Stranica za upoznavanje
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- esmasaric
#126 Re: Stranica za upoznavanje
Ja sam uvijek svoja. I samo svoja. [emoji12] [emoji29]
Pa zato što nervozno stoje i cupkaju u mjestu. Ali kontam bolje to nego da mi skače po živcima ko Džej.
Pa zato što nervozno stoje i cupkaju u mjestu. Ali kontam bolje to nego da mi skače po živcima ko Džej.
- honky tonk
#127 Re: Stranica za upoznavanje
Ah Boze moj....nece prva, druga, peta, al hoce deseta. 
- irac300
#128 Re: Stranica za upoznavanje
Ima li kakva iz TK za kafu?
MoRe i Brčko Distrikt. 
- honky tonk
#129 Re: Stranica za upoznavanje
Imal kakav D.pr. treba mi strucna pomoc 
-
artime
#130 Re: RE: Re: Stranica za upoznavanje
Hahaha volim citati tvoje komentare. Ovo sigurno iskustvo ucinilo svojeesmasaric wrote:Ja imam samo dva kriterijuma za mog muškarca:
1. Da ima blagi psihološki problem.
2. Da me neće.
Šala naravno. Ali slažem se da većina muških na chatu je frajer i po. Sean Connery virtuelno, uživo Jašar Ahemdovski.
- joske
#131 Re: Stranica za upoznavanje
prvi korak je najtezi probijanje leda kasnije klizi kao puteresmasaric wrote:Ja sam uvijek svoja. I samo svoja. [emoji12] [emoji29]
- Matzan
#132 Re: Stranica za upoznavanje
Povoljno probijam led.
- Euridika
- Globalna šefica
#133 Re: Stranica za upoznavanje
A prstići?esmasaric wrote:Ja imam samo dva kriterijuma za mog muškarca:
2. Da me neće.
Šala naravno. Ali slažem se da većina muških na chatu je frajer i po. Sean Connery virtuelno, uživo Jašar Ahemdovski.
- ho oponopono
#134 Re: Stranica za upoznavanje
...šta je voda došla do grla?
...eh nabavi si mačora...dođi kiti, kiti, kiti...
...što ove frajere žene jebu ko Sekulu...
...eh nabavi si mačora...dođi kiti, kiti, kiti...
...što ove frajere žene jebu ko Sekulu...
- Capajebo
#135 Re: Stranica za upoznavanje
Ne zivi mi se tamo, meni i ovde sasvim dobroConnaisseur Karlin wrote:ma mislila sma na nasu,domaca proizvodnja,ne americkaCapajebo wrote:Joj mojne mi toga, meni se ne ide iz SarajBosne, nisam papirusaConnaisseur Karlin wrote:
Idrize,koje si godiste, da te ozenim sa jednom od mojih prijatlejica u SAD![]()
Ne bi ja mog'o da me na moje "deder nam mlada pristavi kahvu" pogleda zbunjenim pogledom i pita what?![]()
Ako bi ona htjela doc' 'vamo, ok, moze
-
zenit dozic
#136 Re: Stranica za upoznavanje
Macko ne moras vise trazit.aminchev2 wrote:E vozdra raja
Pitanje. Ima li koja dobra stranica za upoznavanje? Prestara sam za Kafic.net, cmok.ba je kriza, sekularna sam, pa mi vijerske stranice nisu pozeljne.
Elem.
Long Story Short - ne valja biti suvise prebirljiv/a
Tu sam.
A vidim imamo nesto zajednicko
- esmasaric
#137 Re: RE: Re: Stranica za upoznavanje
Grisiniji [emoji12]Euridika wrote:A prstići?esmasaric wrote:Ja imam samo dva kriterijuma za mog muškarca:
