Stranka za Evropsko Sarajevo (SES)
- hepekcina
#201 Re: Stranka za Evropsko Sarajevo (SES)
jedno je jasno ko dan...Eskova je! 
-
Champion
#202 Re: Stranka za Evropsko Sarajevo (SES)
Mozes mislit kad se frajer skine, isto mishelin ciko, jos jedva steku dofati, a i ove zene od svakog primaju
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#203 Re: Stranka za Evropsko Sarajevo (SES)
hodam danas gradom i kad na svakom ćošku Esko gleda na mene
...ko Tito na Sutjesci
Jema li ko upućen...da nije Esko kupio Europlakat?
Jema li ko upućen...da nije Esko kupio Europlakat?
- JoseMujica
#204 Re: Stranka za Evropsko Sarajevo (SES)
kako Esko prođe...hoćel biti 13-te pemzije?
- Gorštak
#205 Re: Stranka za Evropsko Sarajevo (SES)
Jose jarane ja ne znam jel' ti uhodiš mene il ja tebe
Čovječe gdje god maknem udarim na tebe
Skupa se divimo Dženani, skupa živimo za trenutak kad ćemo pogledati bugojanskog Daltona,
Skupa iščekujemo rezultate Eskovog političkog eksperimenta.
Gdje li se može pogledati?
Skupa se divimo Dženani, skupa živimo za trenutak kad ćemo pogledati bugojanskog Daltona,
- ultima_palabra
#206 Re: Stranka za Evropsko Sarajevo (SES)
800 glasova u čitavom Sarajevu... nije doduše još sve prebrojano.JoseMujica wrote:kako Esko prođe...hoćel biti 13-te pemzije?
- JoseMujica
#207 Re: Stranka za Evropsko Sarajevo (SES)
posla će je Esko kod žene da joj zube sredi...preko štele 
- JoseMujica
#208 Re: Stranka za Evropsko Sarajevo (SES)
jedino smo nas dvojica ozbiljno shvatili ove izbore i prepoznali vizionarstvo pomenutih giganta našeg društva...ovo ostalo je sve neozbiljno i učahureno u stare ideološke imaginacijeGorštak wrote:Jose jarane ja ne znam jel' ti uhodiš mene il ja tebeČovječe gdje god maknem udarim na tebe
![]()
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#209 Re: Stranka za Evropsko Sarajevo (SES)
800 glasova
pa nije ni to loše

pa nije ni to loše
- antimobbing
- Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.
#210 Re: Stranka za Evropsko Sarajevo (SES)
Koliko su para uložili u kampanju, ispade da ih je jedan glas koštao više od milju maraka.Black swan wrote:800 glasova
pa nije ni to loše![]()
![]()
![]()
Last edited by antimobbing on 09/10/2012 09:28, edited 1 time in total.
- jazzer
#211 Re: Stranka za Evropsko Sarajevo (SES)
800 glasova im je dovoljno da udju u...kucuBlack swan wrote:800 glasova
pa nije ni to loše![]()
![]()
![]()
- JoseMujica
#212 Re: Stranka za Evropsko Sarajevo (SES)
neće smjeti Esko ni u kuću...spavat će u Lamborđiniju pored bazena 
- mousstapha
#213 Re: Stranka za Evropsko Sarajevo (SES)
A mogo je meni jednostavno joju dat i imo bi glas, ne bi morao one skele stavljat, pa sklanjat.antimobbing wrote:Koliko su para uložili u kampanju, ispade da ih je jedan glas koštao više od milju maraka.Black swan wrote:800 glasova
pa nije ni to loše![]()
![]()
![]()
- Skijaš
#214 Re: Stranka za Evropsko Sarajevo (SES)
Pozitivno sam iznenađen ovako slabim rezultatom.antimobbing wrote:Koliko su para uložili u kampanju, ispade da ih je jedan glas koštao više od milju maraka.Black swan wrote:800 glasova
pa nije ni to loše![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=4u5niy9tugQ
- mirnisan
#215 Re: Stranka za Evropsko Sarajevo (SES)
nema stranice,ko je zatvori.kixa wrote:evo ti profil od hanume,ova crna,zurnalista,dobra riba,al puno kostaO'zone wrote:Imal kakvih slika od hanume i dohanume? Mislim nije da me nešto interesuje ali eto nekog drugog možda da![]()
https://www.facebook.com/mirela.krijestorac
- JoseMujica
#216 Re: Stranka za Evropsko Sarajevo (SES)
da li se Esko igdje oglasio povodom rezultata?
- Dozer
#217 Re: Stranka za Evropsko Sarajevo (SES)
Zar se Esko zna suvislo izraziti, pardon - obratiti?! 
