Strankinja vs. Domaca

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Ramzess Veliki

#276 Re: Strankinja vs. Domaca

Post by Ramzess Veliki »

fantom slobode wrote:na osnovu slike pomislih da ti se radi o prvoj ljubavi, nisam ti ja pratio te tvoje voznje motorom...a sto - ima i maloljetnih sa peticama, pa te prevare...
Meni je maloljetna ako ima ispod 25. :lol: :lol: :lol:
fantom slobode

#277 Re: Strankinja vs. Domaca

Post by fantom slobode »

Ramzess Veliki wrote:
fantom slobode wrote:na osnovu slike pomislih da ti se radi o prvoj ljubavi, nisam ti ja pratio te tvoje voznje motorom...a sto - ima i maloljetnih sa peticama, pa te prevare...
Meni je maloljetna ako ima ispod 25. :lol: :lol: :lol:
ma dobro, te od 18 do 25 ne nalaze se u krivicnom zakonu...
Ramzess Veliki

#278 Re: Strankinja vs. Domaca

Post by Ramzess Veliki »

fantom slobode wrote:ma dobro, te od 18 do 25 ne nalaze se u krivicnom zakonu...
Tanke su jaro ... tanke ... lako se zaljubljuju, dodijavaju ... a tehnika slaba ...
fantom slobode

#279 Re: Strankinja vs. Domaca

Post by fantom slobode »

Ramzess Veliki wrote:
fantom slobode wrote:ma dobro, te od 18 do 25 ne nalaze se u krivicnom zakonu...
Tanke su jaro ... tanke ... lako se zaljubljuju, dodijavaju ... a tehnika slaba ...
pa promijenis...ko na motoru...
Ramzess Veliki

#280 Re: Strankinja vs. Domaca

Post by Ramzess Veliki »

fantom slobode wrote:
Ramzess Veliki wrote:
A moraš ... inače ćeš se popišan probuditi. :lol: :lol: :lol:
Najbolje je kad ih sukobiš. :thumbup:
fantom slobode

#281 Re: Strankinja vs. Domaca

Post by fantom slobode »

Ramzess Veliki wrote:
fantom slobode wrote:
Ramzess Veliki wrote: Tanke su jaro ... tanke ... lako se zaljubljuju, dodijavaju ... a tehnika slaba ...
A moraš ... inače ćeš se popišan probuditi. :lol: :lol: :lol:
Najbolje je kad ih sukobiš. :thumbup:
ma samo posmatras...neka divljaju. Usput kakav komentar zabave radi.
hrle1976

#282 Re: Strankinja vs. Domaca

Post by hrle1976 »

Zviz wrote: Trenutno sa francuskinjom :D jest da me plegla u zdrav mozak :D

Meni su Bosanke nesto previse fiksne za porodicu kao daj sto prije djecu i kucne obaveze. Recimo, ja i moja fransuaza odemo i igramo golfa. Neznam kako bi reagovala neka bosanka da joj muz / momak kaze haj pakuj se idemo igrati golfa. Ili idemo na
U ulici Rue du Commerce kod raskrsca gdje stoji zeljeznicki most prije dva dana cca. 13:30 - 14:00h! :D

http://youtu.be/G04eroVOqfY?t=1h7m53s

Priznaj!
fatamorgana

#283 Re: Strankinja vs. Domaca

Post by fatamorgana »

Great Cornholio wrote:
fatamorgana wrote:
A bogami se jednom i pilo i tražilo, :wink:
Da, promijenio sam se ja, nabolje.
Još da pročitaš bar nešto više od one dvije knjige od Frommeta i Ničeta, :wink:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#284 Re: Strankinja vs. Domaca

Post by pici »

meni svejedno...ne biram :izet:
fatamorgana

#285 Re: Strankinja vs. Domaca

Post by fatamorgana »

pici wrote:meni svejedno...ne biram :izet:
Ma ja, slatkohran, :thumbup:
Great Cornholio

#286 Re: Strankinja vs. Domaca

Post by Great Cornholio »

fatamorgana wrote:
Njihova objašnjenja su mi zadovoljavajuća, nemam potrebu da tražim nova.
Great Cornholio

