Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ljudi sta bi od onog s nickom - umro jre mostar...on kako se provali sa ovim silnim lazima u prvom postu vise se ne jevlja.....umro je mostar javi se ....ako nisi i ti umro u ovim lazima koje si nam pokusao da serviras....veoma naivno i glupo od tebe...a imao si realnih diskusija na drugim temama ...ne znam sta ti bi....
Okani me se već jednom! Ne stavljaj me više u usta u svojim postovima ni direktno ni indirektno pa neću ni ja tebi nikada više odgovarati! Može li ovako? Iskreno se nadam da smo se konačno dogovorili.
Pa maloprije si evo vec na drugom postu to obecanje prekrsio, ali
dobio si odgovor i tamo evo i ovdje ces ga dobiti ..... Ti si taj koji vrijedja i provocira a ne ja, to je jedno , drugo , svakom ko pise rasisticke postove ili bilo sta slicno imam pravo da odgovorim pa ma ko to bio !!!!
Ali vidim popravljas seeee, ako ne bude ona vuk dlaku mijenja
a cud nikada....
Ali vidim popravljas seeee, ako ne bude ona vuk dlaku mijenja
a cud nikada...
Nemoj da ponavljaš kao papagaj nego pročitaj gore napisano! Valjda možeš shvatiti šta sam rekao u prethodnom postu.
A u buduće pomno ću pratiti svaki tvoj post.
uh ja uznapredovala pa dobila sam vjernog pratioca
rumenko, ne servira lazi...mozda je pretjerao u opisu, ali SD je pun extrema...
ili te cudno gledaju sto ti se vidi pupak, ili u nekoj sobi ne znas ciji je u cijoj...
pa nas upravo i yebe to sto svako ko druge kritikuje uvijek to "malo pretjera"...a ja nemam nista protiv zenskih pupkova ili je pupaka ili pupcica ili pupica ili...de nek mi neko pomogne dalje...rodila ih majka kad se zanjisu kroz Ferhadiju....
A tebe mircerko pa ljudi vole sta vole i nema tu da te cudno ili cak vise ekstremno gledaju ....pa to je cijla prica... oko cudnih pogleda ...
pa vidi kako te gledaju u titovoj bale im po zemlji idu ...jos ako si ti kakva zgodna cura onda te to ne treba cuditi
rumenko, ne servira lazi...mozda je pretjerao u opisu, ali SD je pun extrema...
ili te cudno gledaju sto ti se vidi pupak, ili u nekoj sobi ne znas ciji je u cijoj...
ako je i 30% od navedenog tacno, zalosno je... medjutim opis je takav da uopce ne sumnjam u vjerodostojnost. mozda nije sve bilo u istoj godini ili istom domu, ali da se tako ponasaju, jasno je poznavajuci i sve ostale segmente zivota.
tema je naravno morala biti zahatana, u nedostatku kontraargumenata...