Stuspas mene

SiSaJuMe

#1 Stuspas mene

Post by SiSaJuMe »

Predsjednik Socijaldemokratske partije BiH Zlatko Lagumdžija i potpredsjednik SDP-a i predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić su u Sarajevu potpisali „Izjavu o oduzimanju opljačkane imovine“.
Lagumdžija je na pres-konferenciji u Sarajevu kazao da pozivaju i ključne ljude u BiH da pod punom moralnom, materijalnom i krivičnom odgovornošću potpišu ovu izjavu.
Ko li ce biti treci potpisnik, i da li ce ga uopce i biti.
Da li ce oni koji imaju oraha u dzepovima negirat ovo. Kako ih natjerat,
I na kraju kako i ko ce ih kaznit?
vjesticanametli

Post by vjesticanametli »

:-) pa da li ste vidjeli brankovica i izjave. hocu hocu i ja cu potpisat sve je po zakonu blalalalallalabbbblalalalalserserkak :x
Fair Life

Post by Fair Life »

Treci ce, pretpostavljam, biti Sulejman Tihic.
Last edited by Fair Life on 05/03/2008 09:58, edited 1 time in total.
Umjetnik a

Post by Umjetnik a »

besana wrote:Lagumdžija? Šta će on lopov potpisivati? Pa prvo njemu nek oduzmu opljačkanu imovinu... joj na irende kora :x
da slažem se
kao da lagumdžija nije krao
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

Post by pici »

Treba Lagumđžiji,nacionalne stranke da dignu spomenik.Razvalio je SDP i demokratske stranke i uzduž i poprijeko.A da se ne spominje njegova premijerska vladavina...ma Brankovic je za njega mala maca.Lagumđžija treba da pod hitno napusti politiku inace ce razvaliti i ovo malo demokratskih stranaka sto je preostalo.
ZZZlica

Post by ZZZlica »

jah, dobro ste... Zlatko Lagumdžija je najviše pokrao... biće da zato daje svoj imovinski karton na uvid i zato sa Željkom Komšićem insistira da Anti-korupcioni tim prvo istraži porijeklo njihove imovine, pa onda ostale... to je, garant, opet neka njegova lukavština kojom hoće da nam svima zamaže oči... ne daju našim izabranim nacionalistima da rade, opstruišu njihov pregalački doprinos našem blagostanju... da je glupost bolest, nikad ne biste ustali iz kreveta :roll:
Maraschino

Post by Maraschino »

Stvarno je ovaj Lagumdzija hrabar covjek :D

ili nas blefira :-) pa se krije iza jednog nevinog djeteta (Komsica) 8)
lunci

Post by lunci »

ZZZlica wrote:jah, dobro ste... Zlatko Lagumdžija je najviše pokrao... biće da zato daje svoj imovinski karton na uvid i zato sa Željkom Komšićem insistira da Anti-korupcioni tim prvo istraži porijeklo njihove imovine, pa onda ostale... to je, garant, opet neka njegova lukavština kojom hoće da nam svima zamaže oči... ne daju našim izabranim nacionalistima da rade, opstruišu njihov pregalački doprinos našem blagostanju... da je glupost bolest, nikad ne biste ustali iz kreveta :roll:
da,jah,vidis kako se samo slozise vrli forumasi heheh zlatko zlatko sta radis od bosne ccc...lopuzo jedna :)

elem najbolja je ekskluzivna izjava fahrina povodom neopravdanih ataka na njega i nezavisnog kolegu iz entiteta u danasnjim nezavisnim (inace prva ikada u nn!)

ja ipak nekako sumnjam u slucajnosti u bosni a bogami i nezavisne stavove ovog dvojca pa pretpostavljam da je prica ovako isla...

