Studio 99
Moderator: anex
-
StupskaBitanga
#1 Studio 99
E cega se ja sjecam od te TV
Glusica
Intervju dana (isti gosti non stop)
Oko 22 pa pink-turbo folk
igor bunic
onaj sto je na nekakvoj hemi on je vodio bajram i vjerske programe
kike-krompir
dzanko land
ona plave kose nezz ime ima ristav glas
dzemila co
dolazak kleopatre i izjava da ce dozivotni vodja sdp bih biti predsjednik bih a adil aplaudira
tanja lale show iz dnevnog boravka
proslave rodjendana 99 u hotelu italija i njihovo 77675 epriziranje
Glusica
Intervju dana (isti gosti non stop)
Oko 22 pa pink-turbo folk
igor bunic
onaj sto je na nekakvoj hemi on je vodio bajram i vjerske programe
kike-krompir
dzanko land
ona plave kose nezz ime ima ristav glas
dzemila co
dolazak kleopatre i izjava da ce dozivotni vodja sdp bih biti predsjednik bih a adil aplaudira
tanja lale show iz dnevnog boravka
proslave rodjendana 99 u hotelu italija i njihovo 77675 epriziranje
-
samo malo
#2 Re: Studio 99
Gdje ti je onaj sto je vodio emisije iza nekakvog paravana.
Cenexov bingo, sretni dobitnik ne smije otici po nagradu na Skenderiju, jer ga na platou ceka Cenexov utjerivac dugova Celo Bajramovic sa ekipom tabadzija. Dignes nagradu i oni te sacekaju pa ti otmu pare, i jos te prebiju
99 je najgora televizija ikada. Ako imas nocnu moru sa najgorom tv kucom koja jede malu djecu za dorucak, to je med i mlijeko za NTV 99.
Cenexov bingo, sretni dobitnik ne smije otici po nagradu na Skenderiju, jer ga na platou ceka Cenexov utjerivac dugova Celo Bajramovic sa ekipom tabadzija. Dignes nagradu i oni te sacekaju pa ti otmu pare, i jos te prebiju
99 je najgora televizija ikada. Ako imas nocnu moru sa najgorom tv kucom koja jede malu djecu za dorucak, to je med i mlijeko za NTV 99.
-
StupskaBitanga
#3 Re: Studio 99
samo malo wrote:Gdje ti je onaj sto je vodio emisije iza nekakvog paravana.
Cenexov bingo, sretni dobitnik ne smije otici po nagradu na Skenderiju, jer ga na platou ceka Cenexov utjerivac dugova Celo Bajramovic sa ekipom tabadzija. Dignes nagradu i oni te sacekaju pa ti otmu pare, i jos te prebiju![]()
zar cenex nije bio supermarket
-
samo malo
#4 Re: Studio 99
Ma ne znam, mogu ce da je Cenex imao i supermarkete, to je firma Alije Delimustafica, poslije rata je taj dilao sa BH bankom, Celo mu bio razbijac, drzali su bingo na 99, dok nije uhapsen na kraju.
Par godina su Alija i Celo (i onaj Saja skupa sa njima) drzali i podzemlje i nadzemlje u Sarajevu, sve pod pokroviteljstvom princa Bakira, ali to je vec politika.
Par godina su Alija i Celo (i onaj Saja skupa sa njima) drzali i podzemlje i nadzemlje u Sarajevu, sve pod pokroviteljstvom princa Bakira, ali to je vec politika.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#5 Re: Studio 99
A sjeca li se neko emisije koja se zvala "Cumuranje"
Jaoooo,kkav je to tek odron bioooooo,da se najezis
Kao sjede za nekim kafanskim stolom,a sev u studiju,i kao pije se rakija
,mezeti se
i mislim Trifunov recituje stihove i neke odlomke iz nekih predstava,i kao budu i neki godti i nekada gitara ili harmonika
Ma nesto nevjerovatno..ja sam uspjevao da pogledam u komadu maximalno po 15stak minuta,i onda moras malo razbistriti um na drugim kanalima,od sve te "atmosfere" sa redovno muzikom iz vidno rastimanih instrumenata.
Ili,sjeca se neko onog kao nocnog programa,tek negdje poslije rata,kada su pustali filmove koje dignu u lokalnoj videoteci
,a prije filmova ide igranje Super Marija
I to varijanta,zovnes u program i ti preko telefona govoris skoci,trci,pucaj....sagni se
,a onaj neki u reziji sve to radi sta ti kazes
Jao jao jao jao jao......i jao

Jaoooo,kkav je to tek odron bioooooo,da se najezis
Kao sjede za nekim kafanskim stolom,a sev u studiju,i kao pije se rakija
Ma nesto nevjerovatno..ja sam uspjevao da pogledam u komadu maximalno po 15stak minuta,i onda moras malo razbistriti um na drugim kanalima,od sve te "atmosfere" sa redovno muzikom iz vidno rastimanih instrumenata.
Ili,sjeca se neko onog kao nocnog programa,tek negdje poslije rata,kada su pustali filmove koje dignu u lokalnoj videoteci
I to varijanta,zovnes u program i ti preko telefona govoris skoci,trci,pucaj....sagni se
Jao jao jao jao jao......i jao
-
StupskaBitanga
#6 Re: Studio 99
a "sadadnji" 99 i osobni stav Gradimira Gojera
majkoooooo
majkoooooo
-
samo malo
#7 Re: Studio 99
Te filmove iz videoteke su pustali i Hayat i 99 jos u ratu, kad ima struje, Tropic cini mi se, videoteka se tako zvala. Hayat je to prakticirao jos koji mjesec nakon rata, i negdje sredinom `96 su prestali, uskoro i 99, valjda im zaprijetili ovi sto brinu o autorskim pravima. A onda se u sjevernom dijelu grada (Kosevo i okolina) pojavi signal tv Vogosca i ona drma te filmove sa VHS-a do kraja `98, na Vogosci sam pogledao filmova, nema im broja, svaku noc po dva minimalno.
