Stvar ukusa ili "bolesnog" ukusa

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

fantom slobode

Post by fantom slobode »

OVi nevjerovatni gabariti ne mogu da privuku moju paznju, a ko voli nek' izvoli.Lijepo je da ima i muskaraca i zena koji zele da budu sa inim, usamljenost nije bas dobra za covjeka.Mislim da orijentaciono sto me privuce do sada je : visina - 110/visina - 100= tezina voljene osobe.Izvan tih granica mi se nije desavalo, ocigledno nisam zainteresovan.Ne znam zasto, ne vjerujem da je zbog stereotipa, jer stereotipi se ruse, ako su osjecaji u pitanju.Mislim da je to za mene moje shvatanje ljepote - nesto sto pored sarma , komunikativnosti i nivoa inteligencije osobe me privlaci odredjenoj djevojci.
lady midnight

Post by lady midnight »

anais_nin wrote:
lady midnight wrote:
ma naravno - problem je chesto u tome shto ljudi ne zhele da priznaju da ono shto ih zaista privlachi (mislim seksualno) nema nikakve veze sa opshteprihvacenim standardima ljepote... pogotovo ako je odstupanje ovako drastichno kao u navedenom sluchaju.

zhene su tim stvarima, bar ja tako mislim (mozhe biti da su ovo predrasude, ali su ipak zasnovane na dovoljnom broju lichnih opservacija :D) malo manje opterecene.
mushkarci pak imaju puno vishe problema da priznaju da je ono shto ih lozhi u krevetu potpuno drugachije od onoga shto bi rado "pokazali" okolini ili raji u shetnji ulicom...
pa *ebi ga treba pola grada da se okrene za njegovom mladom :oops: :lol: :D mada ne podlezu ni svi muskarci tom stereotipnom ponasanju...

ne znam brate, recimo freakovi tipa marilyn manson me nikad nisu privlacili ma da su ne znam kako dobro u dusi :lol: :D ali se jesam uvijek lozila na tipove sa jednom streberskom notom koja je cesto prisutna kod frajera nadprosjecne inteligencije :D meni to drama sexy :D
uh anais, dobro shto si daleko, pobrkale bi mi jedna drugoj abecedu za chas :lol: :lol: :lol: :kiss:

nego, tipove sa jednom odredjenom dozom shtreberskog garda gotivim i ja :-):-):-) pogotovo ako je znaju kompenzirati dovoljnom kolichinom samoironije :D intelligence is sexy, naravno :-) (chini mi se da ja ovo cheshce ponavljam :D) ako je pracena humorom :-) i ljudskim integritetom :D ovo zadnje je meni, staromodnoj curi :D posebno sexy i muzhevno :oops: :oops: ali se ne bi trebalo zamijeniti sa onim klisheom "dobar u dushi", poshto u ovo prvo spada puno vishe od te neke apstraktne dobrote u dushi i shto integritet ne mora iskljuchivati jednu odredjenu notu shejtanluka :D:D
a tezhina, visina, ovaj ili onaj standard - sve su to sekundarne karakteristike, koje kod mene naravno da mogu, ali ne moraju obavezno uticati na hormonalne procese :oops: :oops: :D:D
anais_nin

Post by anais_nin »

lady midnight wrote: uh anais, dobro shto si daleko, pobrkale bi mi jedna drugoj abecedu za chas :lol: :lol: :lol: :kiss:

nego, tipove sa jednom odredjenom dozom shtreberskog garda gotivim i ja :-):-):-) pogotovo ako je znaju kompenzirati dovoljnom kolichinom samoironije :D intelligence is sexy, naravno :-) (chini mi se da ja ovo cheshce ponavljam :D) ako je pracena humorom :-) i ljudskim integritetom :D ovo zadnje je meni, staromodnoj curi :D posebno sexy i muzhevno :oops: :oops: ali se ne bi trebalo zamijeniti sa onim klisheom "dobar u dushi", poshto u ovo prvo spada puno vishe od te neke apstraktne dobrote u dushi i shto integritet ne mora iskljuchivati jednu odredjenu notu shejtanluka :D:D
a tezhina, visina, ovaj ili onaj standard - sve su to sekundarne karakteristike, koje kod mene naravno da mogu, ali ne moraju obavezno uticati na hormonalne procese :oops: :oops: :D:D
podjoh podebljat, pa skontah da sam citav paragraf podebljala :lol: :lol: :lol: sve je tako kako pises, do u zadnju bobu :oops: i kod mene :lol: :D trebale bi mi sjesti i uporedit liste, nesto mi se sve cini da bi moglo biti preklapanja :lol: :lol: :lol: :D neka nama sejtanskih inteligentnih strebera od integriteta :D :kiss: sad ce nas neki nazvat "bolesnim" :shock:

samo laze ko god kaze da izgled nije bitan :D ja bas juce nekom govorim kako mi recimo woody allen pored svog talenta nije privlacan, ali to je sigurno jer nema integriteta :lol: :lol: :lol: a za visinu sam se vec jedno 115 puta izjasnila :D
Post Reply