http://www.crx.ba/2014/partner-takmicarima-guma-m/
Moderators: _BataZiv_0809, anex
nisam nikakav rejser, ali vala i mene nekada iznerviras sa trolanjem. Odvadi tako ti Allahabitanga_sa_otesa wrote:ko ujeda? ja pitam da se prijavim.strit rejs je moj zivot
Ne prijavljuje se po broju nego po vremenima, tako su složene klase od 17 s,16,.... pa do najbrže a vidjećemo koja će biti najbrža.bitanga_sa_otesa wrote:jel neko ima broj da se ja prijavim???...
5KM kod gocejohntra wrote:Mora li abdest uzet?
šta ti znaš, nemaš adrenalina ni bemzina u krvicitro wrote:Skoro pa kao na koridi ....
ja sam sebe vidio na jednoj slici ,imal tebe gdjesema911s wrote:uu jebeote zar sam ovoliko ostarioo
samo mi se auto vidi ,.,., tada sam bio jos mrsaviji pa me kamera nije registrovala samo linija ,., a sto je nagore nabaso sam na neke slike kada je bio u sarajevu na dobrnji,.,.,bitanga_sa_otesa wrote:ja sam sebe vidio na jednoj slici ,imal tebe gdjesema911s wrote:uu jebeote zar sam ovoliko ostarioo
ma omaklo mi se to jednom ,nece se vise ponovitiesso_sa wrote:Ima tebe na vise slika u jednoj arhivi... A ima i jedan snimak gdje vozis sa zavarenom letvom i gdje zuje karbovi
I zar nisu Azici a ne Otes ?