Studentski dom imenovan po ratnom zlocincu, Dabi perverznjaku
-
julisiz es grant
- LBVIEW
#27 Re: Studentski dom imenovan po ratnom zlocincu, Dabi perverznjaku
Ma jasta ce,kao sto genocidnu tvorevinu nisu priznali nakon svega sto se 90-tih desilo.cyprus wrote:Meni ovo ponekad liči kao da je neko platio Dodiku da ruši Republiku Srpsku... Pa nije mogao veću antireklamu za svoj entitet, pa i generalno srpski narod uraditi od ovoga... Dobro, nije mu prvi put - al zato i kažem... Ako iko ukine RS, biće to Dodik
-
kakavdanakneiskustvu
#28 Re: Studentski dom imenovan po ratnom zlocincu, Dabi perverznjaku
Šta je sljedeće,Dom zdravlja nazvan po humanisti,mirotvorcu Ratku Mladiću?
-
Ci-Nick
#29 Re: Studentski dom imenovan po ratnom zlocincu, Dabi perverznjaku
Valjaju se u vlastitim govnima i ne znam zašto ima potrebe da im stalno ukazujemo na to.
-
Patriotska_Liga
#30 Re: Studentski dom imenovan po ratnom zlocincu, Dabi perverznjaku
Čuj banovalo Hiliju, da pogađamo novi nick? 
-
Bodkin
#31 Re: Studentski dom imenovan po ratnom zlocincu, Dabi perverznjaku
Poznati su narodi sa balkana po tim protestima. Vidili smo po cacinoj dzenaziLBVIEW wrote:A narod se,bas kao i dosada,pretrgnuo protestirajuci diljem sumske.Bodkin wrote:Dodikova kampanja kako nervirati bosnjake. Sizofrenija. To sto cijeli svoj narod etiketira nema veze
-
__Phoenix__
#32 Re: Studentski dom imenovan po ratnom zlocincu, Dabi perverznjaku
Pa Caco je ukopan 93-e kad većina prisutnih na dženazi nije znala šta je radio. Kakvo je to poređenje na silu...
-
Bodkin
#33 Re: Studentski dom imenovan po ratnom zlocincu, Dabi perverznjaku
Zna se danas pa nesto ne vidim reakcije. Ali nije tema pa necemo dalje__Phoenix__ wrote:Pa Caco je ukopan 93-e kad većina prisutnih na dženazi nije znala šta je radio. Kakvo je to poređenje na silu...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#34 Re: Studentski dom imenovan po ratnom zlocincu, Dabi perverznjaku
Evo, rekao je covjek....
Kolumnista banjalučkog portala Buka Dragan Bursać oštro je osudio davanje imena studentskom domu po haškom optuženiku, istaknuvši kako riječ o čovjeku koji je zaslužan za rat, ubistva i protjerivanje ljudi.
"Taj čovjek je nalogodavac genocida i svih ratnih zločina koje je neko u vaše ime počinio. Taj čovjek je zaslužan za rat, za direktno ili indirektno ubistvo stotinu hiljada ljudi i protjerivanje više od milion nevoljnika. Na stranu sad ovo, o Srbi. Taj zlotvor je prodao/poklonio/rastalio i vaša ognjišta. Protjerao je kompletnu Visoku Krajinu, bio pokrovitelj egzodusa preko 120.000 ljudi iz Sarajeva. Taj čovjek, Srbi, baš vama je pokušao uništiti jezik zvaničnim ukidanjem ijekavice. Taj čovjek je sveo baš vas na nacionalnu manjinu u vašoj domovini, BiH. Taj čovjek je baš vama, Srbima, nanio najveću sramotu u historiji. Taj čovjek je osnovao tzv. 'Studentsku brigadu' i slao u smrt akademce, a vi po njemu studentski dom nazivate?! I vi mu se klanjate?! I vi ga podržavate?! Eto, sramota me u moje ime za sve ljubitelje Dragana Dabića. Ja, moj um i razum, ne mogu jednostavno svariti toliku količinu gluposti i ludosti", rekao je Bursać.
- Edin H.
#35 Re: Studentski dom imenovan po ratnom zlocincu, Dabi perverznjaku
govori se o poslijetarnoj dzenazi.__Phoenix__ wrote:Pa Caco je ukopan 93-e kad većina prisutnih na dženazi nije znala šta je radio. Kakvo je to poređenje na silu...
