Strahovi

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Ponekad s'proljeca

#101 Re: Strahovi

Post by Ponekad s'proljeca »

Vi se zajebajite, ali ja znam nekad nikako da ne spavam jer me to budi usred noci i nagovara, hajd recimo da je sizofrenija, ali kazu kad imas sizofreniju onda cujes glasove i vidis likove!!!!!
otherside

#102 Re: Strahovi

Post by otherside »

Ponekad s'proljeca wrote:Vi se zajebajite, ali ja znam nekad nikako da ne spavam jer me to budi usred noci i nagovara, hajd recimo da je sizofrenija, ali kazu kad imas sizofreniju onda cujes glasove i vidis likove!!!!!
netacno. za sch su karakteristicne slusne halucinacije, izmedju ostalog. opticke ili vidne halucinacije su dio simptoma alkoholnog delirijuma.
asafa_powell

#103 Re: Strahovi

Post by asafa_powell »

bojim se BOga,,samoce i bolesti
pesak

#104 Re: Strahovi

Post by pesak »

asafa_powell wrote:bojim se BOga,,samoce i bolesti
nema boga, pitanje je da li si sam :mrgreen: a bolest..manje vise, sta te briga. :D
okreni na zezanje.. :D
pesak

#105 Re: Strahovi

Post by pesak »

Ponekad s'proljeca wrote:Vi se zajebajite, ali ja znam nekad nikako da ne spavam jer me to budi usred noci i nagovara, hajd recimo da je sizofrenija, ali kazu kad imas sizofreniju onda cujes glasove i vidis likove!!!!!
pa javi se psihijatru, ako je ta stvar mnogo losa ...nemoj je uraditi. trazi pomoc od psihologa, psihijatra..
pesak

#106 Re: Strahovi

Post by pesak »

samo da dodam, da mi komsija ima sizofreniju, i pokusao je jednom da me zadavi iz cista mira. a nekad smo bili drugari. to je bolest. i trebaju lekovi.
arabela

#107 Re: Strahovi

Post by arabela »

Imal iko strahove poslije infarkta. Kad imam napade angine pektoris cini mi se da cu prije umrijeti od panike nego od samog napada.Ili kad izadem sama ,pocne mi zujat u usima ,preznojavanje ,neka tezina u prsima .Dali je to normalno ,neznam sta da radim .Tesko je zivjeti svaki dan,sa tim smetnjama,strahom...
Skyfox

#108 Re: Strahovi

Post by Skyfox »

pesak wrote:samo da dodam, da mi komsija ima sizofreniju, i pokusao je jednom da me zadavi iz cista mira. a nekad smo bili drugari. to je bolest. i trebaju lekovi.
jao pa sto taj nije u nekoj ustanovi :shock:
pesak

#109 Re: Strahovi

Post by pesak »

Skyfox wrote:
pesak wrote:samo da dodam, da mi komsija ima sizofreniju, i pokusao je jednom da me zadavi iz cista mira. a nekad smo bili drugari. to je bolest. i trebaju lekovi.
jao pa sto taj nije u nekoj ustanovi :shock:
pa ustanove prepune...nema mesta.. :mrgreen:

a njegovi nemaju para za lekove... :sad: tako da se verovatno ceka da napravi stvarno neki zlocin, pa ce ga valjda onda zatvoriti..ko zna. :sad:
Skyfox

#110 Re: Strahovi

Post by Skyfox »

imam i ja jednog u zgradi isto cekamo da je spali pa da ga vode.... brrr... grozno...
armin_tz

#111 Re: Strahovi

Post by armin_tz »

..
Last edited by armin_tz on 28/10/2017 17:09, edited 1 time in total.
pesak

#112 Re: Strahovi

Post by pesak »

crni pas .
armin_tz

#113 Re: Strahovi

Post by armin_tz »

kriticarka_nikova wrote:
Latinica wrote:
Ne znam kako da se oslobodim ovoga?
Sta je najgore sto ti se moze desiti ako nekome kazes gdje ides ?
Ako kazem nekome "Odlazim na more (recimo) u Vodice...", strah me da se ta osoba nece svim silama potrudit da dodje u Vodice, da me pronadje i da se druzi samnom u Vodicama, jerbo to je ljudima kul, ono smatraju da je to neki dozivljaj, ako odes u neko mjesto i nadjes komsiju/rodjaka/druga/sugradjanina...
Volim mir i tisinu i mjesta sa nepoznatim licima. Volim upoznavati nove ljude.
Zato dugo nisam ni otisla u Cro.

P.S. A sta ovi gore mene sazaljevaju? :lol:
Dobro hvala vam, hvala sto mi zelite brz oporavak i da se oslobodim strahova :-)

Tog se problema mozes rijesiti LAGANJEM :D:D:D::D:D:D
Post Reply