Meni je maloljetna ako ima ispod 25.fantom slobode wrote:na osnovu slike pomislih da ti se radi o prvoj ljubavi, nisam ti ja pratio te tvoje voznje motorom...a sto - ima i maloljetnih sa peticama, pa te prevare...
Strankinja vs. Domaca
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Ramzess Veliki
#276 Re: Strankinja vs. Domaca
- fantom slobode
#277 Re: Strankinja vs. Domaca
ma dobro, te od 18 do 25 ne nalaze se u krivicnom zakonu...Ramzess Veliki wrote:Meni je maloljetna ako ima ispod 25.fantom slobode wrote:na osnovu slike pomislih da ti se radi o prvoj ljubavi, nisam ti ja pratio te tvoje voznje motorom...a sto - ima i maloljetnih sa peticama, pa te prevare...![]()
![]()
- Ramzess Veliki
#278 Re: Strankinja vs. Domaca
Tanke su jaro ... tanke ... lako se zaljubljuju, dodijavaju ... a tehnika slaba ...fantom slobode wrote:ma dobro, te od 18 do 25 ne nalaze se u krivicnom zakonu...
- fantom slobode
#279 Re: Strankinja vs. Domaca
pa promijenis...ko na motoru...Ramzess Veliki wrote:Tanke su jaro ... tanke ... lako se zaljubljuju, dodijavaju ... a tehnika slaba ...fantom slobode wrote:ma dobro, te od 18 do 25 ne nalaze se u krivicnom zakonu...
- Ramzess Veliki
#280 Re: Strankinja vs. Domaca
A moraš ... inače ćeš se popišan probuditi.fantom slobode wrote:pa promijenis...ko na motoru...Ramzess Veliki wrote:Tanke su jaro ... tanke ... lako se zaljubljuju, dodijavaju ... a tehnika slaba ...fantom slobode wrote:ma dobro, te od 18 do 25 ne nalaze se u krivicnom zakonu...
Najbolje je kad ih sukobiš.
- fantom slobode
#281 Re: Strankinja vs. Domaca
ma samo posmatras...neka divljaju. Usput kakav komentar zabave radi.Ramzess Veliki wrote:A moraš ... inače ćeš se popišan probuditi.fantom slobode wrote:pa promijenis...ko na motoru...Ramzess Veliki wrote: Tanke su jaro ... tanke ... lako se zaljubljuju, dodijavaju ... a tehnika slaba ...![]()
![]()
![]()
Najbolje je kad ih sukobiš.
- hrle1976
#282 Re: Strankinja vs. Domaca
U ulici Rue du Commerce kod raskrsca gdje stoji zeljeznicki most prije dva dana cca. 13:30 - 14:00h!Zviz wrote: Trenutno sa francuskinjomjest da me plegla u zdrav mozak
![]()
Meni su Bosanke nesto previse fiksne za porodicu kao daj sto prije djecu i kucne obaveze. Recimo, ja i moja fransuaza odemo i igramo golfa. Neznam kako bi reagovala neka bosanka da joj muz / momak kaze haj pakuj se idemo igrati golfa. Ili idemo na
http://youtu.be/G04eroVOqfY?t=1h7m53s
Priznaj!
- fatamorgana
#283 Re: Strankinja vs. Domaca
Još da pročitaš bar nešto više od one dvije knjige od Frommeta i Ničeta,Great Cornholio wrote:Da, promijenio sam se ja, nabolje.fatamorgana wrote:
A bogami se jednom i pilo i tražilo,
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#284 Re: Strankinja vs. Domaca
meni svejedno...ne biram 
- fatamorgana
#285 Re: Strankinja vs. Domaca
Ma ja, slatkohran,pici wrote:meni svejedno...ne biram
-
Great Cornholio
#286 Re: Strankinja vs. Domaca
Njihova objašnjenja su mi zadovoljavajuća, nemam potrebu da tražim nova.fatamorgana wrote:
Još da pročitaš bar nešto više od one dvije knjige od Frommeta i Ničeta,
-
Great Cornholio
#287 Re: Strankinja vs. Domaca
Ja ne znam kakve ti probleme imaš, ali na osnovu onoga što pišeš, i kako pišeš, moglo bi se zaključiti da ih imaš mnogo.fantom slobode wrote:Neka si nam izlozio svoje planove...znaci kad se ozenis, aBd ispunice ti se zivot. Nego vidi ti malo ovo predlozeno...eli je ziva vatra...diskusija uzivo bi vas ispunila...
- fantom slobode
#288 Re: Strankinja vs. Domaca
eto, pozelis nekom srecu i rahatluk, das mu pozitivan prijedlog koji bi mu odgovarao...a on ti uzvrati da imas probleme...kakve to veze ima sa temom je samo piscu poznato. Jos jednom obrati ti paznju na eli...imali bi vi o mnogo cemu da pricate...Great Cornholio wrote:Ja ne znam kakve ti probleme imaš, ali na osnovu onoga što pišeš, i kako pišeš, moglo bi se zaključiti da ih imaš mnogo.fantom slobode wrote:Neka si nam izlozio svoje planove...znaci kad se ozenis, aBd ispunice ti se zivot. Nego vidi ti malo ovo predlozeno...eli je ziva vatra...diskusija uzivo bi vas ispunila...
-
Great Cornholio
#289 Re: Strankinja vs. Domaca
Druže, ili drugarice, ne znam šta si, znam ja čitati "između redova".Zamolio bih te da više ne komuniciramo na ovakav načinfantom slobode wrote: eto, pozelis nekom srecu i rahatluk, das mu pozitivan prijedlog koji bi mu odgovarao...a on ti uzvrati da imas probleme...kakve to veze ima sa temom je samo piscu poznato. Jos jednom obrati ti paznju na eli...imali bi vi o mnogo cemu da pricate...