Nazvo zeka fahru sa mobilnog na onaj poseban broj sto samo par jarana ima. Pa kaze: vidis ti sto nas napadaju ovi sto smo ih nekad proglasavali osobama godine? bas sad sjedim sa radmanovicem i cadjom u alasu i ne mogu se nacuditi, jarane...

fahro: sramota je to moj ti zeljo. evo i ja bas, reis mi posla sms u vezi tog bezobrazluka...aj sto nas napadaju vec i narusavaju medjunacionalne odnose, suzivot,napredak..to mene brine jaro moj..

zeljo: zaboravili su kako smo mi tesko stekli ovo malo novina...da smo krpili tekst po tekst, da nakon rata nismo imali ni za papira...al sve trud, malo donacija jaranskih, medjunarodnih al je rad najvise...etika ovo ono...
nego daj ovim mojima neku izjavu oko ovog sto nas napadaju ove lazne socijaldemokrate, sramno je to..fino je meni mile reko gdje to vodi, ta njihova bosna...

fahro: kakva njihova bosna, ba...nasa bosna, postenih srba i bosnjaka a ne korumpiranih ljevicara titoista staljinista kastrovaca...ma ja... aj srocicemo mi to zajedno..svakako smo oba potpuno nevini

zeljo:more buraz! potpisacemo NNa

fahro: ma ja, klasika..poguracu i ja malo preko svojih izdanja poprijeko vec sutra...ha,ja..

"Radončić dobio Lagumdžijino pismo"
N.N.
04.03.2008 20:28
Fahrudin Radončić vlasnik "Dnevnog Avaza" potvrdio je "Nezavisnim" da je dobio Lagumdžijino pismo.

"Smatram da je šteta da zloupotrebljava i politikantski troši dobru ideju o zakonu za oduzmanje nezakonito stečene imovine, koji mora biti preuzet od zemalja EU. A ne da to bude boljševička agencija mimo sudova i tužilaštava. Inače, teško da isti papir može potpisati i političar koji je u korupciji uhvaćen više puta i mediji koji su ga u tome uhvatili i razotkrili. Uz to, Lagumdžija u cijeloj priči najmanje problema ima sa mnom ili Kopanjom. Jer, on je već u startu odbijen od prozvanih političkih pojedinaca ili njihovih stranaka. A, oni donose zakone, a ne novinari i novine", kaže Radončić.

pa ljudi moji zar ima teladi koja vjeruje ovakvim ljudima u bih...i jos placa da cita njihove spletke banditske i u novinama...al eto vidim i na ovom forumu ima pravih znalaca politike a i sire....dole boljsevici i to :lol:
furija Strašna

Post by furija Strašna »

tuspas*, ne stuspas mene, šta ti je stu?
carla del ponte

Post by carla del ponte »

Umjetnik a wrote:
besana wrote:Lagumdžija? Šta će on lopov potpisivati? Pa prvo njemu nek oduzmu opljačkanu imovinu... joj na irende kora :x
da slažem se
Jest, krao je, pisalo jedne godine u avazu da je ukr'o nekoj ženi kauč, nije bio nov, ali žena plakala za njim, vezale je uspomene za taj kauč. A naš Branković, maca mala, ne bi nikad ženi kauč uzeo...
edinbug

Post by edinbug »

Umjetnik a wrote:
da slažem se
Za razliku od vasih politickih favorita u obliku Silajdzica, Dodika, Bakira Izetbegovica, Brankovica, Covica ... , Zlatko jasno kaze da se krene prvo od njega pa dalje, a to sto vas mentalni sklop ne moze da skonta to su slucajevi za psihijatra. Mislim da vama kada bi covjek i NACRTAO vi to 100 % ne biste skontali, a mozda ste i jedni opd tih koji imaju oraha u dzepovima.
Vozdra!
ZZZlica

Post by ZZZlica »

pici wrote:Treba Lagumđžiji,nacionalne stranke da dignu spomenik.Razvalio je SDP i demokratske stranke i uzduž i poprijeko.A da se ne spominje njegova premijerska vladavina...ma Brankovic je za njega mala maca.Lagumđžija treba da pod hitno napusti politiku inace ce razvaliti i ovo malo demokratskih stranaka sto je preostalo.
Moćan taj Lagumdžija, svemoćan čaaak, uništi nam BH demokratiju :roll:
Kako, molim te, objasni, može jedan šef stranke da uništi (socijal)demokratski pokret u cijeloj zemlji? jel' to Lagumdžija kriv što je SDU minorna stranka pod paskom SBiH, što je Sejfudin krao iz kase SDU i to prokockao u Coloseumu? jel' to možda Lagumdžija kriv što je SNSD skrenuo (ekstremno) na desno i postao klero-fašistička stranka? Šta im je uradio? Bacio sihire? :D
SiSaJuMe

Post by SiSaJuMe »

furija Strašna wrote:tuspas*, ne stuspas mene, šta ti je stu?
Nismo svi sa Ch Ville , kod nas se besjedilo stuspas mene. (nismo jeli slova)

