Za Pecanina se dobro zna ko je i sta je, ali najvise mi smeta sunovrat Oslobodjenja nakon dolaska Selimbegovicke. Bazdulj je stalni kolumnista Oslobodjenja ali ne treba biti previse pametan za zakljucak zasto ova kolumna nije izasla u Oslobodjenju nego na "pescaniku".
http://www.buka.ba/volim-ne-volim
Stranka za BIH i mediji pod njihovom kontrolom
- don vito
-
forza milan
-
von borojevic
#28 Re: Stranka za BIH i mediji pod njihovom kontrolom
Kruže priče da Radončić nije "saglasan" da TV1 uđe u programsku šemu HS-a (bar ne dok ne prođu izbori). Također se priča po mahali da su Radončić i "gazda" HS dobri haveri. Zna li ko više o ovim igrama iza iza paravana?!
24.SI - Iz uprave TV1, prve news televizije u BiH, danas je saopšteno da je ovaj medij, nakon neuspješnih pregovora, donio odluku o prekidu svih kontakata sa kablovskim operaterom "HS" iz Sarajeva.
Portal 24s(h)ata.info iz izvora bliskih TV1 saznaje da se ova medijska kuća već duži vremenski period nalazi pod ucjenjivačkim pritiscima kablovskog operatera "HS".
Građane Sarajeva, svoje korisnike, kabel operater "HS", iz samo njemu poznatih razloga, stavio je u još veću neizvjesnost obzirom da je postalo očigledno da ovaj operater neće ispoštovati ni ranije obećani termin, 25. septembar, za kada je bilo najvaljeno puštanja u kebel program TV1.
Iz TV1 stoga poručuju da će sve Sarajlije njihov program moći pratiti putem drugih kabel operatera - ELOB-a, BH Kabl NET-a i Moje TV, te partnerske kuće BEHAR TV International.
-
forza milan
#29 Re: Stranka za BIH i mediji pod njihovom kontrolom
Ništa me od njega ne bi čudilo... baš me živo interesuje da le će Avaz sutra objaviti Exkluzivnu vijest (Oslobođenja):
"Radončić pod istragom zbog poslovnih veza s albanskom mafijom" (Čitaj detaljno)
I on da nam vodi državu?
"Radončić pod istragom zbog poslovnih veza s albanskom mafijom" (Čitaj detaljno)
I on da nam vodi državu?
-
von borojevic