SUĐENJE NA FUDBALSKIM UTAKMICAMA
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Am'ir
#1 SUĐENJE NA FUDBALSKIM UTAKMICAMA
Svaki dan me sve više nervira suđenje fudbalskih utakmica širom Europe i svijeta... Šta vi mislite do koga je i šta bi trebalo uradit, jer ako me išta odbije od gledanja utakmica to će biti sudjenje? Svaki dan mi sudije igraju po živcima... Dokle više?
- veljaca
#2 Re: SUĐENJE NA FUDBALSKIM UTAKMICAMA
Treba jednostavno shvatiti da su i sudije ljudi i da i oni grijese. Samo je problem ako namjerno grijese ....Am'ir wrote:Svaki dan me sve više nervira suđenje fudbalskih utakmica širom Europe i svijeta... Šta vi mislite do koga je i šta bi trebalo uradit, jer ako me išta odbije od gledanja utakmica to će biti sudjenje? Svaki dan mi sudije igraju po živcima... Dokle više?
- karanana
#3 Re: SUĐENJE NA FUDBALSKIM UTAKMICAMA
jesi to pao na barci?
ma sudjenje ko sudjenje. jucer barca mozda ostecena, ali kad se sve sabere i oduzme ona je kod sudija u velikom plusu.
ma sudjenje ko sudjenje. jucer barca mozda ostecena, ali kad se sve sabere i oduzme ona je kod sudija u velikom plusu.
- Am'ir
#4 Re: SUĐENJE NA FUDBALSKIM UTAKMICAMA
ma nisam pao, jednostavno ne mogu da uzivam gledajući fudbal radi sudija... Možda su oni što kolega kaže obični ljudi, ali u posljednje vrijeme definitivno nisu normalni.
- hary
#5 Re: SUĐENJE NA FUDBALSKIM UTAKMICAMA
Potpis.karanana wrote:jesi to pao na barci?
Mozda ih je sinoc malo zakinuo sudija. To mi cak nije naumpalo ni kod prvog gola Milana, nego kod onog slobodnjaka kad je pucao Xavi, a ovi se priblizise komotno za cijeli metar.
Al vala i za njih se sve ove godine svasta sudilo, tu je to negdje...
- Am'ir
#6 Re: SUĐENJE NA FUDBALSKIM UTAKMICAMA
Englezi su najlošiji na svijetu... kao sudije
- Arteta
#7 Re: SUĐENJE NA FUDBALSKIM UTAKMICAMA
I kao fudbaleri.Am'ir wrote:Englezi su najlošiji na svijetu... kao sudije
- Am'ir
#8 Re: SUĐENJE NA FUDBALSKIM UTAKMICAMA
UPRAVO TAKOArteta wrote:I kao fudbaleri.Am'ir wrote:Englezi su najlošiji na svijetu... kao sudije
- DonVito
#9 Re: SUĐENJE NA FUDBALSKIM UTAKMICAMA
Sudije iz BL.Am'ir wrote:Englezi su najlošiji na svijetu... kao sudije