Suada Kapic
- kobe_sa
#1 Suada Kapic
Ako moze ko da postavi link gdje se moze skinuti emisija od subote vecer s Emirom gdje je gost bila Suada Kapic , emisija posvecena opsadi Sarajeva , fenomenalna !!!
hvala
hvala
-
VjecitiStudent
#2 Re: Suada Kapic
Nije valjda da nam se ministar glumac opet rasplakao?
- kobe_sa
#3 Re: Suada Kapic
nije on bitan toliko u svemu tome (mada mu hvala sto je pruzio medisku paznju) nego tema (opsada Sarajeva) i Suada , koja je i Emira dovela dotel da je zaboravio na muziku , niju mu dala da progovori a opet nije stigla sve reci ....
- Jara
#4 Re: Suada Kapic
Suada je vladala emisijom
Emir, kakav takav, dovodi zanimljive goste...Suada je gost parekselans
, mnogi ovdje ne znaju njen lik i djelo. Treba joj dati da postavi muzej opsade Sarajeva i muzej ratnog tunela...
Emir, kakav takav, dovodi zanimljive goste...Suada je gost parekselans
- karanana
#5 Re: Suada Kapic
hocel pogurat ministar sa kojom markicom ili sa prostorom za jedan takav muzej?
- corolla02
- Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
- Horoskop: Gemini
#6 Re: Suada Kapic
Gledao sam je na Latinici i svaka joj cast!
- Toffee karamela
#7 Re: Suada Kapic
I ja sam je prvi put vidjela u Latinici i čula za taj projekt. Sve pohvale i čestitke njoj i timu ljudi koji su se prihvatili tog džinovskog zadatka-da dokumentuju opsadu i ostave digitalni trag generacijama koje dolaze (da ne bi jednoga dana neki njihov Pantelija Đurguz pričao o "10 000 pobijenih Srba" i "lavovima koji su jeli srpsku nejač").
Međutim ono što mene zanima je (a što nikako ne mogu da nađem na internetu) je kako se može doći do toga materijala, je li u prodaji-je li postavljen na internet-kako se uopšte planira njegova distribucija?
Međutim ono što mene zanima je (a što nikako ne mogu da nađem na internetu) je kako se može doći do toga materijala, je li u prodaji-je li postavljen na internet-kako se uopšte planira njegova distribucija?
-
zonbirile
#8 Re: Suada Kapic
ima li ko da kaže glista ministru,da onakav prsten ne nose više ni pijačari,ni harlemski svodnici.Da mu ono nije rezervni sat?
- sheilak
#9 Re: Suada Kapic
Prsten ide u paketu sa frizurom.
Ipak, emisija je bila odlicna, zbog gospodje Kapic, naravno.
-
zonbirile
#10 Re: Suada Kapic
------------------------------------------------------sheilak wrote:Prsten ide u paketu sa frizurom.
čovjek takvih moralnih kvaliteta je opasan,onolikim prstenom može oštetiti dvanestopalačno crijevo.
- Vares City
#11 Re: Suada Kapic
Ima li neko da to pristavi da i ostali mogu pogledati,pa ce onda biti komentara,..
- Jara
#13 Re: Suada Kapic
Prije rata - glumica i rediteljka, uglavnom pozorišna, radila u Sarajevu i Beogradu.
Ima li neko snimak njenog gostovanja kod Lari Kinga na CNN-u ? Ne znam tačno koje je to ratne godine bilo... kad je išla tamo i pričala svijetu kako nam je pod opsadom...
Ima li neko snimak njenog gostovanja kod Lari Kinga na CNN-u ? Ne znam tačno koje je to ratne godine bilo... kad je išla tamo i pričala svijetu kako nam je pod opsadom...
-
lončanica
#14 Re: Suada Kapic
komentar za 10+zonbirile wrote:------------------------------------------------------sheilak wrote:Prsten ide u paketu sa frizurom.
čovjek takvih moralnih kvaliteta je opasan,onolikim prstenom može oštetiti dvanestopalačno crijevo.
- Banksy
#15 Re: Suada Kapic
Suada je izuzetna žena. Kompletan paket je strašno skup, kod Šahinpašića ih je nekad bilo ...
Ako je ministar sarajevski
toliko slab na ratno Sarajevo zašto nije ponudio otkup 100 komada njenog vodiča, da ih poklanja gostima grada umjesto Jabučarovih džezvi i fildžana ili Zecovih slika?
I, naravno
Ako je ministar sarajevski
I, naravno
zonbirile wrote:ima li ko da kaže glista ministru,da onakav prsten ne nose više ni pijačari,ni harlemski svodnici
- Jara
#16 Re: Suada Kapic
Reče Suada da su paket dobile sve ambasade u gradu.