x_lecter wrote:bez 200 000 pred parlamentom, uz polupan i zapaljen isti ... niko nista ovdje nece postici.
a povod tome sigurno nece biti stipendije za ekstra studente.
x_lecter wrote:bez 200 000 pred parlamentom, uz polupan i zapaljen isti ... niko nista ovdje nece postici.
Miješaš Babe i Žabe drug...uglavnomja wrote:ni mene niko nije zvao ni na jmbg ni za denisa ... pa opet se pojavih
a kad smo zbog denisa hodali, smijali su nam se iz kafica, tako![]()
nisu ni studenti zvali cukoljupce, ali su se oni sami priklembetili...
ako studnetu treba poziv preko studentske organizacije, onda fakat ... ne znam sta. ne cita novine, portale, folrume, ne prica sa ljudima ... nego ceka da ga neko pozove![]()
izvini, ne zelim s tobom da se svadjam ni prepirem, samo kazem kako situacija izgleda iz drugog ugla:
"ti nisi meni, necu ni ja tebi ..."
"aaa sto me nisi zvao ..."
zvali su i radnici preko svih medija sve ljude da im se pridruze, ali svako vise voli guzu u fotelju, dok njega ne pocne zuljati ... e tu nastaje problem.
ona milion pita citirana pjesmica, prvo su doli po ove, pa po one ... na kraju ostao sam ...
Tuzla oko 300 studenata (pise tako) bilo nas je u jednom trenutku toliko, kada smo stigli na trg.uglavnomja wrote:u sarajevu cca 200 komada, ukljucucjuci par profesora i nesto penzionera
u zenici i banjaluci po 30 komada.. za tuzlu i mostar nema podataka, ali
Protesti bez jasno definisanog cilja;Desnik wrote:Mnogo je razloga za neizlazak studenata na proteste:
-nepostojanje tradicije
-nije još dogorilo do nokata
-inertnost
-razmišljanje "sve će to drugi riješiti"
-obaveze...
Sa drugim i zadnjim se ne slazem...Desnik wrote:Mnogo je razloga za neizlazak studenata na proteste:
-nepostojanje tradicije
-nije još dogorilo do nokata
-inertnost
-razmišljanje "sve će to drugi riješiti"
-obaveze...