Na Mostu Suade i Olge su postavili novu rasvjetu i hvala im na tome
Medjitum, jedan rasvjetni stub ili da prostis bandera je postavljen direkt ispred Spomen ploce posvecene Olgi i Suadi na kojoj se postavlja cvijece
Znaci ubuduce sve komemoracije, godisnjice, delegacije, fotografije, snimanja, imaju u svom sadrzaju i banderu
koliko god skroman taj spomenik bio, to je ipak landmark grada i zemlje a o tome nije razmisljao ni projektant, ni izvodjac ni narucilac radova ni niko iz opcine ili grada...
trebalo bi premjestit ili stup ili spomen plocu, ovaj put uz nadzor nekog arhitekte, urbanista, nekog sa osjecajem
Suada i Olga iza rasvjetnog stupa
- alica.k
#2 Re: Suada i Olga iza rasvjetnog stupa
isto tako su na taj stub stavili jednu sijalicu koja je direktno uperena u spomenik, valjda da po noci to osvjetli. jako lijepo izgleda. moglo se drugacije ALI....ko i sve kod nas...
- KadSeMrtviProbudimo
#3 Re: Suada i Olga iza rasvjetnog stupa
Pa može li taj stub neko "uslikati", pa da i mi vidimo kako je to kod vas ?
- alica.k
#4 Re: Suada i Olga iza rasvjetnog stupa
ev polugrozna slika al vidi se sta treba da se vidi

-
isaisa
#5 Re: Suada i Olga iza rasvjetnog stupa
Bas je preljepo samo kod nas nikad nista nevalja

- Cholina_Lokica
#6 Re: Suada i Olga iza rasvjetnog stupa
kako ste digli paniku ja kontala lampa odmah uz spomenik i ploca se ni ne vidi od nje... 
- alica.k
#7 Re: Suada i Olga iza rasvjetnog stupa
pa meni se iskreno jako svidja...lijepe su mi i te svjetiljke, a lijepo mi je i ovo sto su osvijetlili plocu...Dile wrote:kako ste digli paniku ja kontala lampa odmah uz spomenik i ploca se ni ne vidi od nje...