No ono STU se koristilo za ukrocivanje stoke. Kad kravu muzes a ona se rita onda joj kazes STU i ukopa se. Doduse pojedinci primjenjuju na supruge. :D

Eto oce li politicari STU poslusat vidjecemo,.
Jara

Post by Jara »

carla del ponte wrote:
Umjetnik a wrote:
da slažem se
Jest, krao je, pisalo jedne godine u avazu da je ukr'o nekoj ženi kauč, nije bio nov, ali žena plakala za njim, vezale je uspomene za taj kauč. A naš Branković, maca mala, ne bi nikad ženi kauč uzeo...
nije kauč nego šporet! :lol: :-)
furija Strašna

Post by furija Strašna »

SiSaJuMe wrote: Nismo svi sa Ch Ville , kod nas se besjedilo stuspas mene. (nismo jeli slova)

No ono STU se koristilo za ukrocivanje stoke. Kad kravu muzes a ona se rita onda joj kazes STU i ukopa se. Doduse pojedinci primjenjuju na supruge. :D

Eto oce li politicari STU poslusat vidjecemo,.
Al' se napričaImage
pici

Post by pici »

ZZZlica wrote:
pici wrote:Treba Lagumđžiji,nacionalne stranke da dignu spomenik.Razvalio je SDP i demokratske stranke i uzduž i poprijeko.A da se ne spominje njegova premijerska vladavina...ma Brankovic je za njega mala maca.Lagumđžija treba da pod hitno napusti politiku inace ce razvaliti i ovo malo demokratskih stranaka sto je preostalo.
Moćan taj Lagumdžija, svemoćan čaaak, uništi nam BH demokratiju :roll:
Kako, molim te, objasni, može jedan šef stranke da uništi (socijal)demokratski pokret u cijeloj zemlji? jel' to Lagumdžija kriv što je SDU minorna stranka pod paskom SBiH, što je Sejfudin krao iz kase SDU i to prokockao u Coloseumu? jel' to možda Lagumdžija kriv što je SNSD skrenuo (ekstremno) na desno i postao klero-fašistička stranka? Šta im je uradio? Bacio sihire? :D
o cemu ti to :? ako si njegov fan evo link pa uzivaj http://www.zlatko-lagumdzija.ba/

i nisam ni prvi ni zadnji kojeg je Lagumđžija razocarao svojim bahatim ponasanjem i politikom dok je bio na vlasti.Jadna smo mi drzava kada nam je on jedina alternativa.
Stani mozda i ima Zeljko Komsic......ako ga do tada njegov šef ne iskoristi i ne baci nacionalistima u ralje.I da Brankovic je mala maca za ovoga slatkorijecivoga arogantnoga hostaplera.

Zlatko Lagumdžija, političar s mahanom
Lider propuštene prilike
Niko, čini se, nije imao takvu šansu, no danas se umjesto po ambicioznim iskoracima od sedam milja puno češće pominje kao omča o vratu stranke na čijem je čelu. Za samo dvije godine uspio je vlastitom arogancijom isprovocirati rat sa glasačima, frustriranost čak i među onim Bošnjacima koji nisu nacionalisti, prokockati priliku da politički dotuče domaće fašiste i nacionaliste i razuvjeri naivne koji vjeruju da je normalna, prosperitetna Bosna ipak moguća sa dominacijom nacionalnih stranaka. Jedno je sigurno: kada bi ga bilo moguće cijeniti samo po kvalitetima, ne bi mu bilo ravnog na Balkanu

ajveći apsurd vezan za Zlatka Lagumdžiju nije u tome što on o sebi misli da je genije, već u tome što je stvarno trebalo biti skoro pa genije pa postići ono što je Lagumdžiji pošlo za rukom od trenutka kada je došao na vlast.

A lista njegovih poduhvata je odista "impresivna": uspio je toliko ogaditi SDP, čak i ljudima koji u protekloj deceniji nikad nisu ni pomišljali na glasanje za drugu stranku, pa se sad hvataju za glavu tražeći izlaz uglavnom u glasačkoj apstinenciji; samorazarajućim ego-tripom uspio je za samo dvije godine vlasti pokazati da je moguće biti samoljubljiviji čak i od Harisa Silajdžića; svojom arogancijom uspio je popraviti imidž Alije Izetbegovića, koji se ni sa mnogostruko više realne vlasti nije ponašao tako prijeteći kako to čini Lagumdžija; sumnje u vjerodostojnost optužbi za staljinističke manire u vođenju SDP-a učinio je izlišnim, otkrivajući da od nekadašnjih vođa u komunizmu autoritarniji mogu biti samo komunisti koji se služe kompjuterom i engleskim.

