od kuce ne idi, ako ne moras..
moj savjet takodjer ti je da prvo zavrsis fax pa onda ganjas posao, iz vlastitog iskustva.. ja sam radila full time posljednje 2 godine faxa, a odlucila sam se za to jer tad nisam morala biti na svim predavanjima a poslodavci su bili dosta fleksibilni. para nije bila neka (radis kao student da bi te pustali na predavanja = dobijes manje para) a sa gradivom sam uvijek kasnila, sreca pa sam imala super raju pa sam od njih uzimala teke sa predavanja i dobijala manji dio posla kad smo radili seminarske.. kad sam postala apsolvent, presla sam u drugu firmu, i sreca da mi je tad ostalo samo 2 ispita i diplomski, koje sam radila godinu dana.. pitanje je da li bih zavrsila fax da mi je ostalo vise ispita.. nije lako, jer kod nas ne ohrabruju mlade da rade i studiraju, kao vani, nema "izlazenja u susret studentima radnicima"

:)
nego, kani se posla, prihvati se knjige, pa pocni raditi nakon 4 ili 5 godina, kad zavrsis fax na vrijeme, da ti se ne desi da nakon 5 godina imas 2 ispita u indexu, i nikakvu platu jer radis i dalje kao "student"