati da preokrenu rezultat.. al posto je malo vise cugno... uduplo je penale.. pa tako svirao 4.. malo se spetljao.. jedan tamo, tri ovamo.. izgubio centar za orjentaciju i ravnotezu.. pa se poslije maln sabrao.. polivena ga popravila..

AmiĐa_Idriz

#12 Re: Sudijska kradja BH LIGA

Post by AmiĐa_Idriz »

andr0id wrote:Pa ovo samo pijan ovako moze sudit.. naumio je svirati jedan ako ne dadnu iz igre.. posto su ga primili, naumi je onda dva svirati da preokrenu rezultat.. al posto je malo vise cugno... uduplo je penale.. pa tako svirao 4.. malo se spetljao.. jedan tamo, tri ovamo.. izgubio centar za orjentaciju i ravnotezu.. pa se poslije maln sabrao.. polivena ga popravila..

što bi jedan moj komšija rekao :"izgubljen u vremenu i prostoru" .
irac300

#13 Re: Sudijska kradja BH LIGA

Post by irac300 »

Al' fazon je što navlači domaćinu, a publika 'ebe sve po spisku. :D Ili je u pitanju kop sa gostujućim navijačima? :D
Djubre_

#14 Re: Sudijska kradja BH LIGA

Post by Djubre_ »

Halooo delegaaat! Halooo delegaaat!

Hahaha..

Tamo delegat zamezio sav se umastio.. sjedi na gajbi ozujske..

Ovaj hoce u teren uletit hahaha. Malo se vise popilo.. neko je jaku rakiju napravio.. :lol:

Juvelandia

#15 Re: Sudijska kradja BH LIGA

Post by Juvelandia »

I mene je to zbunilo, mozda dijele isti stadion nesto poput Inter-Milan :D
Djubre_

#16 Re: Sudijska kradja BH LIGA

Post by Djubre_ »

FK "Proleter Slavinovici" osnovan 1978. (rad obnovio 2011.). Takmičio se u nižim ligama sve do agresije na BiH. Šampion je III KNL TK u sezoni 2011/12 . Boja dresova žuto-plava.

Predsjednik UO: Mesud Smajić.
Predsjednik Skupštine: Mirsad Pašić.
Upravni odbor: M. Smajić, M. Pašić, V. Spahić, Z. Banović, Dž. Akeljić, E. Delalić, R. Karić.
Sportski direktor: Džemal Akeljić.
Šef Stručnog štaba: Ibrahim Crnkić.

Okolina tuzle.. prosle god proleter je bio prvi na tabeli, a mladost druga.. ne znam ove god.. to sam sad iskopo

studeni76

#17 Re: Sudijska kradja BH LIGA

Post by studeni76 »

Ovdje domaći nemaju veze sa ovom lakrdijom. Sloga iz Simin Hana smješta Proleteru,tako da bi oni bili prvi. A tu je usputno Mladost profitirala. A konce u Simin Hanu bi trebalo da vuče ovaj isti Amerikanac koji je sad neka faca u FK Sloboda TZ. Frajer se još nije uštelio kako se namješta u Bosni, ovo je izgleda donio iz USA :-D :-D
Charuga
Globalni moderator

#18 Re: Sudijska kradja BH LIGA

Post by Charuga »

:run:
Locked