Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zavisi ko je kriv, mozda kuca nije propisno parkirana [emoji12] Naslov vrh.
Za naplatu stete nezz, znam da je haver na pumpi udario u betonski stub na kojem stoji jarbol, i od svega sto je platio je bila kazna za izazivanje prometne nesreće.
drndalo wrote:Ali je njegovo osiguranje platilo stetu pumpi...
Nije naznacio pokretač teme da li predstavlja kucu ili ovog sto je udario u kucu, tako da zbog toga sam napisao sta je haveru bilo, pumpa je naravno naplatila svoje. Pokretac ce ili platiti ili ce naplatiti
Ja znam da su jedno vrijeme rasvjetni stubovi iskakali pred auta, pogotovo subotom uvece. Dva jarana istu noc imali ovaj problem, navodno su stubovi bili pripadnici neke nastrane sekte pa ovo radili. Elem, nakon nekoliko razgovora sa njima od strane lokalnih pijanica i intervencijom pasa lutalica zapisavanjem situacija je se smirila.
Moguce je da su i kuce nesto slicno organizovane pa izazivaju sudare. Ja kad sam vidio naslov jasno mi je bilo.
Ja sam cuo od inspektora dok sam ucio za testove za polaganje da se ljudima ukazivali nisani na cesti i svakakve stvari . Eto ljudi najlakse je odmah po covjeku, a ko zna mozda ima sizofreniju ili je nagazio na nesto
basicm wrote:Ja znam da su jedno vrijeme rasvjetni stubovi iskakali pred auta, pogotovo subotom uvece. Dva jarana istu noc imali ovaj problem, navodno su stubovi bili pripadnici neke nastrane sekte pa ovo radili. Elem, nakon nekoliko razgovora sa njima od strane lokalnih pijanica i intervencijom pasa lutalica zapisavanjem situacija je se smirila.
Moguce je da su i kuce nesto slicno organizovane pa izazivaju sudare. Ja kad sam vidio naslov jasno mi je bilo.