zna li ko ima li u sarajevu gdje kurs streljastva, ne mislim na luk i strijelu
cini mi se da je bilo u zetri, jel ima jos? zna li ko? i koliko kosta, koliko cesto se ide?
unaprijed hvala
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
U pravu si do ove godine sva su se takmicenja odrzavala u Zenici.ALi kao sto rekoh od proljeca sljedece godine POINT ce imati vlastitu streljanu u Rakovici pa ce se sve odvijati ovdje.:)Znam imena i plasmane svih pobjednika u IPSC kategoriji.Ali sve podatke mozes naci na website-u tako d anema potrtebe da ti ih ovdje kopiram.Dolina avalona wrote:Dali neko zna imena pobjednika streljackih prvenstava u ratnim i poratnim godinama, koji su se mahom odrzavali u Zenici!?
Neko meni vrlo blizak je bio drzavni prvak '94 godine.(Mislim na prvenstvo sa vazdusnim puskama, a i papovkama)sierra1712 wrote:U pravu si do ove godine sva su se takmicenja odrzavala u Zenici.ALi kao sto rekoh od proljeca sljedece godine POINT ce imati vlastitu streljanu u Rakovici pa ce se sve odvijati ovdje.:)Znam imena i plasmane svih pobjednika u IPSC kategoriji.Ali sve podatke mozes naci na website-u tako d anema potrtebe da ti ih ovdje kopiram.Dolina avalona wrote:Dali neko zna imena pobjednika streljackih prvenstava u ratnim i poratnim godinama, koji su se mahom odrzavali u Zenici!?
Pozdrav
jedna se nedavno raspitivala za istu stvar na forumu i kako je uputise vise se nikad ne javiadda_sa wrote:kon-tiki, nisam dobila poruku![]()
il ja grijesim il na ovim slikama nije bilo cura? znate li ima li female clanova? de ba,da mi se nekad dodem
Znamo ba mi sta je streljastvo a sta strelicarstvo!Nego,okani se "corava posla",da izbjegnes razocarenje kad promasis,to jednom je bilo pocetnicka sreca...adda_sa wrote:imam pitanje...![]()
zna li ko ima li u sarajevu gdje kurs streljastva, ne mislim na luk i strijelu, vec na puske ili pistolje? jednom sam nisanila i pogodila, i pravo mi se omeracilo
![]()
cini mi se da je bilo u zetri, jel ima jos? zna li ko? i koliko kosta, koliko cesto se ide?
unaprijed hvala
mlada se dokopala pistolja, i sad ne pustadebela wrote:jedna se nedavno raspitivala za istu stvar na forumu i kako je uputise vise se nikad ne javiadda_sa wrote:kon-tiki, nisam dobila poruku![]()
il ja grijesim il na ovim slikama nije bilo cura? znate li ima li female clanova? de ba,da mi se nekad dodem
![]()
pa ti vidi sta ces
i mene isto interesuje, zna li iko?Rimljanka wrote:Da li neko zna moze li se otici u streljanu u Zetru,na jedan sat,radi rekreacije i novog izazova i pucati? Da li imaju termini i koliko kostaju?