Strijelci? Najbolji znak?

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Gazz

Post by Gazz »

IDEALAN MUŠKARAC :-)

Eh Boze da mi je opet jednog takvog.... :( :roll: 8-)
Pearl

Post by Pearl »

rina* wrote:
Pearl wrote:a pika li se podznak ? :roll: :D
Pika! Nekad je podznak taj koji je dominirajuci :D

Ja sam strijelac a u podznaku skorpija, smrtonosne ujede zadajem sa preciznoscu 8-)
mene podznak spasava od znaka :D:D primijetim u posljednje vrijeme ovu "troskali" crtu, koje prije nije bilo :D:d
Gazz

Post by Gazz »

Pearl wrote:
rina* wrote:
Pearl wrote:a pika li se podznak ? :roll: :D
Pika! Nekad je podznak taj koji je dominirajuci :D

Ja sam strijelac a u podznaku skorpija, smrtonosne ujede zadajem sa preciznoscu 8-)
mene podznak spasava od znaka :D:D primijetim u posljednje vrijeme ovu "troskali" crtu, koje prije nije bilo :D:d
ja sam blizanac s podznakom lava i skontala sam da nema gore kombinacije :roll: ne mogu na kraj izaci sama sa sobom

... al' zato kad tu uleti strijelac.... hehe... sabr'o bi me do kraja zivota :D
Pearl

Post by Pearl »

Gazz wrote:
Pearl wrote:
rina* wrote: Pika! Nekad je podznak taj koji je dominirajuci :D

ja sam blizanac s podznakom lava i skontala sam da nema gore kombinacije :roll: ne mogu na kraj izaci sama sa sobom

hahahahha...

ma i meni u horoskopima uvijek pise da bi mi strijelac bio idealan partner.. :D a ja ne znam apsolutno nikog ko je strijelac :D pa nisam bila u mogucnosti da provjerim :-) :D :D
rina*

Post by rina* »

Pearl wrote:
Gazz wrote:
Pearl wrote: mene podznak spasava od znaka :D:D primijetim u posljednje vrijeme ovu "troskali" crtu, koje prije nije bilo :D:d

hahahahha...

ma i meni u horoskopima uvijek pise da bi mi strijelac bio idealan partner.. :D a ja ne znam apsolutno nikog ko je strijelac :D pa nisam bila u mogucnosti da provjerim :-) :D :D
Evo me, strijelac, zena.... :D ...pa hocemo li na topic " zena na zenu" :lol: :lol: :lol:
Gazz

Post by Gazz »

Pearl wrote:
hahahahha...

vjeruj mi na rijec nema dalje :thumbup: :-)
Post Reply