Studentski dom u Mostaru

Naučna otkrića, edukacija, školstvo, univerziteti, fakulteti...
Post Reply
debly23

#1 Studentski dom u Mostaru

Post by debly23 »

Pozdrav,
zivim u Sarajevu a vjerovatno cu da upisem FIT u Mostaru / redovni studij.
Najveci problem mi je smjestaj.
Ako neko ima iskustva bio bih mu zahvalan da mi blize objasni kakva je procedura prijema u dom , kakav je odnos cijene i usluge ?

Hvala unaprijed.
glas_jace

#2 Re: Studentski dom u Mostaru

Post by glas_jace »

imas u mostaru 5 studentskih domova,koji te zanima :izet:
Optimist

#3 Re: Studentski dom u Mostaru

Post by Optimist »

Ako ce studirati FIT, vjerovatno misli na studentski hotel blizu autobuske stanice. Hotel ja jako dobar, visoko opremljen, uredan i cist. Sobe su jednokrevetne, dvo i trokrevetne, sa rasponom cijena od nekih 200 pa navise. Hrana obezbijedjena, kao i internet. Moja preporuka. :thumbup:
glas_jace

#4 Re: Studentski dom u Mostaru

Post by glas_jace »

Optimist wrote:Ako ce studirati FIT, vjerovatno misli na studentski hotel blizu autobuske stanice. Hotel ja jako dobar, visoko opremljen, uredan i cist. Sobe su jednokrevetne, dvo i trokrevetne, sa rasponom cijena od nekih 200 pa navise. Hrana obezbijedjena, kao i internet. Moja preporuka. :thumbup:

slazem se,studenstki hotel ti je odlican izbor zbog blizine i kvalitete usluge
ug_lee

#5 Re: Studentski dom u Mostaru

Post by ug_lee »

Sve je to super samo što ćeš upasti tu samo sa dobrom stelom...
gamer121

#6 Re: Studentski dom u Mostaru

Post by gamer121 »

ug_lee wrote:Sve je to super samo što ćeš upasti tu samo sa dobrom stelom...
Šta se sad javljate topic postavljen 2014 godine xd,mada meni ovaj lik nikako nije jasan is Sarajeva u Mostar? LOL
ug_lee

#7 Re: Studentski dom u Mostaru

Post by ug_lee »

gamer121 wrote:
Šta se sad javljate topic postavljen 2014 godine xd,mada meni ovaj lik nikako nije jasan is Sarajeva u Mostar? LOL
Zato sto sam morao pronaci i ja smjestaj, trazio u domu i zena koja radi mi hladno rekla kako ne mogu bez stele. Gurao papire i sve po 15 dana da bih na kraju nasao poprilicno jaku stelu, primljen isti dan... Ima mjesta i previse, samo eto..
Npr i ja sam iz Sarajeva idem na FIT ovdje, u Sa imas ETF u koji 90% ne upadnes kao redovan pa placas isto kao i FIT plus tezi ETF, ubi.
gamer121

#8 Re: Studentski dom u Mostaru

Post by gamer121 »

ug_lee wrote:
gamer121 wrote:
Zato sto sam morao pronaci i ja smjestaj, trazio u domu i zena koja radi mi hladno rekla kako ne mogu bez stele. Gurao papire i sve po 15 dana da bih na kraju nasao poprilicno jaku stelu, primljen isti dan... Ima mjesta i previse, samo eto..
Npr i ja sam iz Sarajeva idem na FIT ovdje, u Sa imas ETF u koji 90% ne upadnes kao redovan pa placas isto kao i FIT plus tezi ETF, ubi.
Zar mi stela treba cak i za studenski dom? Jos plus bude mjesta pa zar ne bi bilo bolje da dobijem npr i ja priliku koji nemam stele i koji bi posteno platio!?Npr meni to lezi i da sam mogao dobiti i ja bih otisao na FIT i ucio bih,ali nisam mogao kao popunjeno sve i ja bas mislio...
ili da su bsr dali nekome stipendiju u vidu toga da ne mora placati studenski dom,ma bilo sta,ali da to zjapi prazno dok ima studenata koji bi voljeli ici tu samo nemaju stele...
SRAMOTA!
Post Reply