STUNT DAY #1

Podforum za motocikliste...
Post Reply
_orhan_

#1 STUNT DAY #1

Post by _orhan_ »

Obavještavamo vas da će se dana 24.06. održati #1 Stunt Day koji organizuje portal BHSkuteri.com i BIHAMK u saradnji sa sponzorima. Stunt Day #1 će biti održan na poligonu Butmir u naselju Ilidža kod Sarajeva. U sklopu Stunt Day-a će biti organizovane utrke skutera, izbor za ” Najljepši skuter BiH 2007 ” i mali stunt show. Klase za utrke su 50 ccm ( pravo učešća imaju svi skuteri čija kubikaza ne prelazi 50 ccm ) i open klasa ( pravo učešća imaju svi skuteri čija kubikaža prelazi 50 ccm a ograničena je na 200 ccm ). U suradnji sa našim sponzorima, Sandor, Semitex, Corona Extra, Motoshop R Team, Sava, Vermont i betonara Hous Milos bit ce obezbjeđene i vrijedne nagrade za pobjednike kao i pehari. Za učešće na takmičenju bit će potrebno izdvojiti 10 KM, ulaz za publiku koja dolazi sa skuterom kosta 3 KM a za ostale besplatno.

[img width=407 height=480]http://img02.picoodle.com/img/img02/8/5/23/f_finalnam_8a6d331.jpg[/img]
Como_Sarajevo

Post by Como_Sarajevo »

Ti se maksuz registrovao :-) Ajde prvo malo o sebi :D Koji skuter voziš i tako :D Pa onda može i o poslu :lol: :lol: :lol:
_orhan_

Post by _orhan_ »

heh..vozam yamahu aerox koju sam nedavno uzeo,skolujem se,spavam ,jedem,itd :lol: idem u pbgs..i naravno vozam motor kad god mogu :D ..eto ne znam sta jos da kazem..za ovaj stunt day ko hoce neka dodje biti ce pravo dobro :-D
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

A ima li kod skuterasa kakvog pomaka u razmisljanju i postovanja prema motoristima?

Prema onome kako trenutno ulijecete i prestizete vece motore i koliko kolicinu nepostovanja imate prema bajkerima, moglo bi biti zadavljenih vrlo skoro.

Mogli bi malo da porazmislite o postovanju, prije nego vam bude nametnuto.
d aCid

Post by d aCid »

DaysleepeR wrote:A ima li kod skuterasa kakvog pomaka u razmisljanju i postovanja prema motoristima?

Prema onome kako trenutno ulijecete i prestizete vece motore i koliko kolicinu nepostovanja imate prema bajkerima, moglo bi biti zadavljenih vrlo skoro.

prvo.... bez prijetnji ... nismo djeca
drugo.... da li ti stvarno mislis da mozes tako omalovazavati sve skuterase? ako to mislis onda cu ti odma reci da se varas....
istina je da vecina skuterasa previse "provocira" u saobracaju ... ali to ne znaci da smo svi takvi .... evo prijatelj i ja (obojica skuterasi) smo dosli na ideju da organizujemo ovaj Stunt Day ... necu puno govoriti detalje samo da znate vi bikeri ... mi sa skuterima smo privukli vise paznje svojim programom stunt day-a nego vi sa svim svojim motorijadama do sada ... zvali su nas ljudi iz hrvatske i zele da prosire utrke skutera i na BiH tj. da se vozi prvenstvo ....podrzalo nas je dosta klubova, ljudi, firmi .. izmedju ostalih i bihamk koji je glavni za auto-moto sport u BiH....mi cemo tu ponuditi zabavu za publiku, nesto sto jos kod nas u BiH nije vidjeno ... vama je svaka motorijada ista...glavno je da ima piva, neki rock'n roll band i svirka ... ja postujem sve ljude koji voze dvotockase i trudim se da ne budem smetalo u saobracaju i za sada mi dobro ide...takodje sam u odlicnim odnosima sa vecinom motorista iz sarajeva....ali prvi bikeri daju los primjer...naprave motorijadu, napiju se i onda na motore i kud koji ...
zaboravio sam napomenuti da su na stunt day svi dobro dosli... i bikeri i enduro vozaci, vozaci velikih motora ... svi svi svi ... a ne kao sto vi na nekim motorijadama zabranjujete ulaz skuterima kao da mi nismo na dva tocka ( ili cesto na jednom :-D )....

previse sam napisao ... da zakljucim samo

ne mozes nas skuterase ocjenjivati na osnovu nekoliko losih primjera, ima i vas boze sacuvaj pa niko nista ne govori.....

