Gledao ovih 60 minuta veceras pa ovo je raja strasno sta nam rade pa zar vas srce ne boli kad gledate ono pa oni unistavaju sve kako nemaju duse i sa po 5 K plate sjede i pricaju nam gluposti nekakve...
iz 60 minuta covijek kaze da zivi sa 300 km mjesecno i nekako uspije da prezivi sa porodicom i onaj u vladi sa
5 0 0 0 zivi i MALO MU !
Ma dajte kad ce ovo proci vise, pa kupaju nas do besmislenosti i mi to sve vidimo i cutimo STO JE NAJGORE... hoce li neko da ucini nesto...pa znamo i mi nesto necemo samo sjediti ...
Hoce li se kakva stranka mladih osnovati, obrazovanih "MLADIH" ljudi koji zele nesto bolje za ovu drzavu...
Ona je 1 i jedina nema ovo nigdje sto ima u Bosni imamo SVE, samo nam trebaju dobri ljudi da pokrenu te firme koje ce pokrenuti BOSNU i smanjiti ovu bijedu TUŽNA stvar...
Donacija je bilo dosta da se digne BiH na noge, ali sve su UZELI !
Nije vazno ko je presjednik musliman,katolik ili pravoslavac VAZNO JE DA VODI OVU DRZAVU KAKO TREBA !
Ovo sto ima stranaka pa sta oni hoce 10 godina 0 nista ni 0 nisu zaradili...
pricaju nam nekakve price non stop mislis ice nabolje CCCCC
Dali ima koja stranka mladih da se zna da se glasa za njih da se prosiri ta vijest po citavoj BiH !
ja cu izdvojiti prvi 50 km za letke i polijepiti ih po gradu ! jer to je za sve nas ne samo za mene !
LP