- fantom slobode
#290 Re: Strankinja vs. Domaca
ma ja, nisam ni mislio, tebe skrenuse misli, nego ti predlozih komunikaciju koja ti odgovara. Molim te obrati paznju na eli...Na istom ste nivou, bilo bi steta da ne uspostavite kontakt. A kasnije ce sve biti kao bajka.Great Cornholio wrote:Druže, ili drugarice, ne znam šta si, znam ja čitati "između redova".Zamolio bih te da više ne komuniciramo na ovakav načinfantom slobode wrote: eto, pozelis nekom srecu i rahatluk, das mu pozitivan prijedlog koji bi mu odgovarao...a on ti uzvrati da imas probleme...kakve to veze ima sa temom je samo piscu poznato. Jos jednom obrati ti paznju na eli...imali bi vi o mnogo cemu da pricate...
- fantom slobode
#292 Re: Strankinja vs. Domaca
nezavisna, svjesna, moderna, vozi skodu, radi, zna sve, otvorena, izazovna, smeta joj refleksija, prisutna, iskusna, zeljna drustva...sta ti treba vise...koji bi to razgovori bili, diskusije iz kojih i jedno i drugo mozete samo izaci zadovoljniji i sretniji. Olovo ili Kladanj, taman na pola puta...Samo naprijed.
- eluna
#293 Re: Strankinja vs. Domaca
Great Cornholio wrote:Njihova objašnjenja su mi zadovoljavajuća, nemam potrebu da tražim nova.fatamorgana wrote:
Još da pročitaš bar nešto više od one dvije knjige od Frommeta i Ničeta,
JAH! ....a zamlja je ravna ploča
rođena mati mila moja
-
Breathless
#294 Re: Strankinja vs. Domaca
Izgleda da je Fantom bas opasno odlijepio na Elunu i s obzirom da ona nikoga ne primjecuje i uopste ne reaguje na forumske podrazaje
, ne preostaje mu nista drugo nego da kao pravi zaljubljeni ocajnik
pokusa jos sa istim sredstvima kao tinejdzerke koje vaze za najbolje drugarice od kojih se jedna satire da svojoj drugarici nadje momka
, a zapravo tu ispriku koristi da ga ona osvoji za sebe i mahne ovoj drugoj
Ipak, pitanje je kako ce sve ovo zavrsiti i hoce li imati sretan kraj, jer je Eluna tako hladna i proracunata i sve stavlja na tas. 
- spreca
#295 Re: Strankinja vs. Domaca
I ti joj se debelo udvaras, kao ona tinejdzerkaBreathless wrote:Izgleda da je Fantom bas opasno odlijepio na Elunu i s obzirom da ona nikoga ne primjecuje i uopste ne reaguje na forumske podrazaje, ne preostaje mu nista drugo nego da kao pravi zaljubljeni ocajnik
pokusa jos sa istim sredstvima kao tinejdzerke koje vaze za najbolje drugarice od kojih se jedna satire da svojoj drugarici nadje momka
Ipak, pitanje je kako ce sve ovo zavrsiti i hoce li imati sretan kraj, jer je Eluna tako hladna i proracunata i sve stavlja na tas.
-
Breathless
#296 Re: Strankinja vs. Domaca
Da sam joj se udvarao, ne sporimspreca wrote:I ti joj se debelo udvaras, kao ona tinejdzerkaBreathless wrote:Izgleda da je Fantom bas opasno odlijepio na Elunu i s obzirom da ona nikoga ne primjecuje i uopste ne reaguje na forumske podrazaje, ne preostaje mu nista drugo nego da kao pravi zaljubljeni ocajnik
![]()
![]()
![]()
...........dobra je eluna
- spreca
#297 Re: Strankinja vs. Domaca
Ne ocajavaj...........sad kad nabaci toplije stvari,odjuzice i onaBreathless wrote:Da sam joj se udvarao, ne sporimspreca wrote:I ti joj se debelo udvaras, kao ona tinejdzerkaBreathless wrote:Izgleda da je Fantom bas opasno odlijepio na Elunu i s obzirom da ona nikoga ne primjecuje i uopste ne reaguje na forumske podrazaje, ne preostaje mu nista drugo nego da kao pravi zaljubljeni ocajnik
![]()
![]()
![]()
...........dobra je eluna
, ali vidim da do nje ne dopire nista, cak ni moja usplamtjela ljubav, pa sam odlucio cekati proljece i otopljenje, s nadom da ce se s njim otopiti i led kojim je okovano njeno srce
-
Breathless
#298 Re: Strankinja vs. Domaca
Eh, sta mi vrijedi kad imam samo bosansko drzavljanstvospreca wrote: Ne ocajavaj...........sad kad nabaci toplije stvari,odjuzice i onasamo moras biti na pravom mjestu u pravo vrijeme
- spreca
#299 Re: Strankinja vs. Domaca
Mozda ona ima dva.........bas dobra prilika da se ispucas iz BihBreathless wrote:Eh, sta mi vrijedi kad imam samo bosansko drzavljanstvospreca wrote: Ne ocajavaj...........sad kad nabaci toplije stvari,odjuzice i onasamo moras biti na pravom mjestu u pravo vrijeme
-
Breathless
#300 Re: Strankinja vs. Domaca
Mozda, samo rece fino da vise preferira one sa stranim drzavljanstvom.spreca wrote:Mozda ona ima dva.........bas dobra prilika da se ispucas iz BihBreathless wrote:Eh, sta mi vrijedi kad imam samo bosansko drzavljanstvospreca wrote: Ne ocajavaj...........sad kad nabaci toplije stvari,odjuzice i onasamo moras biti na pravom mjestu u pravo vrijeme
![]()