Studentski servis
-
Manager19sa
#1 Studentski servis
Interesuje me da li je neko učlanjen u studentski servis na pravnom fakultetu u Sarajevu?Šta je potrebno za učlanjenje,kakva je procedura?
- Skyfox
Koliko ja znam jedan ti je studentski servis u gradu, nalazi se iza onog kafica Cinema, odes sa licnom i indexom i uclanis se. Odmah ti ponude anketarske poslove od vrata do vrata i to je to, vise ni glasa od njih, ustvari neznam nikoga ko je dobio posao preko servisa...
- River_isle
za onaj na Pravu potvrda da si student, naprave ti odmah clansku, ali im je procent koji uzimaju oko 17%, a kako sam cula ima neki drugi servis koji je povoljniji pa se raspitaj.. negdj je u hrasnom taj drugi ako se dobro sjecam.
-
Umjetnik a
a gdje se to nalazi na pravuRiver_isle wrote:za onaj na Pravu potvrda da si student, naprave ti odmah clansku, ali im je procent koji uzimaju oko 17%, a kako sam cula ima neki drugi servis koji je povoljniji pa se raspitaj.. negdj je u hrasnom taj drugi ako se dobro sjecam.
- Miki123
Preko puta portira.Umjetnik a wrote:a gdje se to nalazi na pravuRiver_isle wrote:za onaj na Pravu potvrda da si student, naprave ti odmah clansku, ali im je procent koji uzimaju oko 17%, a kako sam cula ima neki drugi servis koji je povoljniji pa se raspitaj.. negdj je u hrasnom taj drugi ako se dobro sjecam.
-
Umjetnik a
HVALAMiki123 wrote:Preko puta portira.Umjetnik a wrote:a gdje se to nalazi na pravuRiver_isle wrote:za onaj na Pravu potvrda da si student, naprave ti odmah clansku, ali im je procent koji uzimaju oko 17%, a kako sam cula ima neki drugi servis koji je povoljniji pa se raspitaj.. negdj je u hrasnom taj drugi ako se dobro sjecam.
-
Eshek
Današnji studentski servisi ne postoje uopšte radi studenata, nego pranja love (relativno jeftin način da se dobit iz firme opere).Skyfox wrote:Koliko ja znam jedan ti je studentski servis u gradu, nalazi se iza onog kafica Cinema, odes sa licnom i indexom i uclanis se. Odmah ti ponude anketarske poslove od vrata do vrata i to je to, vise ni glasa od njih, ustvari neznam nikoga ko je dobio posao preko servisa...
-
becu
kao i hejbet udruzenja ''ovih i onih, ovakvih i onakvih''Eshek wrote:Današnji studentski servisi ne postoje uopšte radi studenata, nego pranja love (relativno jeftin način da se dobit iz firme opere).Skyfox wrote:Koliko ja znam jedan ti je studentski servis u gradu, nalazi se iza onog kafica Cinema, odes sa licnom i indexom i uclanis se. Odmah ti ponude anketarske poslove od vrata do vrata i to je to, vise ni glasa od njih, ustvari neznam nikoga ko je dobio posao preko servisa...