#287 Re: Strankinja vs. Domaca

fantom slobode wrote:Neka si nam izlozio svoje planove...znaci kad se ozenis, aBd ispunice ti se zivot. Nego vidi ti malo ovo predlozeno...eli je ziva vatra...diskusija uzivo bi vas ispunila...
Ja ne znam kakve ti probleme imaš, ali na osnovu onoga što pišeš, i kako pišeš, moglo bi se zaključiti da ih imaš mnogo.
fantom slobode

#288 Re: Strankinja vs. Domaca

Post by fantom slobode »

Great Cornholio wrote:
fantom slobode wrote:Neka si nam izlozio svoje planove...znaci kad se ozenis, aBd ispunice ti se zivot. Nego vidi ti malo ovo predlozeno...eli je ziva vatra...diskusija uzivo bi vas ispunila...
Ja ne znam kakve ti probleme imaš, ali na osnovu onoga što pišeš, i kako pišeš, moglo bi se zaključiti da ih imaš mnogo.
eto, pozelis nekom srecu i rahatluk, das mu pozitivan prijedlog koji bi mu odgovarao...a on ti uzvrati da imas probleme...kakve to veze ima sa temom je samo piscu poznato. Jos jednom obrati ti paznju na eli...imali bi vi o mnogo cemu da pricate...
Great Cornholio

#289 Re: Strankinja vs. Domaca

fantom slobode wrote: eto, pozelis nekom srecu i rahatluk, das mu pozitivan prijedlog koji bi mu odgovarao...a on ti uzvrati da imas probleme...kakve to veze ima sa temom je samo piscu poznato. Jos jednom obrati ti paznju na eli...imali bi vi o mnogo cemu da pricate...
Druže, ili drugarice, ne znam šta si, znam ja čitati "između redova".Zamolio bih te da više ne komuniciramo na ovakav način :)
fantom slobode

#290 Re: Strankinja vs. Domaca

Post by fantom slobode »

Great Cornholio wrote:
fantom slobode wrote: eto, pozelis nekom srecu i rahatluk, das mu pozitivan prijedlog koji bi mu odgovarao...a on ti uzvrati da imas probleme...kakve to veze ima sa temom je samo piscu poznato. Jos jednom obrati ti paznju na eli...imali bi vi o mnogo cemu da pricate...
Druže, ili drugarice, ne znam šta si, znam ja čitati "između redova".Zamolio bih te da više ne komuniciramo na ovakav način :)
ma ja, nisam ni mislio, tebe skrenuse misli, nego ti predlozih komunikaciju koja ti odgovara. Molim te obrati paznju na eli...Na istom ste nivou, bilo bi steta da ne uspostavite kontakt. A kasnije ce sve biti kao bajka.
Great Cornholio

#291 Re: Strankinja vs. Domaca

...
fantom slobode

#292 Re: Strankinja vs. Domaca

Post by fantom slobode »

nezavisna, svjesna, moderna, vozi skodu, radi, zna sve, otvorena, izazovna, smeta joj refleksija, prisutna, iskusna, zeljna drustva...sta ti treba vise...koji bi to razgovori bili, diskusije iz kojih i jedno i drugo mozete samo izaci zadovoljniji i sretniji. Olovo ili Kladanj, taman na pola puta...Samo naprijed.
eluna

#293 Re: Strankinja vs. Domaca

Post by eluna »

Great Cornholio wrote:
fatamorgana wrote:
Njihova objašnjenja su mi zadovoljavajuća, nemam potrebu da tražim nova.
:facepalm:

JAH! ....a zamlja je ravna ploča

rođena mati mila moja :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Breathless

#294 Re: Strankinja vs. Domaca

Post by Breathless »

Izgleda da je Fantom bas opasno odlijepio na Elunu i s obzirom da ona nikoga ne primjecuje i uopste ne reaguje na forumske podrazaje :D, ne preostaje mu nista drugo nego da kao pravi zaljubljeni ocajnik :D pokusa jos sa istim sredstvima kao tinejdzerke koje vaze za najbolje drugarice od kojih se jedna satire da svojoj drugarici nadje momka :D, a zapravo tu ispriku koristi da ga ona osvoji za sebe i mahne ovoj drugoj :D Ipak, pitanje je kako ce sve ovo zavrsiti i hoce li imati sretan kraj, jer je Eluna tako hladna i proracunata i sve stavlja na tas. :lol:
spreca

