Pretrazio sam forum i ima slicnih tema ali je sve sturo napisano i davno postano, zbog toga bi bilo lijepo da nam kažete, vi koji raspolazete informacijama, gdje se nalaze studentski servisi i kakvi su im uslovi, kako bi nama studentima olaksali pronalazak honorarnog posla i uopste kakva su vasa iskustva sa SS mozel' se koji dinar "obrnut"?
Hvala
Studentski servisi - Informacije
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#2 Re: Studentski servisi - Informacije
Ima studentski servis na Pravnom fakultetu, čim uđeš pa desno u onom malom hodniku, prije glavnog hola, pa tamo se sve raspitaj.psi wrote:Pretrazio sam forum i ima slicnih tema ali je sve sturo napisano i davno postano, zbog toga bi bilo lijepo da nam kažete, vi koji raspolazete informacijama, gdje se nalaze studentski servisi i kakvi su im uslovi, kako bi nama studentima olaksali pronalazak honorarnog posla i uopste kakva su vasa iskustva sa SS mozel' se koji dinar "obrnut"?
Hvala
Ja sam radio dok sam studirao, ali neke poslove za fakultet, tako da sam u servis praktično dolazio samo po isplatu, pa ne znam kako je kad preko njih tražiš posao, ali odi pa pitaj.
- mayab
#3 Re: Studentski servisi - Informacije
Imas studentski servis u prolazu iz Titove, prema restoranu Felini, samo oni ti 100% ne traze posao, samo ti naplata ide "legalno" preko njih! 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#4 Re: Studentski servisi - Informacije
i obično samo stvaraju probleme
-
psi
#5 Re: Studentski servisi - Informacije
A jeste li slucajno culi za neki SS na skenderiji?
- innovision
#6 Re: Studentski servisi - Informacije
to ti je samo pranje para a i ako dobijes posao oni ti uzmu 40%
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#7 Re: Studentski servisi - Informacije
Samo izgovori da se ne radi 
- vjesticanametli
#8 Re: Studentski servisi - Informacije
oni proviziju uzimaju od firme a tebi ide ono sto si pogodio /la sa firmom ...........bar je u st. serv. na pravnom faxu tako........
-
Pera Trta
#9 Re: Studentski servisi - Informacije
Tako je isto i u mom slučaju bilo. Isplaćivali su tačno onoliko koliko sam i zaradio, obično sam im lično nosio predračun koji je pravila firma (u mom slučaju fakultet). Mi smo dobivali na ruke puni iznos honorara, a fakultet je plaćao dodatno za proviziju, ili kako se već to zvalo.vjesticanametli wrote:oni proviziju uzimaju od firme a tebi ide ono sto si pogodio /la sa firmom ...........bar je u st. serv. na pravnom faxu tako........