ja sam ove godine upisao fakultet ovdje i sad planiram da idem u bec na studiranje.Medjutim to je se toliko iskomplikovalo da nisam mogao ni slutiti.
Imam par pitanja i molio bi sto vise ljudi da mi da svoje misljenje i odgovore.
Upisao sam studij sigurnosti i pomoci na gradjevinskom fakultetu u tuzli(sad sam saznao da taj odsjek u becu uopce i ne postoji,a tamo se nastavlje studirati ono sto se ovdje upise)
moje prvo pitanje:1.Da li ima neko da je upisao ovaj odsjek te otisao u bec na studiranje?
2.Ukoliko ne mogu ici u bec s ovim odsjekom,ja bih se morao prebaciti na gradjevinski odsjek jer taj odsjek postoji u becu.Moje drugo pitanje je da li se mogu prebaciti na gradjevinu kad hocu(npr.u decembru ili januaru) ili to moram sad na pocetku uciniti?
3.Ako se prebacim na gradjevinu da li moram polagati razliku predmeta?
4.Sad ce mi poceti parcijale ,da li da ucim i polazem ispite ili da ne izlazim na ispite jer namjeravam da idem u bec?
5.Da li cu se moci prebaciti na gradjevinu ak ne budem izlazio na ispite iz ovog mog odsjeka?
Ako rijesim taj problem:
1.Koje papire sve treba prevesti i poslati na univerzitet u bec?
2.Da li se ti papiri mogu poslati u bilo kojem mjesecu i cekati odgovor ili ima odredjen mjesec kad je konkurs za prijem studenata u bec?
Molio bih sve koji mogu da mi pomognu da mi odgovore bicu veoma zahvalaaan i pasce mi ogroman kamen sa srca.
Unaprijed thxxxxxx :DDDDDD
studiranje u becu
-
draya
#2 Re: studiranje u becu
pomagajte ljudiiiiiii nemojte samo gledati.....
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#3 Re: studiranje u becu
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 37&t=70108
post će ti biti prebačen na ovu temu... možda ti neko onda odgovori...
tema ide po ključ.
post će ti biti prebačen na ovu temu... možda ti neko onda odgovori...
tema ide po ključ.