Studentski servisi - Informacije

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
psi

#1 Studentski servisi - Informacije

Post by psi »

Pretrazio sam forum i ima slicnih tema ali je sve sturo napisano i davno postano, zbog toga bi bilo lijepo da nam kažete, vi koji raspolazete informacijama, gdje se nalaze studentski servisi i kakvi su im uslovi, kako bi nama studentima olaksali pronalazak honorarnog posla i uopste kakva su vasa iskustva sa SS mozel' se koji dinar "obrnut"?

Hvala
Pera Trta
Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.

#2 Re: Studentski servisi - Informacije

Post by Pera Trta »

psi wrote:Pretrazio sam forum i ima slicnih tema ali je sve sturo napisano i davno postano, zbog toga bi bilo lijepo da nam kažete, vi koji raspolazete informacijama, gdje se nalaze studentski servisi i kakvi su im uslovi, kako bi nama studentima olaksali pronalazak honorarnog posla i uopste kakva su vasa iskustva sa SS mozel' se koji dinar "obrnut"?

Hvala
Ima studentski servis na Pravnom fakultetu, čim uđeš pa desno u onom malom hodniku, prije glavnog hola, pa tamo se sve raspitaj.
Ja sam radio dok sam studirao, ali neke poslove za fakultet, tako da sam u servis praktično dolazio samo po isplatu, pa ne znam kako je kad preko njih tražiš posao, ali odi pa pitaj.
mayab

#3 Re: Studentski servisi - Informacije

Post by mayab »

Imas studentski servis u prolazu iz Titove, prema restoranu Felini, samo oni ti 100% ne traze posao, samo ti naplata ide "legalno" preko njih! :D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#4 Re: Studentski servisi - Informacije

Post by Truba »

i obično samo stvaraju probleme
psi

#5 Re: Studentski servisi - Informacije

Post by psi »

A jeste li slucajno culi za neki SS na skenderiji?
innovision

#6 Re: Studentski servisi - Informacije

Post by innovision »

to ti je samo pranje para a i ako dobijes posao oni ti uzmu 40%
Pera Trta
Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.

#7 Re: Studentski servisi - Informacije

Post by Pera Trta »

Samo izgovori da se ne radi :roll:
vjesticanametli

#8 Re: Studentski servisi - Informacije

Post by vjesticanametli »

oni proviziju uzimaju od firme a tebi ide ono sto si pogodio /la sa firmom ...........bar je u st. serv. na pravnom faxu tako........
Pera Trta

#9 Re: Studentski servisi - Informacije

Post by Pera Trta »

vjesticanametli wrote:oni proviziju uzimaju od firme a tebi ide ono sto si pogodio /la sa firmom ...........bar je u st. serv. na pravnom faxu tako........
Tako je isto i u mom slučaju bilo. Isplaćivali su tačno onoliko koliko sam i zaradio, obično sam im lično nosio predračun koji je pravila firma (u mom slučaju fakultet). Mi smo dobivali na ruke puni iznos honorara, a fakultet je plaćao dodatno za proviziju, ili kako se već to zvalo.
Post Reply