#295 Re: Strankinja vs. Domaca

Post by spreca »

Breathless wrote:Izgleda da je Fantom bas opasno odlijepio na Elunu i s obzirom da ona nikoga ne primjecuje i uopste ne reaguje na forumske podrazaje :D, ne preostaje mu nista drugo nego da kao pravi zaljubljeni ocajnik :D pokusa jos sa istim sredstvima kao tinejdzerke koje vaze za najbolje drugarice od kojih se jedna satire da svojoj drugarici nadje momka :D, a zapravo tu ispriku koristi da ga ona osvoji za sebe i mahne ovoj drugoj :D Ipak, pitanje je kako ce sve ovo zavrsiti i hoce li imati sretan kraj, jer je Eluna tako hladna i proracunata i sve stavlja na tas. :lol:
I ti joj se debelo udvaras, kao ona tinejdzerka :D :lol: :lol: :lol: ...........dobra je eluna :D
Breathless

#296 Re: Strankinja vs. Domaca

Post by Breathless »

spreca wrote:
Breathless wrote:Izgleda da je Fantom bas opasno odlijepio na Elunu i s obzirom da ona nikoga ne primjecuje i uopste ne reaguje na forumske podrazaje :D, ne preostaje mu nista drugo nego da kao pravi zaljubljeni ocajnik :D pokusa jos sa istim sredstvima kao tinejdzerke koje vaze za najbolje drugarice od kojih se jedna satire da svojoj drugarici nadje momka :D, a zapravo tu ispriku koristi da ga ona osvoji za sebe i mahne ovoj drugoj :D Ipak, pitanje je kako ce sve ovo zavrsiti i hoce li imati sretan kraj, jer je Eluna tako hladna i proracunata i sve stavlja na tas. :lol:
I ti joj se debelo udvaras, kao ona tinejdzerka :D :lol: :lol: :lol: ...........dobra je eluna :D
Da sam joj se udvarao, ne sporim :D, ali vidim da do nje ne dopire nista, cak ni moja usplamtjela ljubav, pa sam odlucio cekati proljece i otopljenje, s nadom da ce se s njim otopiti i led kojim je okovano njeno srce :D
spreca

#297 Re: Strankinja vs. Domaca

Post by spreca »

Breathless wrote:
spreca wrote:
Da sam joj se udvarao, ne sporim :D, ali vidim da do nje ne dopire nista, cak ni moja usplamtjela ljubav, pa sam odlucio cekati proljece i otopljenje, s nadom da ce se s njim otopiti i led kojim je okovano njeno srce :D
Ne ocajavaj...........sad kad nabaci toplije stvari,odjuzice i ona :oops: samo moras biti na pravom mjestu u pravo vrijeme :D
Breathless

#298 Re: Strankinja vs. Domaca

Post by Breathless »

spreca wrote: Ne ocajavaj...........sad kad nabaci toplije stvari,odjuzice i ona :oops: samo moras biti na pravom mjestu u pravo vrijeme :D
Eh, sta mi vrijedi kad imam samo bosansko drzavljanstvo :-?
spreca

#299 Re: Strankinja vs. Domaca

Post by spreca »

Breathless wrote:
spreca wrote: Ne ocajavaj...........sad kad nabaci toplije stvari,odjuzice i ona :oops: samo moras biti na pravom mjestu u pravo vrijeme :D
Mozda ona ima dva.........bas dobra prilika da se ispucas iz Bih :mrgreen: :lol:
Breathless

#300 Re: Strankinja vs. Domaca

Post by Breathless »

spreca wrote:
Breathless wrote:
Mozda ona ima dva.........bas dobra prilika da se ispucas iz Bih :mrgreen: :lol:
Mozda, samo rece fino da vise preferira one sa stranim drzavljanstvom. :-? Izgleda da mi nista drugo ne preostaje izuzev da cekam proljece i pocnem se praviti Francuz :D
Post Reply