- Gorštak
#218 Re: Stranka za Evropsko Sarajevo (SES)
Ah, ah, šta da ti kažem... Žive ljudi u tim političkim atavizmima, naša sredina očito još nije spremna za napredne ideje niti ima zrelost jednog, naprimjer, Splita, koji je objeručke prihvatio Keruma.JoseMujica wrote:jedino smo nas dvojica ozbiljno shvatili ove izbore i prepoznali vizionarstvo pomenutih giganta našeg društva...ovo ostalo je sve neozbiljno i učahureno u stare ideološke imaginacije
-
karabaja999
#219 Re: Stranka za Evropsko Sarajevo (SES)
Esko Omerbasic
1.Predratni tvrdi kokuz,poznat po organizovanju ringispila i ostalih narodnih dragunlija na tefericima.
2.Zavrsio vanredno Srednju Graicku skolu
3.Na pocetku agresije proglasio se za komandantana Alipasinom mostui na tom mjestu je ostao dok se Sipad Standard i jos neka preduzeca nisu "oslobodila" od inventara.
4.Odlazi,samo on zna kako,na mjesto istrazitelja ili cega vec u tadasnju kasarnu V.Bubanj odakle uredno dovodi zarobljene pripadnke srpske nacionalnosti da mu obavljaju kojekakve posloveoko kuce npr.cijepanje drva itd.
5.Kako i za koliko je dobio cin kapetana morace te njega pitati.
6.Njegov vratolomni "uspjeh" pocinje u prvim danima mira,kad uz pomoc pojedinih politicara osniva Ahidron Gradenje koje je upravo zahvaljujuci tim politicarima dobivalo najunosnije poslove na KS,a i sire.Ostace zapamcen i proklet od stotine radnika kojima nikad nije uplacivao radni staz niti zdrastveno,a platu su dobivali ali malo sutra.Njegova firma ce ostati upamcena poizvodenju radova na zgradi Narodnog pozorista koju su prilikom renoviranja ostavili ne pokrivenu da bi tokom dana kisa unistila veci dio kostimografije.(tadasnji direktor NP J.pejakovic je u drugom dnevniku optuzio doricnog i njegovu kompaniju ali je promijeno misljenje do trecegdnevnika-Zasto oni znaju).Esko je osumnjicen i za izgradnju hotela u Rajlovcukoji je po optuznici napravljen od novca zaradenim prodajom droge a on sam je uzeo kes za iuvedene radove i tako ostetio drzavu za neplacen porez.
Poznato je i to da je jednog podneva prijavio kradu BMW dipa,stonaravno nijebilo tacno nego dosli ljudi po svoje i rastjerali njegove "grmalje" da bi se istog dana sjetio da je "posudio"navedeno vozilo.
O maloljetnicama i nacinu zivota mi je degutantno pisati.Visok 150cm,nivo inteligencije
E na kraju taj isti lik ciji su mentori izgubili ne samo vlast nego i partiju,odlucuje da osnuje lastitu i njen pravi naziv bi trebao glasiti stranka jednog lica.Uopste me ne cudi sto je uspio da privuce Milana u Sasu,prvi bi i guze dao za lovu,a drugom nazalost lova i te kako treba da bi zadovoljio svakodnevne odredene potrebe
To njima dvojci na dusu.
U stvari sta uopste reci o Esku,nista je mozda najbolje.Bezlican,primitivan,lik bez mnogo inteligencije ali je ima dovoljno da vam uzme i ono sto vam je zadnje.
Molim sve na forumu da njegovu suprugu ne stavljaju u isti kontekst sa navedenim jer vjerujte meni nikad nece biti jasno sta je ona nasla u njemu.
1.Predratni tvrdi kokuz,poznat po organizovanju ringispila i ostalih narodnih dragunlija na tefericima.
2.Zavrsio vanredno Srednju Graicku skolu
3.Na pocetku agresije proglasio se za komandantana Alipasinom mostui na tom mjestu je ostao dok se Sipad Standard i jos neka preduzeca nisu "oslobodila" od inventara.
4.Odlazi,samo on zna kako,na mjesto istrazitelja ili cega vec u tadasnju kasarnu V.Bubanj odakle uredno dovodi zarobljene pripadnke srpske nacionalnosti da mu obavljaju kojekakve posloveoko kuce npr.cijepanje drva itd.
5.Kako i za koliko je dobio cin kapetana morace te njega pitati.
