LoveHurts wrote:Pozdrav ljudi.
Radi se o slijedećem.
Radio sam kao posmatrač Stranke za BiH na izborima koji su održani prošle godine, radno vrijeme je bilo od 07-19h. Obecana nam je dnevnica u iznosu od 40-60 KM. Takođe pare su nam obecane nakon izbora, dan,dva,pet,mjesec ili dva. Do dan danas niko me nije kontaktirao, svi skidaju odgovornost sa sebe, centrala stranke za Novo Sarajevo je zatvorena.
Nisu više ni pare problem ali prevariti pedesetak mladih ljudi, studenata,srednjoškolaca je po meni fuj za neku političku partiju. Nisam otvorio temu da ih blatim ali želim da se zna ko je sve na vlasti, kako varaju narod a ubiru pare po kojekakvim skupštinama i odborima a nisu u stanju ispoštovati ljude koji nisu ni sendvič dobili dok su posmatrali izbore.
Siguran sam da nisam jedni koji je prevaren i stvarno nemam riječi kojima bih mogao opisati kako se osjećam.
I za kraj slogan Stranke za BiH
Bosna i Hercegovina prije svega!

Otiđi do predsjednika Amera Jerlagića koji je poglavica ove kriminalne plemenske zajednice čije je sjedište je u ulici Fra Grge Matića br.2/II kod Katedrale, telefon: 033/573-470 i 033/475-597.
Traži od Amera Jerlagića da vam lično plati dug.
Reci mu
''O ti T‘ašunka Witko, poglavico ovog kriminalnog plemena, koji si do unazad petnaestak godina bio siromašni student iz doma Nedžarići, a danas si multi-milioner, ako možeš da praviš vile po Kovačima i Turskoj rivijeri, kupuješ po BBI košulje od 250 KM dok fukara koja glasa za tebe rovi po kontejnerima u potrazi za hranom i privatno voziš dva jeepa vrijedna 150.000 KM za što običan čovjek treba da podigne kredit na 30 godina da bi imao taj novac, onda možeš i moraš platiti nama studentima koji smo radili za tebe''.
Studenti su uvijek bili pokretačka snaga duštva posebno u prošlom sistemu za koji možemo reći da je bio u neku ruku represivan ali pravedan. Međutim, danas svakog studenta možeš kupiti za 50 KM da tokom izbora lobira za ove kriminalce koji nakon svakih izbora zatvore svoja vrata i samo par ljudi u vrhu, kao što su Haris, Jerlagić i Hećo, uzimaju milione.
Djeluju na principu mrežnog marketinga. Fukara i sirotinja vrijedno radi tokom izbora na terenu. Poslije izbora samo par faraona u vrhu piramide se ekstremno bogati i niko od ove fukare koja im je donijela vlast i glasove ne može im uopće prići, a kamoli da ima neke koristi.
Dakle, ovaj današnji DEMONkratski sistem pravne anarhije Daytona masovno proizvodi fukaru, nepravdu i ekstremne klasne razlike dok se pojedinci poput Jerlagića i Heće ekstremno bogate na kriminalu u vrhu, bez ikakve odgovornosti.
Eto tako odradi, pa nam ovdje napiši jeli Poglavica Jerlagić T‘ašunka Witko prijeratni student-kokuz iz sudentskog doma Nedžarići, a današnji multi-milioner, tebi studentu isplatio dug od 50 KM.
Mada sam ovo gore napisao u malo šaljivom tonu, ovo što sam ti rekao da odradiš mislim najozbiljnije jer riba uvijek smrdi od glave, a Jerlagić je glavni i odgovorni za sve što se dešava u njegovom plemenu.