de povezi ponesto, matereti... nemoj tako nepovezano pricati...insomnia78 wrote:Android Knego wrote:Srbe ocjenjivati po ovim likovima isto je da neko Bosnjake ocjenjuje po Bosnicu i njemu slicnima... fora je u tome sto ovaj sa clipa sa ovakvim nastupom ostavlja upecatljiviji efekat nego kad se 50.000 normalnih okupi na jednom mjestu...rajv0sa wrote: 50 000 ljudi na stadionu grmi , ubi turčina, ustašu, šipatara ? to je jedan posto??. Dosta mi je vise te price u srbiji su normala, jašta su, sve je to isto, srbin je srbin.
A kad se tih 50 'iljada okupi na skupu podrske Karadzicu i/ili Mladicu?
Nesto se ne sjecam protesta zbog hapsenja Bosnica za razliku od anamonih(:lol:) kad su uhapsili djenerala &co
Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?
-
Android Knego
#51 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?
- Drvosjeca iz Dejcica
#52 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?
Kad bi stvari bile tako jednostavne. Problem je što takvo učenje ima efekat na globalnom nivou pogotovo kada iza njega stoji jedna USA sa svojim vojnim aparatom i kršćanima koji vjeruju u takva sranja. To onda postaje globalni problem kao što se da vidjeti iz dešavanja zadnjih godina na Bliskom istoku.insomnia78 wrote:Samo sto nama, licno, jevreji nisu nanjeli nikakvo zlo niti nam stete takvim ucenjimaDrvosjeca iz Dejcica wrote:Isto kao i Jevreji kada uče da su izabrani narod, da polažu veća prava od drugih, da su bolji od drugih (već viđeno u istoriji), pa čekaju mesiju i armagedon...itd. Bošnjačko ispiranje mozga naspram ovoga izgleda benigno.It_is_a_Leclerc wrote:Užasno, zbilja.
Nažalost, nisu ova djeca izolovan primjer. Bošnjačka omladina i djeca su po kojekakvim mektebima i vjeronaukama, naučili da su Jevreji "proklet narod kojeg treba ubijati i proganjati sve dok se ne sakriju iza onog nekog drva, pa će ih onda to drvo ubiti". Dovoljno je pročitati komentare na bilo koji članak ili vijest koji se tiču jevrejskog naroda i kulture, pa da to pročitate..
Ali, nije fašizam, kad to mi radimo. Zar ne ?
- insomnia78
#53 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?
To je vec u domenu teorija zavjereDrvosjeca iz Dejcica wrote:Kad bi stvari bile tako jednostavne. Problem je što takvo učenje ima efekat na globalnom nivou pogotovo kada iza njega stoji jedna USA sa svojim vojnim aparatom i kršćanima koji vjeruju u takva sranja. To onda postaje globalni problem kao što se da vidjeti iz dešavanja zadnjih godina na Bliskom istoku.
Zbog takvih i slicnih prica je i pocinjen holokaust u WWII
-
JelenaF
#54 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?
Ovakve teme su uživanje za dijasporu, pretpostavljam da je osjećaj ekvivalentan orgazmu? Ne, nemojte odgovarati, samo preskočite moj post.
Našli ste nekog ludaka i sad cijeli narod predstavljate kao loš. To je samo dokaz da veze sa Srbima nemate i da se vaša saznanja o tom narodu temelje na osnovu klix vijesti.
Ko kaže bilo šta suprotno laže.
Našli ste nekog ludaka i sad cijeli narod predstavljate kao loš. To je samo dokaz da veze sa Srbima nemate i da se vaša saznanja o tom narodu temelje na osnovu klix vijesti.
Najtačniji post.Black swan wrote:1% od ukupne mase
kažu oko 6% uspješna mobilizacija u beogradu za razaranje hrvatske
sve skupa na riječima i paradama jako oko 25%
mnogi misle ali se ne usuđuju reći oko 40%
ostali su normalni
svaki narod ima svoje crne ovce
Ko kaže bilo šta suprotno laže.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#55 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?
Pokretacu teme je uvodni post ujedno i prvi na forumu.
Osjecam miris Skandinavije
- insomnia78
#56 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?
Navodite vodu na Dodikov mlin

- animals
#57 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?
I meni nije jssna ta Bosnjacka mrznja prema Izraelu,insomnia78 wrote:[
Samo sto nama, licno, jevreji nisu nanjeli nikakvo zlo niti nam stete takvim ucenjima
a istovremena ljubav prema Palestincima..
u stvari, jasna mi je..ista religija i nikakve druge slicnosti..