-
tlr
#36 Re: Studentski dom imenovan po ratnom zlocincu, Dabi perverznjaku
Sa'š vidjeti rovovske borbe komentatora i prepirke u koga je veći ... zločinac. I kad se kaže da je X veliki, odmah se nadignu branitelji: šta hoćete i vi volite svoje velike, a smeta vam što je naš veliki! - i onda još zagalame: nije istina u nas je mali!
Ne znam samo šta bi takvi voljeli - da im je veći njihov ili tuđi.
Javno govore da im je drago jer je tuđi veći, a tajno žaluju što njihov nije veći.
Ista priča je oko žrtava, kad krene marisana koji narod je bio veća žrtva onih drugih.
Ubiše se da dokažu da su bili veće žrtve nego što jesu. Ispade da bi takvim puno više odgovaralo da je u onih drugi uvijek veći.
Koliko god se trudio, ne mogu ja skontati tu logiku.
Veći manji, svejedno je. Isti *rac.
Ne znam samo šta bi takvi voljeli - da im je veći njihov ili tuđi.
Javno govore da im je drago jer je tuđi veći, a tajno žaluju što njihov nije veći.
Ista priča je oko žrtava, kad krene marisana koji narod je bio veća žrtva onih drugih.
Ubiše se da dokažu da su bili veće žrtve nego što jesu. Ispade da bi takvim puno više odgovaralo da je u onih drugi uvijek veći.
Koliko god se trudio, ne mogu ja skontati tu logiku.
Veći manji, svejedno je. Isti *rac.
Last edited by tlr on 20/03/2016 21:09, edited 4 times in total.
-
Bodkin
#37 Re: Studentski dom imenovan po ratnom zlocincu, Dabi perverznjaku
Ma ajde, ne govori to nistaEdin H. wrote:govori se o poslijetarnoj dzenazi.__Phoenix__ wrote:Pa Caco je ukopan 93-e kad većina prisutnih na dženazi nije znala šta je radio. Kakvo je to poređenje na silu...
-
Bodkin
#38 Re: Studentski dom imenovan po ratnom zlocincu, Dabi perverznjaku
Dobar komentarTomahawk11 wrote:Evo, rekao je covjek....
Kolumnista banjalučkog portala Buka Dragan Bursać oštro je osudio davanje imena studentskom domu po haškom optuženiku, istaknuvši kako riječ o čovjeku koji je zaslužan za rat, ubistva i protjerivanje ljudi.
"Taj čovjek je nalogodavac genocida i svih ratnih zločina koje je neko u vaše ime počinio. Taj čovjek je zaslužan za rat, za direktno ili indirektno ubistvo stotinu hiljada ljudi i protjerivanje više od milion nevoljnika. Na stranu sad ovo, o Srbi. Taj zlotvor je prodao/poklonio/rastalio i vaša ognjišta. Protjerao je kompletnu Visoku Krajinu, bio pokrovitelj egzodusa preko 120.000 ljudi iz Sarajeva. Taj čovjek, Srbi, baš vama je pokušao uništiti jezik zvaničnim ukidanjem ijekavice. Taj čovjek je sveo baš vas na nacionalnu manjinu u vašoj domovini, BiH. Taj čovjek je baš vama, Srbima, nanio najveću sramotu u historiji. Taj čovjek je osnovao tzv. 'Studentsku brigadu' i slao u smrt akademce, a vi po njemu studentski dom nazivate?! I vi mu se klanjate?! I vi ga podržavate?! Eto, sramota me u moje ime za sve ljubitelje Dragana Dabića. Ja, moj um i razum, ne mogu jednostavno svariti toliku količinu gluposti i ludosti", rekao je Bursać.
-
omar little
#39 Re: Studentski dom imenovan po ratnom zlocincu, Dabi perverznjaku
dodik trola level profi.
-
tlr
#40 Re: Studentski dom imenovan po ratnom zlocincu, Dabi perverznjaku
Definitivno dobar. Ovaj čovjek je dao jedini pravi komentar: Jeste, zločinac je i sramota me da postoje i takvi koje nije stid zla koja je počinio u njihovo ime.Tomahawk11 wrote:Evo, rekao je covjek....
-
L u c i f e r
#41 Re: Studentski dom imenovan po ratnom zlocincu, Dabi perverznjaku
Ma nista neocekivano jer dodikova karijera se zasniva na primitivnoj provokaciji i raspirivanju nacionalnih stasti.
