Planina je Goc , kafic Boss, a restoran Kruna , zasto pitas ?
ovdje kafenišem..

ovdje se opijam...
http://vrnjackabanjasrbija.rs/wp-conten ... -banja.jpg
Planina je Goc , kafic Boss, a restoran Kruna , zasto pitas ?

Nema planine ?FMDzem wrote:Tamo gdje sam ja rođen, tada već u SR Jugi, nema planineradostan dan wrote:koja planina je iznad banje?
omiljen kafić, omiljeni restoran?
jel imas leskovacki naglasak?amiliana wrote:
Super .Ja sam iz Leskovca
Vidi Svajcarijaradostan dan wrote:Planina je Goc , kafic Boss, a restoran Kruna , zasto pitas ?
![]()
![]()
![]()
ovdje kafenišem..
ovdje se opijam...
http://vrnjackabanjasrbija.rs/wp-conten ... -banja.jpg

Znas ti gde valjaradostan dan wrote:nije u redu da ih uskratim slike najboljeg restorana sa najboljom muzikom...
majka mi je kruševljanka... u banji sam bar 2 puta godišnje.
E ovdje sam te čekoetnolola wrote:Nema planine ?FMDzem wrote:Tamo gdje sam ja rođen, tada već u SR Jugi, nema planineradostan dan wrote:koja planina je iznad banje?
omiljen kafić, omiljeni restoran?![]()
Ima Goc planina, nije ogromna ,ali tu idemo na skijanje i mi domaci ,a i turistietnolola wrote:Nema planine ?FMDzem wrote:Tamo gdje sam ja rođen, tada već u SR Jugi, nema planineradostan dan wrote:koja planina je iznad banje?
Gde si ti tacno rodjen ?etnolola wrote:Nema planine ?FMDzem wrote:Tamo gdje sam ja rođen, tada već u SR Jugi, nema planineradostan dan wrote:koja planina je iznad banje?
Ti si u principu strani drzavljanin, iako ce na tebe gledati u BL sa blagonaklonoscu.etnolola wrote:Pozdrav svima !
Pocinjem da studiram u Banja Luci, a dolazim iz Srbije pa me zanima da li negde moram da se prijavim i kako to ide? Da li moram da izvadim zdravstvenu knjizicu Republike Srpske. Kakva prava imam tamo kao drzavljanin Srbije i sl ?
Hvala unapred
Ok, hvala ti, a sta je to referada ?Mis mekinjas wrote:Ti si u principu strani drzavljanin, iako ce na tebe gledati u BL sa blagonaklonoscu.etnolola wrote:Pozdrav svima !
Pocinjem da studiram u Banja Luci, a dolazim iz Srbije pa me zanima da li negde moram da se prijavim i kako to ide? Da li moram da izvadim zdravstvenu knjizicu Republike Srpske. Kakva prava imam tamo kao drzavljanin Srbije i sl ?
Hvala unapred
Na referadi ces sve saznati. Postoje ustaljene procedure, gdje, kako, sta.
Moguce je da ce te i Sarajlije upoznati, vezane su akademije u BL i Sa.
Isto punk,ali samo malo opskurnija frakcija.etnolola wrote: Ok, hvala ti, a sta je to referada ?
Prvi put sam na nekom forumu, a mislila sam da cu ozbiljno dobiti odgovor na pitanjesupercali wrote:Kako si pocela diplomirat ces forumizam
Bit ces diplomirana forumasica
ma kakvi odgovori, ovdje se okuplja šljam drustva, ovo je grupa prokletih, od zla oca i jos gore matere, dovedena sa koca i konopca, niti srece niti radosti, ovdje sve počinje i zavrsava recenicom iz Danteova pakla: "ostavite svaku nadu svi vi koji ulazite ovdje".etnolola wrote: Prvi put sam na nekom forumu, a mislila sam da cu ozbiljno dobiti odgovor na pitanje
Nemam ti ja pojma, jos nisam ni pristigla tamosupercali wrote:Etnolola znas li kakav kafic u bl da popijemo sta
ja nisam iz banja luke, ali sam i ja raspolozen za kafe. Ako bude sta, bilo bi lijepo da obznanite na ovoj temietnolola wrote:Nemam ti ja pojma, jos nisam ni pristigla tamosupercali wrote:Etnolola znas li kakav kafic u bl da popijemo sta
Pa tebi treba prevozetnolola wrote:Nemam ti ja pojma, jos nisam ni pristigla tamosupercali wrote:Etnolola znas li kakav kafic u bl da popijemo sta