Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pozdrav svima !
Pocinjem da studiram u Banja Luci, a dolazim iz Srbije pa me zanima da li negde moram da se prijavim i kako to ide? Da li moram da izvadim zdravstvenu knjizicu Republike Srpske. Kakva prava imam tamo kao drzavljanin Srbije i sl ?
Hvala unapred
dustaban wrote:
Kad ti se to pocne gaditi, a hoce brzo jer vidim da si neiskvareno celjade, dodji ovamo medju normalnu raju da zajedno zapjevamo i zasviramo...
etnolola wrote:Pozdrav svima !
Pocinjem da studiram u Banja Luci, a dolazim iz Srbije pa me zanima da li negde moram da se prijavim i kako to ide? Da li moram da izvadim zdravstvenu knjizicu Republike Srpske. Kakva prava imam tamo kao drzavljanin Srbije i sl ?
Hvala unapred
Najbolje je da kontaktiras skolu u BL, tj odjel za studente. Reci ce ti oni sve tacno sto treba, jer je to sve uhodano, a to im je i poso!
etnolola wrote:Pozdrav svima !
Hvala unapred