6.Njegov vratolomni "uspjeh" pocinje u prvim danima mira,kad uz pomoc pojedinih politicara osniva Ahidron Gradenje koje je upravo zahvaljujuci tim politicarima dobivalo najunosnije poslove na KS,a i sire.Ostace zapamcen i proklet od stotine radnika kojima nikad nije uplacivao radni staz niti zdrastveno,a platu su dobivali ali malo sutra.Njegova firma ce ostati upamcena poizvodenju radova na zgradi Narodnog pozorista koju su prilikom renoviranja ostavili ne pokrivenu da bi tokom dana kisa unistila veci dio kostimografije.(tadasnji direktor NP J.pejakovic je u drugom dnevniku optuzio doricnog i njegovu kompaniju ali je promijeno misljenje do trecegdnevnika-Zasto oni znaju).Esko je osumnjicen i za izgradnju hotela u Rajlovcukoji je po optuznici napravljen od novca zaradenim prodajom droge a on sam je uzeo kes za iuvedene radove i tako ostetio drzavu za neplacen porez.
Poznato je i to da je jednog podneva prijavio kradu BMW dipa,stonaravno nijebilo tacno nego dosli ljudi po svoje i rastjerali njegove "grmalje" da bi se istog dana sjetio da je "posudio"navedeno vozilo.
O maloljetnicama i nacinu zivota mi je degutantno pisati.Visok 150cm,nivo inteligencije
E na kraju taj isti lik ciji su mentori izgubili ne samo vlast nego i partiju,odlucuje da osnuje lastitu i njen pravi naziv bi trebao glasiti stranka jednog lica.Uopste me ne cudi sto je uspio da privuce Milana u Sasu,prvi bi i guze dao za lovu,a drugom nazalost lova i te kako treba da bi zadovoljio svakodnevne odredene potrebe
U stvari sta uopste reci o Esku,nista je mozda najbolje.Bezlican,primitivan,lik bez mnogo inteligencije ali je ima dovoljno da vam uzme i ono sto vam je zadnje.
Molim sve na forumu da njegovu suprugu ne stavljaju u isti kontekst sa navedenim jer vjerujte meni nikad nece biti jasno sta je ona nasla u njemu.
- Dozer
#220 Re: Stranka za Evropsko Sarajevo (SES)
Cuj, sta je nasla...
Lovu, mozda? Mozda i putovanja do Monaka i modnih butika dok muzic od metar i po skrsi 2-3 miliona u kasinu? C,c,c...
Lovu, mozda? Mozda i putovanja do Monaka i modnih butika dok muzic od metar i po skrsi 2-3 miliona u kasinu? C,c,c...
- JoseMujica
#221 Re: Stranka za Evropsko Sarajevo (SES)
Gorštak wrote:Ah, ah, šta da ti kažem... Žive ljudi u tim političkim atavizmima, naša sredina očito još nije spremna za napredne ideje niti ima zrelost jednog, naprimjer, Splita, koji je objeručke prihvatio Keruma.JoseMujica wrote:jedino smo nas dvojica ozbiljno shvatili ove izbore i prepoznali vizionarstvo pomenutih giganta našeg društva...ovo ostalo je sve neozbiljno i učahureno u stare ideološke imaginacije
- illuminated
#222 Re: Stranka za Evropsko Sarajevo (SES)
Teska srca moram da obavjestim da Esko nas nije usao u vijece,...malo mu je falilo da predje cenzus,,..skoro 2%
bolje bi prosao da je lovu koju je ulozio Dini Mujkicu u hamburgere, i u skele, potrosio da kupi glasove.
Bio bi nacelnik.
Nedostajaces nam Esko..
bolje bi prosao da je lovu koju je ulozio Dini Mujkicu u hamburgere, i u skele, potrosio da kupi glasove.
Bio bi nacelnik.
Nedostajaces nam Esko..
- Dozer
#223 Re: Stranka za Evropsko Sarajevo (SES)
Sace se Esko utjesiti ponovo u Monaku, i onako, da si olaksa dusu, slupace jedno milion i po na Ajnc i rulet. Nek' sve ide u 3PM

- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#224 Re: Stranka za Evropsko Sarajevo (SES)
sarajevo nije spremno za velikana kakav je esko omerbašić
sarajevo je malo za veliko eskovo srce
sarajevo ne vidi i ne prepoznaje eskovu viziju jer on ne pripada ovom vremenu i prostoru
esko je ispred i iznad ovog naseljenog mjesta koje se naziva sarajevo
ali ne treba gubiti nadu jer ...
vratiče se esko
sarajevo ne vidi i ne prepoznaje eskovu viziju jer on ne pripada ovom vremenu i prostoru
vratiče se esko
- illuminated
#225 Re: Stranka za Evropsko Sarajevo (SES)
Amin.japin_mutapi wrote:sarajevo nije spremno za velikana kakav je esko omerbašić
vratiče se esko