streljaski klub ili nesto tako ??
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- naja22
#1 streljaski klub ili nesto tako ??
Ima li u Sarajevu neki streljaski klub ako nista iz vazdusnog oruzja ili nesto tipa kao "vojna" skola za mladje tj za one koji nisu punoljetni.. Rado bi se prijavio ako ima nesto slicno i za nas nesto mladje 
-
MAN-lion's coach
#2 Re: streljaski klub ili nesto tako ??
Raspitaj se u Streljačkom savezu BiH.naja22 wrote:Ima li u Sarajevu neki streljaski klub ako nista iz vazdusnog oruzja ili nesto tipa kao "vojna" skola za mladje tj za one koji nisu punoljetni.. Rado bi se prijavio ako ima nesto slicno i za nas nesto mladje
- naja22
#3 Re: streljaski klub ili nesto tako ??
Hocu hvala, a ima li neko ovdje da ide na ovako nesto ?
-
Zainteresovani
#4 Re: streljaski klub ili nesto tako ??
Ne znam je li kasno.. ali evo imas streljacki klub u Zetri..
http://trenirajmo.ba/sarajevo/streljastvo/sks.html
http://trenirajmo.ba/sarajevo/streljastvo/sks.html
- slobodni armirach
#5 Re: streljaski klub ili nesto tako ??
nekad nekad davno,naja22 wrote:Hocu hvala, a ima li neko ovdje da ide na ovako nesto ?
Interesantan ti je to sport pun mira, tisine i koncetracije, probaj pa ces vidjeti. Postuj trenera i njegove savjete, pogotovo sto se tice sigurnosti i nastoj praviti sto manje buke i price na liniji.
A Mišo ti je Beton za streljastvo u Sarajevu,.ko sto su ti rekli, pravac Zetra, streljana je ispod dvorane.
- naja22
#6 Re: streljaski klub ili nesto tako ??
Hvala hocu samo mi drug kaze kao da nema vise mjesta ?slobodni armirach wrote:nekad nekad davno,naja22 wrote:Hocu hvala, a ima li neko ovdje da ide na ovako nesto ?![]()
![]()
![]()
Interesantan ti je to sport pun mira, tisine i koncetracije, probaj pa ces vidjeti. Postuj trenera i njegove savjete, pogotovo sto se tice sigurnosti i nastoj praviti sto manje buke i price na liniji.![]()
A Mišo ti je Beton za streljastvo u Sarajevu,.ko sto su ti rekli, pravac Zetra, streljana je ispod dvorane.
- slobodni armirach
#7 Re: streljaski klub ili nesto tako ??
cuj nema mjesta, pusti druga otici direktno pa se informisi.naja22 wrote: Hvala hocu samo mi drug kaze kao da nema vise mjesta ?
obicno liga krece u oktobru il novembru, mozes valjda do tada da ucestvujes da se ustelis
ako nista vjezbaj za slijedecu sezonu
- naja22
#8 Re: streljaski klub ili nesto tako ??
Znaci mogu otici u ovaj utorak slobodno ?slobodni armirach wrote:cuj nema mjesta, pusti druga otici direktno pa se informisi.naja22 wrote: Hvala hocu samo mi drug kaze kao da nema vise mjesta ?
obicno liga krece u oktobru il novembru, mozes valjda do tada da ucestvujes da se ustelis![]()
ako nista vjezbaj za slijedecu sezonu
Ma ne brini se, mislim da imam vremena da se ustelim, prilicno sam dobar sa ovim stvarima
- slobodni armirach
#9 Re: streljaski klub ili nesto tako ??
naja22 wrote: Znaci mogu otici u ovaj utorak slobodno ?![]()
Ma ne brini se, mislim da imam vremena da se ustelim, prilicno sam dobar sa ovim stvarima
- naja22
#10 Re: streljaski klub ili nesto tako ??
haha ma vjerujem tislobodni armirach wrote:naja22 wrote: Znaci mogu otici u ovaj utorak slobodno ?![]()
Ma ne brini se, mislim da imam vremena da se ustelim, prilicno sam dobar sa ovim stvarima![]()
![]()
![]()
ne bih da ti kvarim veselje, ima tu dosta faktora sto utjecu na dobar rezultat, samo se nemoj nervirat na pocetku, kontrola zivaca je kljucna
Samo se nadam da ce sve biti OK, jedva cekam da pocnem sa ovim, ionako vrijeme trosim na gluposti i mrzim biti u kuci
-
immuno
#11 Re: streljaski klub ili nesto tako ??
slobodni armirach wrote:nekad nekad davno,naja22 wrote:Hocu hvala, a ima li neko ovdje da ide na ovako nesto ?![]()
![]()
![]()
Interesantan ti je to sport pun mira, tisine i koncetracije, probaj pa ces vidjeti. Postuj trenera i njegove savjete, pogotovo sto se tice sigurnosti i nastoj praviti sto manje buke i price na liniji.![]()
nekad sigurno jos davnije streljacko drustvo Bosna ha haaa trener Kemo,prostorije streljane preko puta karataskog drustva Bosna Salko Curic,Masic,Vikic .....lijepa sjecanja na sport i druzenje
- slobodni armirach
#12 Re: streljaski klub ili nesto tako ??
ma naravno da ce bit sve OK, imas sansu da treniras u najboljoj streljani u Bosni, afonija je odlicnanaja22 wrote: haha ma vjerujem ti![]()
![]()
Samo se nadam da ce sve biti OK, jedva cekam da pocnem sa ovim, ionako vrijeme trosim na gluposti i mrzim biti u kuci![]()