Ukratko:
KO GOD VOLI DABIC RASU, NEKA PUSI KARU NASU
Fala na paznji, odo spavat
Ukratko:
KO GOD VOLI DABIC RASU, NEKA PUSI KARU NASU
Fala na paznji, odo spavat
- LBVIEW
#42 Re: Studentski dom imenovan po ratnom zlocincu, Dabi perverznjaku
Stoji i to,samo na ovoj drugoj strani radi se o svakodnevnici-eno neki dan postrojavanje koljaca,danas ovo,sutra...Bodkin wrote:Poznati su narodi sa balkana po tim protestima. Vidili smo po cacinoj dzenaziLBVIEW wrote:A narod se,bas kao i dosada,pretrgnuo protestirajuci diljem sumske.Bodkin wrote:Dodikova kampanja kako nervirati bosnjake. Sizofrenija. To sto cijeli svoj narod etiketira nema veze
- BHCluster
#43 Re: Studentski dom imenovan po ratnom zlocincu, Dabi perverznjaku
A tek Alijnu dzenazu...Bodkin wrote:Poznati su narodi sa balkana po tim protestima. Vidili smo po cacinoj dzenaziLBVIEW wrote:A narod se,bas kao i dosada,pretrgnuo protestirajuci diljem sumske.Bodkin wrote:Dodikova kampanja kako nervirati bosnjake. Sizofrenija. To sto cijeli svoj narod etiketira nema veze
- Šveđanin
#44 Re: Studentski dom imenovan po ratnom zlocincu, Dabi perverznjaku
Veliki Dodikov autogol s obzirom na vrlo skoru presudu Karadzicu i konacnu osudu od cijelog svijeta gdje se Karadzic stavlja medju zlikovce a crta historije se povlaci, prepravljanja nema.
On uopste nije glup politicar, vidi nadaleko i nasiroko i ova vijest mi govori da postoje neki skriveni razlozi, covjek jednostavno nije glup da ovo tek tako uradi.
On uopste nije glup politicar, vidi nadaleko i nasiroko i ova vijest mi govori da postoje neki skriveni razlozi, covjek jednostavno nije glup da ovo tek tako uradi.
- insomnia78
#45 Re: Studentski dom imenovan po ratnom zlocincu, Dabi perverznjaku
Digo je trebalo da se jave "branioci"
A Naser, Naser?
Heeej
A Naser, Naser?
Heeej
- insomnia78
#46 Re: Studentski dom imenovan po ratnom zlocincu, Dabi perverznjaku
Ti ko da ne znas Srbe i njihovo tjeranje inata citavom svijetu, ko da si prespav'o devedeseteŠveđanin wrote:Veliki Dodikov autogol s obzirom na vrlo skoru presudu Karadzicu i konacnu osudu od cijelog svijeta gdje se Karadzic stavlja medju zlikovce a crta historije se povlaci, prepravljanja nema.
- LBVIEW
#47 Re: Studentski dom imenovan po ratnom zlocincu, Dabi perverznjaku
Cekaj,jel' glup ili nije,s obzirom na skoru presudu i osudu?Šveđanin wrote:Veliki Dodikov autogol s obzirom na vrlo skoru presudu Karadzicu i konacnu osudu od cijelog svijeta gdje se Karadzic stavlja medju zlikovce a crta historije se povlaci, prepravljanja nema.
A sto se tice povlacenja crte historije,kad se ista nije povukla 95-e,nece nikad.
-
kakavdanakneiskustvu
#48 Re: Studentski dom imenovan po ratnom zlocincu, Dabi perverznjaku
Tomahawk11 wrote:Evo, rekao je covjek....
imas li link za ovo?
-
Ripicipi
#49 Re: Studentski dom imenovan po ratnom zlocincu, Dabi perverznjaku
klixkakavdanakneiskustvu wrote:Tomahawk11 wrote:Evo, rekao je covjek....
imas li link za ovo?
- Šveđanin
#50 Re: Studentski dom imenovan po ratnom zlocincu, Dabi perverznjaku
Sve ove godine odredjeni Srbi su mogli reci svako je nevin dok se ne dokaze suprotno pa i Karadzic. Vise toga nema.
Komentari sa B92 sajta svakako ne predstavljaju dominantno misljenje srpske populacije, a pogotovo ne Srba u BIH.
Cudan, prelak srpski autogol.
Komentari sa B92 sajta svakako ne predstavljaju dominantno misljenje srpske populacije, a pogotovo ne Srba u BIH.
Cudan, prelak srpski autogol.