Eh Boze da mi je opet jednog takvog....
Strijelci? Najbolji znak?
Moderator: anex
-
Pearl
mene podznak spasava od znakarina* wrote:Pika! Nekad je podznak taj koji je dominirajuciPearl wrote:a pika li se podznak ?![]()
![]()
Ja sam strijelac a u podznaku skorpija, smrtonosne ujede zadajem sa preciznoscu
-
Gazz
ja sam blizanac s podznakom lava i skontala sam da nema gore kombinacijePearl wrote:mene podznak spasava od znakarina* wrote:Pika! Nekad je podznak taj koji je dominirajuciPearl wrote:a pika li se podznak ?![]()
![]()
Ja sam strijelac a u podznaku skorpija, smrtonosne ujede zadajem sa preciznoscu:D primijetim u posljednje vrijeme ovu "troskali" crtu, koje prije nije bilo
:d
... al' zato kad tu uleti strijelac.... hehe... sabr'o bi me do kraja zivota
-
Pearl
hahahahha...Gazz wrote:ja sam blizanac s podznakom lava i skontala sam da nema gore kombinacijePearl wrote:mene podznak spasava od znakarina* wrote: Pika! Nekad je podznak taj koji je dominirajuci![]()
Ja sam strijelac a u podznaku skorpija, smrtonosne ujede zadajem sa preciznoscu:D primijetim u posljednje vrijeme ovu "troskali" crtu, koje prije nije bilo
ne mogu na kraj izaci sama sa sobom
ma i meni u horoskopima uvijek pise da bi mi strijelac bio idealan partner..
-
rina*
Evo me, strijelac, zena....Pearl wrote:hahahahha...Gazz wrote:ja sam blizanac s podznakom lava i skontala sam da nema gore kombinacijePearl wrote: mene podznak spasava od znaka:D primijetim u posljednje vrijeme ovu "troskali" crtu, koje prije nije bilo
ne mogu na kraj izaci sama sa sobom
ma i meni u horoskopima uvijek pise da bi mi strijelac bio idealan partner..a ja ne znam apsolutno nikog ko je strijelac
pa nisam bila u mogucnosti da provjerim
![]()
![]()