PS. najcesce moje drustvo u vozanju gradom su sportski motori, ne zale se na mene :D

EDIT: cilj Stunt Day-a je da skloni skuterase sa ulica, da ih motivise na to da voze sa kacigama i da misle prvo na sigurnost u saobracaju pa onda na to da li ce ih neka cura vidjeti na skuteru ili ne ...

peace !
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

d aCid wrote:
DaysleepeR wrote:A ima li kod skuterasa kakvog pomaka u razmisljanju i postovanja prema motoristima?

prvo.... bez prijetnji ... nismo djeca
drugo.... da li ti stvarno mislis da mozes tako omalovazavati sve skuterase? ako to mislis onda cu ti odma reci da se varas....
istina je da vecina skuterasa previse "provocira" u saobracaju ... ali to ne znaci da smo svi takvi .... evo prijatelj i ja (obojica skuterasi) smo dosli na ideju da organizujemo ovaj Stunt Day ... necu puno govoriti detalje samo da znate vi bikeri ... mi sa skuterima smo privukli vise paznje svojim programom stunt day-a nego vi sa svim svojim motorijadama do sada ... zvali su nas ljudi iz hrvatske i zele da prosire utrke skutera i na BiH tj. da se vozi prvenstvo ....podrzalo nas je dosta klubova, ljudi, firmi .. izmedju ostalih i bihamk koji je glavni za auto-moto sport u BiH....mi cemo tu ponuditi zabavu za publiku, nesto sto jos kod nas u BiH nije vidjeno ... vama je svaka motorijada ista...glavno je da ima piva, neki rock'n roll band i svirka ... ja postujem sve ljude koji voze dvotockase i trudim se da ne budem smetalo u saobracaju i za sada mi dobro ide...takodje sam u odlicnim odnosima sa vecinom motorista iz sarajeva....ali prvi bikeri daju los primjer...naprave motorijadu, napiju se i onda na motore i kud koji ...
zaboravio sam napomenuti da su na stunt day svi dobro dosli... i bikeri i enduro vozaci, vozaci velikih motora ... svi svi svi ... a ne kao sto vi na nekim motorijadama zabranjujete ulaz skuterima kao da mi nismo na dva tocka ( ili cesto na jednom :-D )....

previse sam napisao ... da zakljucim samo

ne mozes nas skuterase ocjenjivati na osnovu nekoliko losih primjera, ima i vas boze sacuvaj pa niko nista ne govori.....

PS. najcesce moje drustvo u vozanju gradom su sportski motori, ne zale se na mene :D

EDIT: cilj Stunt Day-a je da skloni skuterase sa ulica, da ih motivise na to da voze sa kacigama i da misle prvo na sigurnost u saobracaju pa onda na to da li ce ih neka cura vidjeti na skuteru ili ne ...

peace !
Momci,

jako ste lose krenuli.

Pises o stvarima o kojima nemas pojma.

Moj je post dobronamjeran a ne prijetnja, jer nema smisla prijetiti po forumu, prvi put kad mi neko zakaci motor poginuce na licu mjesta, a to necu najavljivati na forumu.

A vi bi trebali bit pametniji nego da pisete takve gluposti o motorijadama.

Ovo je maksimum mog spustanja na vas nivo, vidimo se na cesti.
d aCid

Post by d aCid »

ja opet izdvajam pojedince a ne vas sviju .... nemam nista protic motorijada ... cak sam zelio da dodjem na par njih ... ali imam protiv omalovazavanja skutera ....

volio bi s tobom popricati u 4 oka o ovoj temi jer ocito ljudi imaju pogresnu sliku o skuterasima....pa logicno je da ima svakakvih.... po meni su bikeri ( rajvosa, bikers klub sarajevo i sl.) najdisciplinovaniji na cesti i najvise postuju ostale u saobracaju....trudim se kao pojedinac da slijedim njihov primjer ... jer ipak svako mora raditi kao pojedinac na sebi, tesko je upravljati ljudima u tom pravcu ... pogotovu ako voze skuter (motor ili bilo koji dvotockas) da bi bili vidjeni na njemu i sl....

samo mi reci po cemu smo lose kranuli ... maksimalno se posvecujem ovom "sportu" i ne volim da me ljudi gledaju kao kretena zbog nekih glupih pojedinaca na skuterima ... nismo svi isti
Post Reply