2. Da me neće.
Šala naravno. Ali slažem se da većina muških na chatu je frajer i po. Sean Connery virtuelno, uživo Jašar Ahemdovski.![]()
Ma nabavit ću psa. Bar ga mogu izdresirat po svojoj volji i uvijek će mi se obradovat kad kući dođem pa makar ubila nekoga prije toga. [emoji4]
- esmasaric
#138 Re: RE: Re: Stranica za upoznavanje
Samo što je prvi korak pet kilometara dug.joske wrote:prvi korak je najtezi probijanje leda kasnije klizi kao puteresmasaric wrote:Ja sam uvijek svoja. I samo svoja. [emoji12] [emoji29]
- Connaisseur Karlin
#139 Re: Stranica za upoznavanje
Idrize,eh to je prvo pitanje kod dejtinga: lokacija i eventulana selidbaCapajebo wrote:Ne zivi mi se tamo, meni i ovde sasvim dobroConnaisseur Karlin wrote:
ma mislila sma na nasu,domaca proizvodnja,ne americka![]()
![]()
Ako bi ona htjela doc' 'vamo, ok, moze
Djevojke (vecina) iz dijaspore ne zele nazad u BiH. Trazi nesto iz svoje sredine,ja sma sigurna da ima jako puno primjera poput tvog. Sretno
-
aminchev2
#140 Re: Stranica za upoznavanje
Sta li imamo zajednicko?zenit dozic wrote:Macko ne moras vise trazit.aminchev2 wrote:E vozdra raja
Pitanje. Ima li koja dobra stranica za upoznavanje? Prestara sam za Kafic.net, cmok.ba je kriza, sekularna sam, pa mi vijerske stranice nisu pozeljne.
Elem.
Tu sam.
-
aminchev2
#141 Re: Stranica za upoznavanje
quote="zippoo87"]
djevojka koja je otvorila temu je postavila pitanje na koje mnogi nemamo odgovor
sta se sjebalo i kako medju svim sjebanim,naci nekoga "manje sjebanog"
evo ,procitao sam 2 stranice teme i vidim da je djevojka u uredjenoj drzavi o kojoj mi u BiH mozemo sanjati,nekako sam ocekivao da je tamo puno bolje...ili si ti izuzetak i lose srece
ali ja mogu samo govoriti o raji iz BiH...bukvalno se svelo na to da nemas sa kim pricati,ali bukvalno
nema normalne teme i teme koja ne zavrsava sa odgovorom od dva slova
rijetkost da neko ima neku inicijativu,volju,zelju...a ti kada i spomenes,ne valjas ti,jer nisi jednolican kao svi
ne branim ni nas kao pojedince,svi imamo svoje bubice,sjeban dan,mjesec,godinu...ali brate,daj izdigni se iz sivila i zone komfora i pokreni se,bori se
borsi su sada kategorija na izdisaju...na drustvenoj ljestvici su medju zadnjim...nemaju podrske ni od najblizih...jer boze moj,bolje je biti lizac guzice,nego imati vlastito misljenje i stav
onda drugi problem su poroci...evo ja mogu reci da sam izgbio drustvo zahvaljujuci drogi...a donedavno smo bili nerazdvojni
kladionice...svo ovo sivilo
a kada pokazes inicijativu da popravljas i svoju i njihovu perspektivu,opet si osudjen,opet ne valjas
nismo mi dzaba u gabuli,jer svi naucili samo da drugim lizu guzicu i uvlace se za mrvice a veliki kupe kajmak
eto sada me samo razocaralo to da ni "u boljem svijetu" nije uvijek bolja situacija,nego mi ne poznajemo taj "bolji svijet"
sada se vec moze zakljuciti da nam je internet svima kolektivno sjebao sreci,radost,druzenje
imam osjecaj da i oni koji se okupe,to rade samo da naprave par selfija i da apdejtuju drustvene mreze[/quote]
Znas kako se kaze - "The grass is always greener on the other side, because it's laced with bullshit"
Ja licno zelim nekoga naseg - da mi roditelji ne moraju uvijek na Engleskom pricati, da imamo taj neki nas duh kad me nostalgija pukne da se spakujemo i odemo makar na par dana u Bosnu, da ima to srce Balkansko
Drzava je velika, ali ima jako malo naseg svijeta
Sto se tice prijateljstva - toga ima cak i previse.
Sto se tice odnosa - ovdje, na zalost, vecina momaka trazi uvijek "nesta bolje" - da je zgodnija, mladja, itd. Jbg, sa 33 godine necu nikada vise biti "mladja", a nemam komplex u vezi moje mladosti.
ovakve pausalne recenice su potpuno nepotrebne na ovakvoj temi a i u generalnoj diskusijiMatzan wrote:Teško ćeš se ti udati.
