Strašno!!! DOM MLADIH - Hayat klub, zabavno-muzički program

Kulturna dešavanja, predstave, izložbe, festivali, obrazovanje i budućnost mladih...

Moderator: Chloe

pitt

Post by pitt »

Svemirski_Jebach wrote:DM treba da sluzi, izmedju ostaloga, da pruzi priliku mladim bandovima, na nacin da ce im dati jedan dan u sedmici ...npr. utorak, i neka mlate...ulaznicu stavi 2 marke ili dzaba pa ih postavi nek sviraju (naravno neke koji imaju potencijal). ko ce doci doci ce...

a mislim da je krajnje vrijeme da neko organizuje neki jak koncert, neke svjetske zvijezde u sarajevu...nema smisla. svi nas zaobilaze.

opet, ja ovdje stvarno mogu gledati koncert koji zelim samo sto nemam love...karta za U2 u bostonu je prije 2 godine bila 350 dolara.
eki 350 :D:D TO te ba uzeli lopatom :D:D nisu karte toliko skupe .....u pravim gradovima :D:D
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

pitt wrote:
Svemirski_Jebach wrote:DM treba da sluzi, izmedju ostaloga, da pruzi priliku mladim bandovima, na nacin da ce im dati jedan dan u sedmici ...npr. utorak, i neka mlate...ulaznicu stavi 2 marke ili dzaba pa ih postavi nek sviraju (naravno neke koji imaju potencijal). ko ce doci doci ce...

a mislim da je krajnje vrijeme da neko organizuje neki jak koncert, neke svjetske zvijezde u sarajevu...nema smisla. svi nas zaobilaze.

opet, ja ovdje stvarno mogu gledati koncert koji zelim samo sto nemam love...karta za U2 u bostonu je prije 2 godine bila 350 dolara.
eki 350 :D:D TO te ba uzeli lopatom :D:D nisu karte toliko skupe .....u pravim gradovima :D:D
nije drugih bilo... :D :D a koji je to pravi grad, da nije chicago mozda? :D :D
seljak_cojek

Post by seljak_cojek »

stochar wrote:mislim da medju 'urbanom' rajom i 'borcima za ljudska prava' ima najvise prikrivenih fashista. vidim, pominju se nekakve restrikcije i zabrane. svi bi neshto branili i ukidali! narodnjaci imaju svoju publiku i tu su vec godinama i sad bi neko to da brani. kad je zabranjen koncert grupe let3 svi su graknuli o ljudskim pravima i umjetnichkim i kojekakvim slobodama a sad bi svi da neshto brane! nisam fan narodnjaka, nemam u kuci ni jedan narodnjachki CD a da se kol'ko ho's puta zarakijalo uz neki folk-jeste. narodnjaci ne brane r'n'r, ne bi trebali ni rockeri braniti narodnjake, hastal im, hastal nam!

nije ba rjesenje u zabranamam vec u nudjenju boljeg. na zalostm urbana scena nam je jadna k'o i mi sami i to je chinjenica koja ce josh dugo da traje.

znam ja nas, jebo ti nas!
Htjedoh dodati još nešto ali sam odustao. Ovo je otprilike srž. Aferim.
ins

Post by ins »

U DM ce se svirati ono sto:

-neko moze odsvirati
-neko zeli cuti
-neko zeli organizirati

Za sada je to Tifa, a sta ce biti dalje zavisit ce od onoga sto neko moze odsvirati, sto ljudi zele cuti (i platiti) a sto ce neko sve organizirati!

Neko spomenu Dzihana&Kamiena - pa oni su svirali na Futura 2002, a i tada sa dvije-tri godine zakasnjenja. Toliko se u ovom gradu ceka da neko odsvira, da neko cuje, i da neko organizira...
Post Reply