Zapucaše, momci odbraniše Predsjedništvo a to im se isto Predsjedništvo posra u usta, tako što im rasproda firme pa ostadoše bez posla, bez kruha, zajebaju ih i ponižavaju rođaci i prijatelji tog istog Predsjedništva a njih su branili, svoje živote smrću izlagali, mladost proćerdali.VCorp wrote:Kad zapucaju hoces ti iz Saraj'va pravac Minhen,ostaviti svoju rodbinu i prijatelje da ginu a do kraja zivota ces se lagati da to nije tvoj rat ? Vise puta je tu ponovljeno da ga neće niko, da je to najgore sto se moze desiti nekome ali bitno je da si ti uletio s copy/paste komentarom koji smo svi vidjeli već hiljadu puta.Ommadawn wrote:Sjoo ratnika... Eto vam Pale blizu, naoružajte se, pokupite se u kakav kombi, zapičite gore, pred studentski dom i jebite im mater! Ha ja! I šta ćeš poslije? Nazad u Saraj'vo?
Tako su se naoruzali momci u Sarajevu pa su odbranili Predsjednistvo a samim tim i drzavu, kakva god da je naša je. Ta Bosna je jedini komad zemlje na kojem ti kao Bosanac mozes da zivis i kreiras svoj identitet i zivis bar donekle onako kako ti misliš da treba. To je za mene makar mali komad slobode koji imam u ovom zatvoru od svijeta. Šta trebamo, da budemo kao Kurdi i mnogi drugi ? Izvini buraz, previse postujem zrtvu drugih i samog sebe da kazem za Bosnu boli me k**ac ko je je*e. Ti ne moras dijeliti moje misljenje i stavove, mozda nisu ispravni za mnoge ali makar se mozes suzdrzati od nesvrsishodnih komentara.
To isto Predsjedništvo potpisa legitimnost Republike Srpske a ne stavi pod uslove da je zabranjeno slaviti ratne zločince, zabranjeno negirati genocid te zabranjeno skrivati masovne grobnice!
To isto Predsjedništvo dobi donacije kojim će izgraditi infrastrukturu a Bosna ni danas dan nema ni pišljivih 100 km puta!
Ko hoće da se bori - neka se bori. Ali ako opet ne daj Bože zapuca - manje će biti onih koji će Bosnu braniti nego 1992-e, sve i da im daš punu ratnu opremu i oružje.
150.000 mladih ljudi je napustilo Bosnu i Hercegovinu od 1996-e pa na ovamo - je li ti govori taj podatak išta?
Dolaze prinčevi i kraljevi da grade džamije sa četiri minareta po Sarajevu, svake godine po jednu-dvije a ljudi svršavaju kako to Srbima i Hrvatima bode oči - baš kao što i vama bode oči studentski dom koji nosi ime jednog degenerika, i para vam uši "za dom spremni!". A isto ste svi gladni, žedni i poniženi od te iste bagre koju idolizujete.