Sta je Izrael napravio Bosnjacima lose..
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#58 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?
Dijaspora zakuhavainsomnia78 wrote:Navodite vodu na Dodikov mlin
- iDrive
#59 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?
Kad smo gostovali na emisiji s onim Hršumom na Pinku, s nama su bili gosti i neki treći razred iz gimnazije iz Rogatice. Kada ih je Hršum na kraju pitao da dignu ruku svi iz tog razreda gdje im roditelji govore kući ružno o muslimanima i da se s njima ne bi smjeli družiti, od 90 njih 75 je diglo ruku. O čem imamo dalje pričati. Bit će ovdje opet rata kad tad i krvi do koljena, nikad mira neće biti, to se odgaja od malena da mrzi.
- Tito_i_Partija
#60 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?
Ja mislio da se vas dvojica organski ne podnosite, al' drago mi je vidjet' da zajedno cetujete._BataZiv_0809 wrote:Dijaspora zakuhavainsomnia78 wrote:Navodite vodu na Dodikov mlin
-
spacek
#61 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?
...
Last edited by spacek on 22/04/2016 23:23, edited 1 time in total.
- insomnia78
#62 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?
Temu je otvorilo zeMsko_BataZiv_0809 wrote:Pokretacu teme je uvodni post ujedno i prvi na forumu.
DakleM otvaracica
Javila se u PM i stupili smo u ozbiljnu korespodenciju iz koje se izrodila veza
U nastavku cu vam omoguciti da virnete u dio spomenute (prepiske, ne otvaracice)

- Drvosjeca iz Dejcica
#63 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?
Nikakva teorija zavjere već fakt. Sa koliko ono godišnje US pomaže Izrael, pa transfer tehnologije...itd. Zbog toga sigurno nije počinjen holokaust.insomnia78 wrote:To je vec u domenu teorija zavjereDrvosjeca iz Dejcica wrote:Kad bi stvari bile tako jednostavne. Problem je što takvo učenje ima efekat na globalnom nivou pogotovo kada iza njega stoji jedna USA sa svojim vojnim aparatom i kršćanima koji vjeruju u takva sranja. To onda postaje globalni problem kao što se da vidjeti iz dešavanja zadnjih godina na Bliskom istoku.
- insomnia78
#64 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?
Pa i djedovi su nam četovaliTito_i_Partija wrote:Ja mislio da se vas dvojica organski ne podnosite, al' drago mi je vidjet' da zajedno cetujete._BataZiv_0809 wrote:Dijaspora zakuhavainsomnia78 wrote:Navodite vodu na Dodikov mlin
- insomnia78
#65 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?
A hoce li tu biti nenaoruzanih civila, "bjele tehnike" isl?spacek wrote:jedno od rjesenja svih problema fasizma na balkanu izmedju srba, hrvata i bosanaca je da se napravi na tromedji te 3 zemlje ogradjen zidinama teritorij na kojem nece vaziti nikakva pravila - sve je dozvoljeno (klanje, ubijanje, silovanje, divljanje, paljenje, razaranje, tuce, ubistva itd itd.)
pa ko hoce da ratuje ili da se sveti ili junaci nek ide u tu tromedju i sve svoje frustracije izbacuje i moc iskazuje. svako ko misli s rijeci preci na djela - nek ide u tromedju i iskaze se gdje ne vladaju pravila, zakoni i red unutar zidina.
Posto je to pojedinima, da ih ne navodim sada, glavni motiv
- insomnia78
#66 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?
A pomazu im zbog lijepih ociju?Drvosjeca iz Dejcica wrote:Nikakva teorija zavjere već fakt. Sa koliko ono godišnje US pomaže Izrael, pa transfer tehnologije...itd. Zbog toga sigurno nije počinjen holokaust.insomnia78 wrote:To je vec u domenu teorija zavjereDrvosjeca iz Dejcica wrote:Kad bi stvari bile tako jednostavne. Problem je što takvo učenje ima efekat na globalnom nivou pogotovo kada iza njega stoji jedna USA sa svojim vojnim aparatom i kršćanima koji vjeruju u takva sranja. To onda postaje globalni problem kao što se da vidjeti iz dešavanja zadnjih godina na Bliskom istoku.
