Vozdrica svima,
Da li neko zna postoji li u Sarajevu studij u oblasti Javnih Politika (PUBLIC POLICY), ili barem neka obuka, trening ili sl.
Poz.
Dado
Studij Javnih Politika (PUBLIC POLICY) u Sarajevu
-
sarajevonekad
-
VjecitiStudent
#2 Re: Studij Javnih Politika (PUBLIC POLICY) u Sarajevu
A da se prvo uhvatis kakvog studija elementarne gramatike?sarajevonekad wrote:Vozdrica svima,
Da li neko zna postoji li u Sarajevu studij u oblasti Javnih Politika (PUBLIC POLICY), ili barem neka obuka, trening ili sl.
Poz.
Dado
- atko
#3 Re: Studij Javnih Politika (PUBLIC POLICY) u Sarajevu
E neka si mu rek'oVjecitiStudent wrote:A da se prvo uhvatis kakvog studija elementarne gramatike?sarajevonekad wrote:Vozdrica svima,
Poz.
Dado
Dado, raspitaj se ti na FPN http://www.fpn.unsa.ba/fpn/index.php ovdje malo ko hoce reci koju da pripomogne al' su zato svi "najzajebatiji u gramatiki"
-
sarajevonekad
#4 Re: Studij Javnih Politika (PUBLIC POLICY) u Sarajevu
Vrlo rado ću poslušati tvoj "savijet", "vječiti studentu",samo bih te prvo zamolio da mi objasniš zašto misliš da mi je potreban studij elementarne gramatike.
Ako ćemo zdravorazumski, psihološki i zakonski, uvreda je mnogo veće zlo od neke gramatičke greške, jel tako? Ja još nisam čuo da je neko zakonski sakncionisan zbog toga sto je napravio gramatičku grešku, a za uvredu itekako postoje sankcije.To sam,vjeruj mi, mjerodavan reći.
Na zapadu (dakle u naprednim društvima), a i kod nas kod one manjine (tj. kod ono malo civilizovanih ljudi što je ostalo ovdje) se ironični, sarkastični ili cinični komentari i "savjeti" smatraju nezrelim i necivilizovanim, pa čak i nevrijednim pažnje, ali eto meni kuriozitet ne da mira. Interesuje me šta je posrijedi u ovom slučaju (malogradjanština,maloljetnost ili maloumnost).
Pozdrav i mnogo više sreće u komunikaciji drugi put
Ako ćemo zdravorazumski, psihološki i zakonski, uvreda je mnogo veće zlo od neke gramatičke greške, jel tako? Ja još nisam čuo da je neko zakonski sakncionisan zbog toga sto je napravio gramatičku grešku, a za uvredu itekako postoje sankcije.To sam,vjeruj mi, mjerodavan reći.
Na zapadu (dakle u naprednim društvima), a i kod nas kod one manjine (tj. kod ono malo civilizovanih ljudi što je ostalo ovdje) se ironični, sarkastični ili cinični komentari i "savjeti" smatraju nezrelim i necivilizovanim, pa čak i nevrijednim pažnje, ali eto meni kuriozitet ne da mira. Interesuje me šta je posrijedi u ovom slučaju (malogradjanština,maloljetnost ili maloumnost).
Pozdrav i mnogo više sreće u komunikaciji drugi put
VjecitiStudent wrote:A da se prvo uhvatis kakvog studija elementarne gramatike?sarajevonekad wrote:Vozdrica svima,
Poz.
Dado
-
sarajevonekad
#5 Re: Studij Javnih Politika (PUBLIC POLICY) u Sarajevu
Hvala Atko 
atko wrote:E neka si mu rek'oVjecitiStudent wrote:A da se prvo uhvatis kakvog studija elementarne gramatike?sarajevonekad wrote:Vozdrica svima,
Poz.
Dado![]()
Dado, raspitaj se ti na FPN http://www.fpn.unsa.ba/fpn/index.php ovdje malo ko hoce reci koju da pripomogne al' su zato svi "najzajebatiji u gramatiki"
-
zito23
#6 Re: Studij Javnih Politika (PUBLIC POLICY) u Sarajevu
Hebo bolesne papke što su studirali(djaba im) književnost i druge budalaštine,pa prate gramatiku na forumu.sarajevonekad wrote:Vozdrica svima,
Poz.
Dado
Nego imaš fakultet za javnu upravu,trogodišnji studij,a poslije toga specijalizacija za Tvoju oblast.