Sjecam se cumuranja, Miki je davio kao da je placen po glavu udavljenog gledaoca.
A sjecal` se neko one dvije tuke, i Igor sa njima, tada je jos bio maloljetan. Njih troje su vodili nekakve djecije emisije, pokusaje imitacije muzickih emisija, obicno se obuku jedna u dres Zelje a druga u dres sarajeva pred derbi, izmedju njih Igor glumi majmuna, a gledaoci se javljaju u program. E da je bilo snimiti te emisije, to je cirkus uzivo, uvijek se raja naklati na Igora pa ga zovu i deru se pederu, on se smjeska, a ove dvije tuke samo sto se ne pobiju cija ce himna sljedeca ici, pitarska ili kospicarska.
Imao je i Mimo svoje pokusaje na 99, kako mju se zvala ona emisija, Izmedju krajnosti? sa njim onaj Vedran sto je danas portparol OHR-a, i kao neka jeftina imitacija Nadrealista. Toliko glupo da se smijes od muke. Utakmica Dzenetske hurije vs Kolo srpskih sestara.
Sjecam se cumuranja, Miki je davio kao da je placen po glavu udavljenog gledaoca.
A sjecal` se neko one dvije tuke, i Igor sa njima, tada je jos bio maloljetan. Njih troje su vodili nekakve djecije emisije, pokusaje imitacije muzickih emisija, obicno se obuku jedna u dres Zelje a druga u dres sarajeva pred derbi, izmedju njih Igor glumi majmuna, a gledaoci se javljaju u program. E da je bilo snimiti te emisije, to je cirkus uzivo, uvijek se raja naklati na Igora pa ga zovu i deru se pederu, on se smjeska, a ove dvije tuke samo sto se ne pobiju cija ce himna sljedeca ici, pitarska ili kospicarska.
Imao je i Mimo svoje pokusaje na 99, kako mju se zvala ona emisija, Izmedju krajnosti? sa njim onaj Vedran sto je danas portparol OHR-a, i kao neka jeftina imitacija Nadrealista. Toliko glupo da se smijes od muke. Utakmica Dzenetske hurije vs Kolo srpskih sestara.
- atko
#8 Re: Studio 99
Ja se vise ni ne sjecam kad sam imo tv
a sa 99 se sjecam maratonaca i one raskrsnice na skenderiji ... jednom je tu bio i udess ... kako je bilo uzbudljivoooo
Al necemo sad tako pricati o uglednoj i eminetnoj TV naseg grada
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#9 Re: Studio 99
Ja se sjećam jednom kad im se nekakva ptica naklatila na kameru i vazdan nije popuštala.atko wrote:Ja se vise ni ne sjecam kad sam imo tva sa 99 se sjecam maratonaca i one raskrsnice na skenderiji ... jednom je tu bio i udess ... kako je bilo uzbudljivoooo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Onda je nestala, otjerali je valjda...
- Cholina_Lokica
#10 Re: Studio 99
sjooo ona kamera... mojoj ekipi i meni vazda furka bila, nas pola ode tamo i stane ondja, a druga polovina raje nas gleda na tv-u, i mashemo im 
- rado_vidjen
#11 Re: Studio 99
cuo sam da adil prelazi na cnn da zamjeni ostarjelog larry kinga
- atko
#12 Re: Studio 99
Mozda je ptica gostovala u emisiji "intervju dana" pa cekala da joj adil postavi pitanje ... cekala cekala i odleprsala na kraju ... vakat bio kretati na jugPera Trta wrote:Ja se sjećam jednom kad im se nekakva ptica naklatila na kameru i vazdan nije popuštala.atko wrote:Ja se vise ni ne sjecam kad sam imo tva sa 99 se sjecam maratonaca i one raskrsnice na skenderiji ... jednom je tu bio i udess ... kako je bilo uzbudljivoooo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Al necemo sad tako pricati o uglednoj i eminetnoj TV naseg gradaSve kljunom zaklanja Skenderiju. Ne znam što, valjda joj se svidjelo da bude u centru pažnje.
![]()
Onda je nestala, otjerali je valjda...
- Miki123
#13 Re: Studio 99
To sa filmovima je bilo prejako i to je radila mislim svaka lokalna tv stanica u slobodnom dijelu BiHsamo malo wrote:Te filmove iz videoteke su pustali i Hayat i 99 jos u ratu, kad ima struje, Tropic cini mi se, videoteka se tako zvala. Hayat je to prakticirao jos koji mjesec nakon rata, i negdje sredinom `96 su prestali, uskoro i 99, valjda im zaprijetili ovi sto brinu o autorskim pravima. A onda se u sjevernom dijelu grada (Kosevo i okolina) pojavi signal tv Vogosca i ona drma te filmove sa VHS-a do kraja `98, na Vogosci sam pogledao filmova, nema im broja, svaku noc po dva minimalno.
Kad se sjetim die hard 3 gledo na piratu putem lokalne tv prije nego je stigo u kina