Nedavno je The New York Times u uredničkom komentaru, povodom Bushove kampanje u funkciji priprema napada na Irak, donio ocjenu da arogancija kojom vrijeđa saveznike ukazuje na nedostatak vjere u sebe. Bush i Lagumdžija dijele arogantnost u nastupu, ali se pritom bitno razlikuju po dva osnova. Za razliku od Busha, Lagumdžija vjeruje da je istinski lider. Međutim, njegov problem je, a detektira ga jer nije glup, što to sve manje ljudi prepoznaje. Bremena svoje nepopularnosti je duboko svjestan, te je prazan restoran u kojem je zakazao intervju sa urednicom Dana prokomentirao šalom da je to organizovao zbog nje, da je niko ne vidi sa njim u društvu.

S druge strane, Busha i Lagumdžiju spaja porijeklo uglednih porodica, gdje je politička moć prve i pripadnost komunističkoj nomenklaturi druge bila dovoljan garant svijetle budućnosti mladih naraštaja. No, ono što ih razlikuje jeste kapital koji stoji iza njih: dok je iza Busha u pitanju najmoćniji naftni i kapital vojne industrije, iza Lagumdžije su to direktori i upravni odbori koje je on imenovao u državna preduzeća.

Ako je nakon proteklih izbora javnost išta očekivala od Lagumdžije, onda je to bio najavljeni obračun sa kriminalom i korupcijom. Nažalost, uslijedilo je razočarenje. Kojim je drugim osim karikaturalnim rezultatima mogla polučiti antikorupciona i antikriminalna kampanja lidera čija supruga na poslovnoj adresi ima registriranu firmu čiji kapital dolazi sa Britanskih Djevičanskih Ostrva? Samo u zemlji poput one čiji je lider Nursultan Nazarbajev ova činjenica ne bi bila indikativna, čak ni toliko da jedan ovdašnji komentator, doduše bivši dopisnik iz Sovjetskog Saveza, objavi da se ubio tražeći indicije za sumnje u Lagumdžijinu korumpiranost, ali da ih, eto, nije našao.

Korupcija jeste bila pitanje na kojem je Lagumdžija dobio prethodne, ali je i pitanje zbog kojeg će pasti na ovim izborima. Sve dok se nije zahuktala predizborna kampanja, Lagumdžija nije pokazao ni djelić strasti da se obračuna sa ratnim profiterima. A kada je, pak, odlučio da učini nešto na tom polju, napravio je to tako da Irfan Ljevaković i kompanija sjede u zatvoru zbog Pogorelice, kao žrtve jednog stvarnog, montiranog političkog procesa, a ne zbog utemeljenih optužbi za ratni kriminal i profiterstvo iz kojeg su nastale poslijeratne poslovne imperije. Naravno, zaštitnici kamarile tobožnjih bošnjačkih patriota, predvođenih reisom Cerićem, iskoristili su to na najbolji način, čak i praveći viceve na Lagumdžijin račun (posljednji glasi: "Jesi li čuo da je podignuta optužnica zbog gradnje sarajevskog tunela zato što graditelji nisu imali urbanističku saglasnost?").

Lagumdžija je mnogim svojim potezima išao naruku optužbama o izdajama nacionalnih interesa Bošnjaka. Sva priznanja zaslužuje za odvažnost i činjenicu da nije ustuknuo pred zahtjevima fašistoidnih krugova u Sarajevu za smjenom načelnika sarajevske Općine Centar Ljubiše Markovića (koji je uvođenjem reda u općinsku administraciju od ove općine napravio jedinu u Bosni u kojoj se može govoriti o dostojanstvu građana pred njegovim veličanstvom Šalterom). No, s druge strane, sramnom deportacijom "alžirske grupe", te djelovanjem famoznog Antiterorističkog tima, na bošnjački narod je navukao anatemu terorizma, i to takvu da o njemu najglasnije govore najbliži saradnici i jataci Radovana Karadžića.