djevojka koja je otvorila temu je postavila pitanje na koje mnogi nemamo odgovor
sta se sjebalo i kako medju svim sjebanim,naci nekoga "manje sjebanog"
evo ,procitao sam 2 stranice teme i vidim da je djevojka u uredjenoj drzavi o kojoj mi u BiH mozemo sanjati,nekako sam ocekivao da je tamo puno bolje...ili si ti izuzetak i lose srece
ali ja mogu samo govoriti o raji iz BiH...bukvalno se svelo na to da nemas sa kim pricati,ali bukvalno
nema normalne teme i teme koja ne zavrsava sa odgovorom od dva slova
rijetkost da neko ima neku inicijativu,volju,zelju...a ti kada i spomenes,ne valjas ti,jer nisi jednolican kao svi
ne branim ni nas kao pojedince,svi imamo svoje bubice,sjeban dan,mjesec,godinu...ali brate,daj izdigni se iz sivila i zone komfora i pokreni se,bori se
borsi su sada kategorija na izdisaju...na drustvenoj ljestvici su medju zadnjim...nemaju podrske ni od najblizih...jer boze moj,bolje je biti lizac guzice,nego imati vlastito misljenje i stav
onda drugi problem su poroci...evo ja mogu reci da sam izgbio drustvo zahvaljujuci drogi...a donedavno smo bili nerazdvojni
kladionice...svo ovo sivilo
a kada pokazes inicijativu da popravljas i svoju i njihovu perspektivu,opet si osudjen,opet ne valjas
nismo mi dzaba u gabuli,jer svi naucili samo da drugim lizu guzicu i uvlace se za mrvice a veliki kupe kajmak
eto sada me samo razocaralo to da ni "u boljem svijetu" nije uvijek bolja situacija,nego mi ne poznajemo taj "bolji svijet"
sada se vec moze zakljuciti da nam je internet svima kolektivno sjebao sreci,radost,druzenje
imam osjecaj da i oni koji se okupe,to rade samo da naprave par selfija i da apdejtuju drustvene mreze[/quote]
Znas kako se kaze - "The grass is always greener on the other side, because it's laced with bullshit"
Ja licno zelim nekoga naseg - da mi roditelji ne moraju uvijek na Engleskom pricati, da imamo taj neki nas duh kad me nostalgija pukne da se spakujemo i odemo makar na par dana u Bosnu, da ima to srce Balkansko
Drzava je velika, ali ima jako malo naseg svijeta
Sto se tice prijateljstva - toga ima cak i previse.
Sto se tice odnosa - ovdje, na zalost, vecina momaka trazi uvijek "nesta bolje" - da je zgodnija, mladja, itd. Jbg, sa 33 godine necu nikada vise biti "mladja", a nemam komplex u vezi moje mladosti.
-
zenit dozic
#142 Re: Stranica za upoznavanje
Nisam probirljivaminchev2 wrote:Sta li imamo zajednicko?zenit dozic wrote:Macko ne moras vise trazit.aminchev2 wrote:E vozdra raja
Elem.
Tu sam.
A vjerovatno ce se nac jos stogod
-
aminchev2
#143 Re: Stranica za upoznavanje
Divno, sjajno, krasnozenit dozic wrote: Nisam probirljiv![]()
Ni ja nisam probirljiva
-
zenit dozic
#144 Re: Stranica za upoznavanje
Pa to ti ja govorimaminchev2 wrote:Divno, sjajno, krasnozenit dozic wrote: Nisam probirljiv![]()
Ni ja nisam probirljiva
Dalje mozemo u inbox
-
aminchev2
#145 Re: Stranica za upoznavanje
Cuj to!zenit dozic wrote:Pa to ti ja govorimaminchev2 wrote:Divno, sjajno, krasnozenit dozic wrote: Nisam probirljiv![]()
Ni ja nisam probirljiva![]()
Dalje mozemo u inbox
-
Purfufna
#146 Re: Stranica za upoznavanje
Inace ne ostavljam komentare al... ja kake papire ima, ona moze dolazit i odlazit kad hoce 
- bong
#147 Re: Stranica za upoznavanje
nesto saftali
pa kom obojci Tom kruz 
-
aminchev2
#148 Re: Stranica za upoznavanje
Nije sve u papirimaPurfufna wrote:Inace ne ostavljam komentare al... ja kake papire ima, ona moze dolazit i odlazit kad hoce
:p
-
Purfufna
#149 Re: Stranica za upoznavanje
aminchev2 wrote:Nije sve u papirimaPurfufna wrote:Inace ne ostavljam komentare al... ja kake papire ima, ona moze dolazit i odlazit kad hoce
pa naravno da nije, al se meni vec svidjas, a i ne znam te
-
aminchev2
#150 Re: Stranica za upoznavanje
Purfufna wrote:aminchev2 wrote:Nije sve u papirimaPurfufna wrote:Inace ne ostavljam komentare al... ja kake papire ima, ona moze dolazit i odlazit kad hoce
pa naravno da nije, al se meni vec svidjas, a i ne znam te
Hoce to kad su papiri u pitanju
Sala mala