Izrael je sve, pa i tu pomoc, stekao vlastitim zaslugama
Ulaganjem u obrazovanje, trudom, radom, lobiranjem, parama, osjecaju patriotizma svojeg naroda kako u zemlji tako i u dijaspori...
I ne vidim zasto bi jedan Bosanac osjecao mrznju prema Izraelu?
Da smo se bogdom, nakon rata, barem malo ugledali na Izrael sad bi bili respektabilna zemlja, ako nista makar u regionu
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#67 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?
Ma yok ba. Volim se ponekad sa njim porijeckat, ali covjek nije kladaTito_i_Partija wrote: Ja mislio da se vas dvojica organski ne podnosite, al' drago mi je vidjet' da zajedno cetujete.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#68 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?
insomnia78 wrote: Temu je otvorilo zeMsko
DakleM otvaracica
Javila se u PM i stupili smo u ozbiljnu korespodenciju iz koje se izrodila veza
U nastavku cu vam omoguciti da virnete u dio spomenute (prepiske, ne otvaracice)
Nego kako objasnjavas da su ovi Skandinavci najveci nacionalisti na ovom forumu?
Vi iz Francuske (tj. znam samo tebe i fantassina) ste ložači, jedete kroasane, pijete Cabernet i bacate ljudima kosti
- animals
#69 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?
Za tebe su Madzari veliki fasisti..Drvosjeca iz Dejcica wrote:Nikakva teorija zavjere već fakt. Sa koliko ono godišnje US pomaže Izrael, pa transfer tehnologije...itd. Zbog toga sigurno nije počinjen holokaust.insomnia78 wrote:To je vec u domenu teorija zavjereDrvosjeca iz Dejcica wrote:Kad bi stvari bile tako jednostavne. Problem je što takvo učenje ima efekat na globalnom nivou pogotovo kada iza njega stoji jedna USA sa svojim vojnim aparatom i kršćanima koji vjeruju u takva sranja. To onda postaje globalni problem kao što se da vidjeti iz dešavanja zadnjih godina na Bliskom istoku.
a oni kao i ti mrze zidove..
- Tito_i_Partija
#70 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?
Ih, da je jos zeMsko k'o na avataru, gdje bi vam bio kraj?_BataZiv_0809 wrote:Ma yok ba. Volim se ponekad sa njim porijeckat, ali covjek nije kladaTito_i_Partija wrote: Ja mislio da se vas dvojica organski ne podnosite, al' drago mi je vidjet' da zajedno cetujete.
- insomnia78
#71 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?
Depresivne zemlje, kazu
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#72 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?
Nece da odgovori sto mu je hanuma Asad na avataru. Eskivira odgovor.Tito_i_Partija wrote:
Ih, da je jos zeMsko k'o na avataru, gdje bi vam bio kraj?
Poznavajuci njega, garant lozi raju na Siriji
- insomnia78
#73 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?
Idi, Staljin, Assad?Sarajmen wrote:Nekad sam znao nabrojati sve te likove čija su početna slova imena sadržana u imenu Melisa, Marks, Engels, Lenjin..._BataZiv_0809 wrote:Pokretacu teme je uvodni post ujedno i prvi na forumu.
Osjecam miris Skandinavijeali sad' da me ubiješ ne gumo da ova preostala tri navedem.
- rajv0sa
#74 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?
Edukujte se malo, samo malo, po Islamu svi muslimani su braća, i ko napada brata, isto je kao da i njega napada. Solidarnost na osnovu religije svuda u svijetu normalna pojava, ali neeeeeee to je nazadno nije kul kod balijas. Hmmm loš roditelj uči mrzžnji, a šta reći za roditelja koji uci da su srbi braca isti narod, ljubav , i onda dodje taj brat divni ljubavni i zakolje tog roditelja pred ocima djeteta ??? . Nikad previše oprezaanimals wrote:I meni nije jssna ta Bosnjacka mrznja prema Izraelu,insomnia78 wrote:[
Samo sto nama, licno, jevreji nisu nanjeli nikakvo zlo niti nam stete takvim ucenjima
a istovremena ljubav prema Palestincima..
u stvari, jasna mi je..ista religija i nikakve druge slicnosti..
Sta je Izrael napravio Bosnjacima lose..
-
Kitrona
#75 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?
_BataZiv_0809 wrote:Dijaspora zakuhavainsomnia78 wrote:Navodite vodu na Dodikov mlin
"Mirno spavajte, neće biti rata..."