Generalno gledajući, traženje pozicije omeđene činjenicama da Bošnjaci jesu apsolutno predominantni glasači SDP-a, a da pritom SDP nije nacionalna stranka, bio je i još uvijek jeste Lagumdžijin najznačajniji problem. Frustriranost čak i među onim Bošnjacima koji nisu nacionalisti Lagumdžija je proizveo strahom od priznanja i najočiglednijih činjenica. Dvije najznačajnije su zadržavanje genocidnog karaktera Republike Srpske i nakon slavljenih ustavnih amandmana, kao i snaženje pozicija Brajkovićevog kriminalnog aluminijskog carstva. A ni prvo, ni drugo nije bilo moguće bez njegove saglasnosti i pristanka.

Koliko je Lagumdžijina arogancija i prema najuticajnijim predstavnicima međunarodne zajednice uzrok, stvar je procjene, ali je činjenica i da su oni Lagumdžiji konstantno zabijali nož u leđa. Njemu se može prigovoriti svašta, ali ne i da je nacionalista, a tu su činjenicu američki (manje) i zapadni (najviše britanski i francuski) predstavnici u Bosni honorirali tako što su istovjetnu podršku pružali i njemu i notornim nacionalistima kakvi su Mladen Ivanić, pa čak i lideri SDS-a (valja se podsjetiti Petritschevog priznanja "državničkom pregovaranju" povodom ustavnih promjena upućenog Draganu Kaliniću i Mirku Šaroviću). Osokoljen podrškom datom uoči prošlih izbora, Lagumdžija se ponašao u dlaku isto kao i Milorad Dodik nakon što su ga Amerikanci godinama održavali na vlasti: vjerovao je da će i nakon posljednjih izbora na isti način zadržati vlast, pa se ponašao osiono i drsko i prema biračima i prema javnosti. Naravno, kažnjen je izbornim rezultatom, izvukao je pouke, potpuno se promijenio i sve ankete pokazuju strahoviti rast njegovih akcija (Dodikovih).

Za vlastiti debakl Lagumdžija je odgovoran, ali nije i kriv, zato što suicidalno ponašanje nigdje nije inkriminirano, pa ni u politici. Šteta za Lagumdžiju, jer kada bi bilo moguće odvojiti na jednu stranu sve njegove kvalitete i ne stavljati ih u proporciju sa njegovim mahanama, Lagumdžiji nijedan lider na Balkanu ne bi bio ni do koljena.

Međutim, ono za šta jeste kriv jeste to što je za sobom u ponor povukao i SDP, stranku koja će zbog njega ostati bez ogromnog broja glasača. Čak sve i da ponovi rezultat sa prošlih izbora (što je, prema svim anketama, skoro nemoguće), SDP je, zahvaljujući Lagumdžiji, propustio priliku da politički dotuče bošnjačke fašiste i nacionaliste (sa domino efektom i na ostale), a pritom i razuvjeri naivne koji vjeruju da je normalna, prosperitetna Bosna ipak moguća sa dominacijom nacionalnih stranaka. Fascinantno je to kako je predsjednik uspio svojem egu podrediti stranku sa apsolutno najvećim brojem respektabilnih političara. Doduše, trojicu najuglednijih (Božidara Matića, Bogića Bogićevića te Nijaza Durakovića, koji se ne predaje) uspio je "eutanazirati". Ostali, pak, na pitanje kako je to bilo moguće, nemoćno sliježu ramenima, nudeći djelimičan odgovor u paralelnim centrima Lagumdžijine moći, kakva su tri njegova kabineta (u stranci, u Ministarstvu vanjskih poslova i u MIT centru), policija i Munir Alibabić, te stotine aparatčika koje je postavio širom općina u Federaciji u kojima je SDP na vlasti.

Više nego je to slučaj i sa jednim drugim kandidatom, medijski tretman Zlatka Lagumdžije je pokazao da je interes javnosti i birača fokusiran ne na stranke i političke programe već na same osobenosti kandidata i stranačkih lidera. Doduše, ovo nije fenomen samo ovogodišnje bh. kampanje, već sve analize ukazuju na takav trend i u puno razvijenijim demokracijama, za šta su upravo okončani njemački izbori i fokusiranost na karaktere Gerharda Schrödera i Edmunda Stoibera najsvježija potvrda. Djelimično prljava kampanja koja se vodila protiv Lagumdžije jeste činjenica, ali se pritom često zaboravlja da ona dolazi i kao rezultat Lagumdžijine sklonosti ka spletkarenju, svjesnom širenju tračeva i laži o svima koje Lagumdžija drži svojim političkim protivnicima.

