Dobar dan!
Učenik sam gimnazije u Lukavcu , ove godine ću ići u 4. razred.Prosjek ocjena od 1. do 3. razreda je
5.0 , imam par rezultata na takmičenjima, tečno govorim Njemački i mogu bez problema položiti C1.Ja želim da studiram medicinu u Njemačkoj , nema veze gdje , važno je samo da me prime.Mjesečno bih mogao da izdvojim 1000eura.
Ukoliko neko može da mi objasni šta tačno mora da uradim bio bih mu zahvalan do neba i de mi usput recite da li se priznaje medicina
u Tuzli ili negdje drugo u BiH u Njemačkoj ili postoji neka zajebancija oko verifikacije...
Studij medicine u Njemačkoj
-
majmun_total
#1 Studij medicine u Njemačkoj
Last edited by majmun_total on 25/08/2016 21:06, edited 1 time in total.
- graue_maus
#2 Re: Studija medicine u Njemačkoj
-
Timscho
#3 Re: Studija medicine u Njemačkoj
Za pocetak popravi naziv teme. Ti mislis na studij 
-
tnt-tunja
#4 Re: Studij medicine u Njemačkoj
Pozdrav!
Za medicinu u Njemačkoj, kao i Austriji, moraš najprije u BiH upisati. Znači ideš na prijemni baš kao i svi ostali studenti. Kada budeš primljen vadiš uvjerenja i papirologiju dostavljaš u Njemačku.
Možeš se prebaciti kada god želiš u Njemačku (Austrija ide iz početka), osim na 6.oj godini ako se ne varam
Za medicinu u Njemačkoj, kao i Austriji, moraš najprije u BiH upisati. Znači ideš na prijemni baš kao i svi ostali studenti. Kada budeš primljen vadiš uvjerenja i papirologiju dostavljaš u Njemačku.
Možeš se prebaciti kada god želiš u Njemačku (Austrija ide iz početka), osim na 6.oj godini ako se ne varam
-
Klitemnestraaa
#5 Re: Studija medicine u Njemačkoj
Nemoj da se džabe dijete zameti, nek napiše ovdje adresu pa ćemo mu na kućnu adresu dostaviti sve potrebne informacije.graue_maus wrote:![]()
kako bi bilo da dedi google platis kahvu .....