drzavljansvo: dvojako
jezik: maternji svaBski
prebivaliste: KS KlagenfurtH
vjera: po babi ojro
poso: perac gujce
kola: najnovije su fHelgama
skola: diplomirani migrant
Diplomirani migrant... Jaka ovapici wrote:za 8 godina raHatluk![]()
![]()
Diplomirani rahmetlija...p206 wrote:Diplomirani migrant... Jaka ovapici wrote:za 8 godina raHatluk![]()
![]()
Ova je vrh!problemnatravunu wrote:
pici wrote:
vi svoju vec imate i bas mi je drago sto zivite ko prosjecni Saudijac.... sve vam je potaman i plaho se ne buniteradostan dan wrote:Kaki ste vi papci...i Vi hocete drzavu?
"nama" nije ok - ako je "vama" biloradostan dan wrote:Mogli jevreji 2000, srbi 500...vama puno 34 godine?
Uzdaj se u Boziju pomoc a placi za kreditima MMF-a i Svjetske Bankehandžar88 wrote:Mozda ovo smijesno zvuci sto je rekao.. ali ovaj put sam optimista i vjerujem da ce se za tih 8 godina stanje drasticno popraviti. A vec se vide pozitivni znakovi.. najmanje je to zahvaljujuci SDA ali ipak bake nije daleko od istine ovaj put.. evo u zadnjih godinu dana sam svjedocio velikom broju zaposljavanja preko biroa, sto je prije bila naucna fantastika.. treba biti optimista. Evo i ovaj autoput do Beograda ako bude uz Boziju pomoc izgradjen dignut ce drzavu na jedan veci nivo, tu je i ovaj od prije sto se gradi, pomalo ali se gradi, za osam ghdina bi mogao biti dobar dio izgradjen jer postoje naznake da se ozbiljnine pristupilo tom projektu. Nema to veze sa SDA, ko god drugi da bude mislim da ce se pozitivan trend nastaviti.. cini se da nas konacno neko gura sa strane. I geopoliticki trendovi nam idu u korist.. cak smo u svom ovom haosu u svijetu koji se desava mozda i najbolje prosli, mislim na cijeli ovaj region.. i nema naznaka nekom zaostravanju i sukobima. Bice to sve ok aBd, nije sve ni crno tako ko sto mi gledamo.