Zdravo forumasi.....
Zelim da cujem za vasa saznanja ili iskustva...3. sam razred srednje skole i planiram upisati medicinu...eh do sada sam sve mislio da cu upisati u BiH međutim kad sam bolje razmislio na um mi je pala ideja da idem negdje vani ali blizu..zelio bi da cujem imate li vi kakva iskustva sa studijem medicine u Ljubljani ili Zagrebu? Kakvi su prijemni ispiti, kako je zivjeti, je li skupo, jezik mature itd...?
LP
studij medicinu u Ljubljani i Zagrebu
-
nermou
#2 Re: studij medicinu u Ljubljani i Zagrebu
jel' mi možeš reći samo koje škole?streisand wrote:Zdravo forumasi.....
Zelim da cujem za vasa saznanja ili iskustva...3. sam razred srednje skole i planiram upisati medicinu...eh do sada sam sve mislio da cu upisati u BiH međutim kad sam bolje razmislio na um mi je pala ideja da idem negdje vani ali blizu..zelio bi da cujem imate li vi kakva iskustva sa studijem medicine u Ljubljani ili Zagrebu? Kakvi su prijemni ispiti, kako je zivjeti, je li skupo, jezik mature itd...?
LP
- purgatorio
#3 Re: studij medicinu u Ljubljani i Zagrebu
Medicinski u Zagrebu nema kvote za strane državljane, već zajedničku listu bez obzira na državljanstvo studenta. Traje 6 godina, primaju oko 300 studenata. Godina za stranog državljanina košta 9600 kn, jezik već znaš.
Stan se može naći za 2-2.5 hiljade kuna po Novom Zagrebu i jeftinije.
Stan se može naći za 2-2.5 hiljade kuna po Novom Zagrebu i jeftinije.