Kada je Nikola Koljević izvršio samoubistvo, Marko Vešović je napisao da je pao od zločinačke ruke. I za politički debakl Zlatka Lagumdžije najlakše bi bilo napisati "sam pao, sam se ubio". Nažalost, posljedice njegovog pada će najviše osjetiti SDP, a time i šanse Bosne i Hercegovine da naredni četverogodišnji period iskoristi za čupanje iz kandži nacionalista, kriminalaca i diletanata.
zlatan01

Post by zlatan01 »

Cuj Brankovic mala maca? A nista to sto je srusio dvije stare kuce, pa malo reciklaza i najbolji inzenjer u gradu napravi malo vikendice...
Corto Maltese

Post by Corto Maltese »

I zbog svega gorenavedenog, valjda nema potrebe da se Fahri ispita porijeklo imovine. Pici, da ti prezime ne počinje na "R"?
pici

Post by pici »

Corto Maltese wrote:I zbog svega gorenavedenog, valjda nema potrebe da se Fahri ispita porijeklo imovine. Pici, da ti prezime ne počinje na "R"?
NE pocinje sa B :lol: :lol:
pici

Post by pici »

Ma on je svoje odguslo,bolje bi bilo i za SDP i za simpatizere da se povuce i prepusti stranku....recimo Zeljku Komsicu...i ja sam milion puta ZA SDP. :D
Corto Maltese

Post by Corto Maltese »

Poštujem svačije pravo da se bavi Z. Lagumdžijom, ali ovaj topic je o inicijativi a ne o osobi. Bilo bi lijepo da se vratimo na temu i izjasnimo se o kvaliteti te inicijative, bez obzira ko je predlagač, u duhu stare narodne: "Ne radi kako hodža radi, već radi kako hodža kaže!"
Umjetnik a

Post by Umjetnik a »

edinbug wrote:
Umjetnik a wrote:
da slažem se
Za razliku od vasih politickih favorita u obliku Silajdzica, Dodika, Bakira Izetbegovica, Brankovica, Covica ... , Zlatko jasno kaze da se krene prvo od njega pa dalje, a to sto vas mentalni sklop ne moze da skonta to su slucajevi za psihijatra. Mislim da vama kada bi covjek i NACRTAO vi to 100 % ne biste skontali, a mozda ste i jedni opd tih koji imaju oraha u dzepovima.
Vozdra!

sačekaj malo
ne kažem ja da nisu krali ovi boldirani, ali ako zlatko hoće da ovo sprovede
pa nek on vrati ono što je ukro
ja sam sigurnan da su ovi boldirani krali više nego zlatko
ali ako on hoće neku pravdu nek krene od sebe prvo
Umjetnik a

Post by Umjetnik a »

carla del ponte wrote:
Umjetnik a wrote:
da slažem se
ma daj :D
Fair Life

Post by Fair Life »

Image
Vares City

#25 Re: Stuspas mene

Post by Vares City »

SiSaJuMe wrote:
Predsjednik Socijaldemokratske partije BiH Zlatko Lagumdžija i potpredsjednik SDP-a i predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić su u Sarajevu potpisali „Izjavu o oduzimanju opljačkane imovine“.
Lagumdžija je na pres-konferenciji u Sarajevu kazao da pozivaju i ključne ljude u BiH da pod punom moralnom, materijalnom i krivičnom odgovornošću potpišu ovu izjavu.
Ko li ce biti treci potpisnik, i da li ce ga uopce i biti.
Da li ce oni koji imaju oraha u dzepovima negirat ovo. Kako ih natjerat,
I na kraju kako i ko ce ih kaznit?
Imam prijedlog i mislim da je i adekvatan i realan,
Svi oni koji nesto znaju,imaju nekakve dokaze,svjedoke,dokumente skupiti
i na civilizovan nacin TUZITI!!!!!!

KAKVE MOLBE!!!!!!

Ma nece se niko sam javiti,pogotovo oni koji imaju oraha u dzepovima!
Post Reply