Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Koliko muskadije je ikad posijetilo ili voli da posjecuje iste??? I sta zene misle o tome da im muzjak izlazi npr s ekipom tamo, i da je ona upoznata s tom cinjenicom? Postoje li uopste kod nas Striptiz barovi da NISU javne kuce?
U Sjevernoj Americi je ova "kultura" prisutna vec duzi niz godina....i to se bas i ne krije...ni od strane onih koji posjecuju takva mjesta, ni od strane onih koji rade na takvim mjestima....a tek divljanje od strane zena POSJETILACA u klubovima gdje su plesaci muskarci
anais_nin wrote:Koliko muskadije je ikad posijetilo ili voli da posjecuje iste??? I sta zene misle o tome da im muzjak izlazi npr s ekipom tamo, i da je ona upoznata s tom cinjenicom? Postoje li uopste kod nas Striptiz barovi da NISU javne kuce?
U Sjevernoj Americi je ova "kultura" prisutna vec duzi niz godina....i to se bas i ne krije...ni od strane onih koji posjecuju takva mjesta, ni od strane onih koji rade na takvim mjestima....a tek divljanje od strane zena POSJETILACA u klubovima gdje su plesaci muskarci
full monty
ili
Ja nemam uopste potrebu a ni zelju da idem na slicna mjesta. Uzaludno protracen novac i vrijeme. Takva mjesta me uvijek asociraju na one celave nabildane kriminalce koje inace izbjegavam u sirokom luku..Tako da nema sanse da odem na takvo mjesto osim ako ne sluze dobru klopu
1. Jednom i to u Amsterdamu, nije striptiz klub nego se brate karaju na sceni. Izdrzao sam oko deset minuta
2. Svoju zenu bih pustio naravno, mada mi nebi bilo bas pravo
3. Ne postoje. Striptiz barovi. Postoje nocni barovi koji su ujedno i striptiz barovi , a i moze se umociti :D. Nije odvojena profesija. I nikada nisam bio niti u jednom domacem
Jednom davno kad sam bio na ekskurziji Kud svi Turci tu i mali Mujo. Od tada ne.Da moja djevojka ode na takvo mjesto, ne bi mi bas bilo drago
Nemojte ovo pogrešno shvatiti
nedavno sam na mtv-u gledala........neka zenska koja je inace trener fintesa za slavne postavila u teretani one stangle za ples i tako se vjezba...kao to uvijanje i savijanje oko iste zateze misice itd a usput se klijentice ocjecaju sexy
inace, jednom sam krenula sa jaranicama na muski striptiz medjutim otkazan je(ilegala valjda).........u vogosci je trebao da bude
mene muski striptiz totalno razocarao vise su me fascinirale zeMske gosce u pomenutom objektu nego sami izvodjaci...i jos me iznenadilo sto, dok u vecini striptiz klubova gdje nastupaju zene "skroz" golotinja nije dozvoljena van okvira bine, ovde su se gologuzi muskarci setkali okolo ko sretni
u sjevernoj americi ima stvarno puno strip klubova u kojima plesu zene a koji nemaju veze sa prostitucijom...i striptizete se tu nazivaju "egzoticnim plesacicama"....dosta tih mjesta ima super klopu, i onako normalan, nejeziv ambijent...i vremenom ta mjesta postaju sve prihvatljivije okupljaliste uglavnom za muska druzenja, a ponekad cak i za mjesovita druzenja i parove
ode se vako jednom u 6 mjeseci, cisto da se promjeni okolina. Inace nisam ni ja ljubitelj strip barova. Kao sto neko iznad rece, cisto gubljenje novca i vremena (iako ne uvijek, nekad se stvarno nadje stosta sto obicnom ulicom ne hoda)
tigris wrote:tako je ..ne treba ici cesto....muskima se desi da se zaljube u zabavljacicu pocnu visit tamo...cekaju dragu poslije posla
jedan moj drug je hodao sa striptizetom...cura je bila skroz ok...ono fina za pogledat...jedno vece smo izasli svi skupa....i onda je njoj u restoranu pukla sisa znam da se tome ne treba smijat, mislim opasan momenat, ali scena i po...sjedimo i curi u po frke iscuri sisa naravno vjestacki nadogradjena....
U Sarajevu JE BIO jedan striptiz klub koji ujedno nije bio i kupleraj. Nekada davno sam isao tamo jer mi je to kum drzao. Dojmila me cijena pive. Striptiz ne. Na akademiji sam se nagledao golotinje.
Zenama je to nekakva furka, nekakvo podvlacenje jednakosti polova, i opustajuce jer okolo nema fukara koje sline na njih i peglaju supljom, ne bih imao nista protiv da mi djevojka ode pogledati.
Zenama je to nekakva furka, nekakvo podvlacenje jednakosti polova, i opustajuce jer okolo nema fukara koje sline na njih i peglaju supljom, ne bih imao nista protiv da mi djevojka ode pogledati.
Demokratski reprezentativno
Ja definitivno nemam nikakvog afiniteta pogledati takvu vrstu performansa i egzibicionizma...vjerovatno je do mene...mora biti da sam frigidna ili nesto tome slicno
Kad sam tek doso u USA ishlo se i to vidjeti, nista posebno. Onda je uslijedila pauza od par godina pa sam obnovio iskustva jer su mi dolazila u posjetu neka raja iz Sa i htjeli to vidjeti. Ja ih naravno poveo i onda odlucile ici i njihove zene , eh to je bila drama. Zena od ovog jednog havera je bacala lovu na te plesacice ko da je milionerka, zajebanciju opstu napravila u tom jointu. Haver se na kraju zabrinuo koga je ozenio
Sve u svemu, ti strip jointi nisu nista posebno ali treba covjek otici vidjeti da razbije upitnik nad glavom
tigris wrote:u akademiji scenskih umjetnosti se nekad igrala predstava......dame biraju i bio je striptiz..........ja gledala 4 puta
Joj, super sto se neko sjetio te odlicne predstave. Ja sam je gledala tri puta i sad bih opet vrlo rado, samo sto je vise ne igraju
To je stvarno bio veliki hit, na Akademiji su se svake veceri stvarali redovi za karte... ali to vise nije bilo to nakon sto je Mario Drmac napustio ekipu, a ne znam ko ga je zamijenio
Tigris, hvala ti sto me podsjeti na ovo
Najbolji striptiz sam gledao prije jedno 6 godina u klubu Victory na Vracama. S jaranima nabasali tamo onako slucajno, kad tamo... utorak vece bio sforovci dobili izlaz u grad, onako puni love one zene nam nisu bile ni mukaet!! Nikakvo cudo kad smo pili kafu, al jebiga studiralo se
Al fol je bio u tome da je plesacica samo plesala uz stangu, ostala je u donjem vesu nije ga skinula, al sto je taj ples bio Valjda je malo kriv i Mustafa Sandal i ona njegova pjesma sa smekom orijenta!!
senzualniji i bolji striptiz nisam nikad gledao
otiso s curom, frendicom i jaranom na muski striptiz.. nismo ni znali.. tek kad smo dosli tamo, vele neki boyz group.. kontam, mozda ko neki backstreet boys ili nesto, kad mi usli ono striptiz.. aman zena tamo.. pa to je napaljeno do bola.. a ovi uz svaku tacku izvedu jednu macu na binu.. bili su profesionalci, nema sta.. ali na kraju zamal bez cure ne ostadoh..
zenski striptiz sam gledo samo u privatnoj izvedbi..