Studiranje u Kataru

Naučna otkrića, edukacija, školstvo, univerziteti, fakulteti...
Post Reply
biznis97

#1 Studiranje u Kataru

Post by biznis97 »

Prije mjesec dana sam procitao na stranici stipendije.ba o stipendiranju i studiranju u Kataru, e sad me interesuje da li ima neko ko zna o tome vise da malo pojasni, kako, sta, kakvi su uslovi, sta nakon zavrsenog fakulteta, ostajes li kod njih raditi itd...
biznis97

#2 Re: Studiranje u Kataru

Post by biznis97 »

.
quizzy

#3 Re: Studiranje u Kataru

Post by quizzy »

Pozdrav... Sto se tice Katara oni imaju dosta engleskih i americkih fakulteta i fakulteti su dobri, ali i pravo skupi. Ne znam kakvu si ti stipendiju gledao, ali da cak imas i punu stipendiju mnogo novca bi ti otislo na zivot tamo. Ja sam prosle godine gledala u Qataru i Dubaiu da radim master, ali kad sve stavis na papir...u glavi ti se zavrti. :-) Da li si gledao troskove zivota tamo uopste?
biznis97

#4 Re: Studiranje u Kataru

Post by biznis97 »

quizzy wrote:Pozdrav... Sto se tice Katara oni imaju dosta engleskih i americkih fakulteta i fakulteti su dobri, ali i pravo skupi. Ne znam kakvu si ti stipendiju gledao, ali da cak imas i punu stipendiju mnogo novca bi ti otislo na zivot tamo. Ja sam prosle godine gledala u Qataru i Dubaiu da radim master, ali kad sve stavis na papir...u glavi ti se zavrti. :-) Da li si gledao troskove zivota tamo uopste?
Nisam gledao troskove, procitao sam da imaju stipendije pa kontam da to pokriva studiranje, bila je tema 2011 na klixu o tom studiranju http://www.klix.ba/forum/studiranje-u-k ... 5s600.html, sad zavrsavam 4 srednje pa sam mislio ako je to sve idealno da u ovom preostalom periodu intenzivnije ucim jezik, jer u Bosni je stanje takvo kakvo jeste, ali izgleda nigdje se ne moze bez novca. Hvala na odgovoru :roll:
Post Reply